Burtici cu stelute de iulie - august 2013 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Alina, asta e, ca nu realizez exact ce s-a intamplat acolo...cat de lichid sau nu era...abia ma trezisem...dar am simtit.. Si in plus (ca asa se adauga in capul meu acum toate) si ieri si azi m-a durut burtica. Nimic iesit din comun...cred ca se mareste si ea...dar asta nu face decat sa ma faca si mai paranoia

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Chitaila bine ai venit. Vei vedea ca nu esti singura mamica cu copilasi mari acasa.
Fetelor azi am TT-ul... pfff... inca sunt in toate dubiile in ce priveste utilitatea acestui test. Mi se pare efectiv ca arunc cu bani. Pe de alta parte nu stiu daca as mai ormi bine noaptea stiind ca l-am refuzat. Si acum vine partea tampita.... daca iese ceva aiurea la asta si mi se recomanda amnio... nu am neam de unde scoate 2000 de lei. Ca sa nu mai zic ca toate cazurile de TT nasol s-au incheiat cu amnio ok... dar, pana nu faci nu stii. Am pana la 2.30 sa ma hotarasc.

Alina 17+

Mergi la inceput

Alina, curaj! Iti tinem pumnii!

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput

In plus, Ama, am citit si am observat si pe propria piele de prin saptamanile 14-15 ca secrietia vaginala a devenit mai abundenta si putin mai apoasa. Asta in combinatie cu excipientii medicamentului care nu se absorb ci se elimina sunt cu siguranta ceea ce ai simtit tu. Banuiesc ca te simti legata de maini si de picioare. Cred ca cel mai bine ar fi sa suni un medic si sa ii explici ce si cum. Pana cand vei observa ca istoria nu se mai repeta sau pana cand vei ajunge la un control e bine sa ai o asigurare macar telefonica. Conteaza la sanatatea de la etaj. Si nu te agita. Fiecare dintre noi galgaie de paranoia in diverse ocazii asa ca nu esti singura. Ti-am zis... noua mea obsesie este cu acest TT.

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, habar nu am ce sa-ti zic. Eu am zis clar ca nu fac DT sau TT, dar uite ca le fac pe amandoua, ca m-a mancat in fund si nu mi-am ascultat instinctul si mi-am ascultat dr.
Sunt ceva sanse sa fie rezultate aiurea, dar stiu ca desi suntem constiente ca sunt rezultate statistice, ne sta pe creier. Dar acum m-am uitat si tu esti tinerica si nu cred sa fie pb.
Oricum, o mamica de la delfinasi, a facut amnio in Chisinau, ca preturile sunt mult mai mici decat in Ro, asta daca intereseaza pe cineva.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Or fi alte preturi insa ca sa ajungi la Chisinau te mai costa si acolo... sunt tare sucita. DT-ul dupa 100 lei la eco si 170 la sange mi-a iesit cu risc scazut si atat. Nu specifica insa absolut nimic de diversi parametri. M-am bucurat initial cand l-am luat insa cand am ajuns cu el la intrepretat mi s-a zis ca efectiv nu are nicio valoare. Am intrebat atunci doc ce rost au toate testele astea la modul la care au o marja de eroare enorma si nu pun un diagnostic clar. Mi-a zis ca iti zic una alta dupa care ajungi la amnio si daca si acolo e nasol, avortul legal e pana ian 24 de saptamani. deci m-a lamaurit in totalitate. Ma gandesc acum... amnio cu siguranta nu am cu ce sa o fac si in plus mi se pare super invaziva si nenecesara sub anumite varste si cu o anamneza buna din toate punctele de vedere. In plus... ma intreb, oare as fi in stare sa fac acel avort in 22-24 de saptamani sau as tine copilul. Ca m-as gandi si atunci daca si acel ultim test e ok sau e razna si risc sa dau afara un copil perfect sanatos si perfect format. Imi vajaie capul. Imi pare rau daca v-am adaugat si voua alte subiecte de facut paranoia insa nu stiu cu cine sa vorbesc intrucat cu medicul am vb si asta a avut de zis.

Alina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Stai asa... Tu ai facut DT? Pai atunci nici prin cap sa nu-ti treaca sa mai fac si TT. Si dr de la Raul, si de de acum mi-a zis ca daca DT e ok, TT nu mai are nici un sens.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Delia felicitari pentru baietel
Bubulina La multi ani!

Happy ama, nici eu nu stiu sigur si mai am de asteptat o saptamana..chiar ma gandeam cum va fi cu nasterea, cand voi aproape toate veti fi nascut si mie or sa mi se lungeasca urechile :)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

mihaela, multa sanatate si putere sa treci cu bine peste toate "obstacolele"!

12+

Mergi la inceput

Alina, inca o data, iti tin pumnii!

Eu ma duc azi la 18:45 (de urgenta) la dr. meu sa vad ce se intampla. Am vb cu el si primul lucru de care m-a intrebat au fost durerile. Si culmea, si ieri si azi le-am avut!!! Si mi-a zis sa ma programez azi!!! Nu stiu cum rezist pana diseara! simt ca o iau razna!

Happy_Ama 15+

Mergi la inceput