Ajutor - Coafat acasa !
Raspunsuri - Pagina 2
Anda08 spune:
dianama - daca gasesc unul la timp ar fi bun
www.supereva.ro/info.asp?id=850" target="_blank">Super Eva - Carte inteligenta de bucate - Jurnal de sarcina - Despre dragoste - Nume de Copii
Mik spune:
Anda, in satucul unde ma duc la mare am o coafeza la domiciliu (inscrisa oficial) care se poate deplasa, de asta ziceam. Acum nu stiu cum e in Ro.
Da' voiam sa-ti zic altceva : sper ca sindofia nu e simbata asta. Eu te-as sfatui sa te exersezi pe capul propriu cu o saptamina inainte (iti iei o ora sau fix cit ai tu alocat) si te faci singurica. Ceri apoi parerea si, in plus, te uiti critic la propria persoana.
Anda08 spune:
Mik - ba chiar despre sambata asta e vorba de asta ziceam ca simt cum ma apuca niste calduri...mai am timp azi si si maine sa exersez un pic
p.s. normal nu-s persoana care lasa totul pe ultima suta de metri, termin ce am de facut inainte de termen, dar uneori se mai intampla si ma descurc eu cumva
www.supereva.ro/info.asp?id=850" target="_blank">Super Eva - Carte inteligenta de bucate - Jurnal de sarcina - Despre dragoste - Nume de Copii
dulcetica spune:
Daca-i moale si putintel ,cu placa arata ca o pisica plouata.
Pune-l azi pe bigudiuri mari sa vedem cum rezulta.
Asculta ,oricum vei fi cea mai tare!
Imbraca-te frumos si fii vesela!
Anda08 spune:
dulcetica - putintel nu-i dar moale daaaaa - ceva de groaza
am sa incerc mersi
anda141 spune:
O perie rotativa ai sau poti face rost ? Eu am invatat sa o folosesc si iese aproape ca la coafor daca iti iei putin timp.
Anda08 spune:
perie rotativa nu, dar am perie si ma descurc sa il stilez cu foenul, nu mi-ar fi deloc greu, problema e ca si la coafor cand il faceau cu peria nu tinea mult, si pe mine trebuie sa ma tina o zi si-o noapte
cred ca pana la urma o sa ma trezesc sambata de dimineata, incerc cu spuma de volum, bigudiuri mari, tapat un pic in varf pt volum, fixat si...cam atat - mai am timp sa ma razgandesc o zi
dianama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anda08 perie rotativa nu, dar am perie si ma descurc sa il stilez cu foenul, nu mi-ar fi deloc greu, problema e ca si la coafor cand il faceau cu peria nu tinea mult, si pe mine trebuie sa ma tina o zi si-o noapte cred ca pana la urma o sa ma trezesc sambata de dimineata, incerc cu spuma de volum, bigudiuri mari, tapat un pic in varf pt volum, fixat si...cam atat - mai am timp sa ma razgandesc o zi www.supereva.ro/info.asp?id=850" target="_blank">Super Eva - Carte inteligenta de bucate - Jurnal de sarcina - Despre dragoste - Nume de Copii |
Si uite asa poti face un coc Delia ....parca asa se chema.mi l-am fc si eu vreo 2 ori acasa si mi-a iesit bine.
Nu reusesc sa pun filmulet de pe yutoob...
Anda08 spune:
dianama - trimite-mi link-ul
dianama spune:
Nu reusesc sa-ti dau link....cred ca nu stiu.....mergi si vezi piesa Deliei Matache "parfum de fericire"
E fff simpla coafura ,il tapezi bine in calota,fixezi bine cu fixativ si il tragi pe spate ,il prinzi in clama.....cam asta e tot....Ma invatat nasa copilului,e coafeza...