Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Deny sa te faci bine repede
Vio multa sanatate lui Dragos!!
Carmen multa sanatate si tie si fetitei!!

Lasa ca trece ea iarna si scapam si de virusi si raceli.

Kilograme eu am luat pana acum vreo 6, nu mi-se par prea multe, mai mult sau mai putin 1kg pe luna, tinand cont ca eu am fiind pitica tot timpul am parut pufoasa, eram si eu silfida cand aveam vreo 42 de kg, dar aratam de parca eram bolnava, sper doar sa nu iau foarte multe kg spre final, lumea imi spune si mie la fel, ca vai ce burta mare am, cat oare o sa se faca pana la final...la aplecat nu prea am probleme, in schimb ma cam incurc de ea cand ma intorc in pat, de cand ma stiu cand dorm sunt ca puiul la rositor, ma invart mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Am revenit de la doctor..So, si medicul endocrinolog ca si gineco mi-a spus acelasi lucru( pe care de altfel il stiam si eu) ca nu de la sarcina s-au pus kilogramele astea ci de la regimul putin mai libertin. Mi-au recomandat sa renunt la chestiile inutile care ingrasa pe care de altfel le stim cu toatele si au subliniat ca oricum lui bebe nu ii fac bine. Dar tare as manca si eu niste clatite
Asta e, pofta-n cui!

Dar mi-au dat si o portita de scapare si mi-au spus ca cel mai important este cum va reactiona organismul dupa nastere! Daca il ajut si putin s-ar putea sa se duca. Totusi e bine sa am grija si de acum inainte la ce mananc..

Am citit ca va faceati griji de cateva guri de vin sau bere pe care le-ati gustat. Desi o sa am o fetita se pare ca ii place si vinul si berea, ba chiar si tuica(o singura data) asa ca am gustat si cate un pahar( mic-mic) mai ales de sarbatori..

Vade noapte buna!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Vio, multa sanatate lui Dragos! Sper sa scapati usor de data asta. Un tratament homeopat pt imunitate nu ati incercat?

Carmen, multa sanatate! La ultima tuse productiva a lui Matei i-am fluimucil si spray tantum verde.

Pt gravidutele cu nasul uscat cred ca puteti folosi spray cu apa de mare si un recipient cu apa pe calorifer si cateva picaturi de esenta de pin.

Legat de kg - eu am luat 4 pana acum si nu ma stresez :) se dau jos repede dupa nastere.

O noapte linistita!

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Felicitari kabecka!!!!!!
Dany- sa te faci bine repede!
Mie mi se pare ca am o burtica imensa deja, nu ma mai pot apleca sa ma incalt etc. Toata lumea imi spune ca sunt imensa, ca aveau asa burta cand au nascut, de parca ar depinde de mine. Le-am spus ca o s-o bsug, sa para mai plata...
Noi facem briose acum ca sotul are pofte, din nou
Per total am luat 3 kg, nu mi se pare mult.

25+ cu Vlad Alexandru

Cei care iti spun asta sunt cam nesimtiti! Ei nu se gandesc ca tie nu iti pica bine!? 3 kg chiar nu e mult e super-ok! Si eu am luat 2! Voi sa fiti sanatosi! Si tu ai sot pofticios?

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai, cum sa va stresati cu 3-4-5 kile?????

Pai eu si Criulica, vai de noi atunci. Criulica, fiecare organisc reactioneaza diferit la sarcina. Eu de ex retin multa apa, deci normal sa traga la cantar. Asa poate e si la tine, si ma mir ca un endocrinolog poate sa se traga cu atat usurinta de urechi : e de la mancare.

Vicky, Printzesone and BB (25+)

Mergi la inceput

Vicky din reflex dai vina pe mancare, chiar si la obezi asta este primul lucru care iti vine in minte, vai cat putut sa bage in el/ea abia apoi te gandesti ca poate sunt alte cauze hormonale, hidro-electrolitice...

Mergi la inceput

Ufff, asa era diabetoloaga mea. Ma certa intr-una, ca de ce nu fac miscare (eu abia puteam sa merg ca Maya apasa pe nervul sciatic), ca de ce iau asa in greutate. O detestam. La ultimul rdv nici nu am mai mers.
Ginecolaga, super cool, asta e, asa sunteti, e hormonal.

Maine merg la analize si fac si glicemia provocata :((. Asa ca asta seara mancai o iahnie, ca aia face bine la glicemie :)).

Mergi la inceput

Vio, sanatate lui Dragos! Stiu ce greu e cu ei acasa, sa-i ocupi, mai ales iarna.

Mergi la inceput

Unii pot fi asa, mai mult cu teoria, fara sa vada in practic fiecare organism e diferit, pana la urma fiecare isi cunoaste corpul mai mult sau mai putin, si dupa parerea mea, pe sarcina femeile sunt mult mai precaute la tot ce inseamna alimentatie si o buna grija fata de organism, fac mult mai putine excese constiente, din contra pot spune ca sunt chiar obsedate daca ceea ce este in farfurie face bine sau nu, pana la un anumit punct pofta de dulciuri este de fapt cererea organismului de energie, cererea de energie in aceasta perioada fiind mai mare fugim repede la dulciuri, pentru ca este de faptul singurul gust cu care ne nastem, bebeii nostri decat asta simt, gustul dulce cu cat lichidul amniotic este mai dulce, cu atat bebe inghite din el mai mult, si ia in greutate, de asta daca mama e e diabetica deci are sangele mai dulce bebele este mai mare. Din pacate cantitatea de energie produsa prin arderea glucidelor nu este foarte mare, se termina repede si altfel revine pofta noastra.
Pana la urma importanta este moderatia, cate un pic din toate, hai ca ma aberai destul :)

Vicky bafta pentru maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analupas spune:

salut burtici,
vreau sa ma alatur si eu,sunt o graviduta si 19 sapt, UM: 19.09.2012, DPN: 26.06.2013, si o sa am un baietel:)

Mergi la inceput