Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
Kabecka spune:
revin de abia acum ca dupa ce am citit si am scris un mesaj,bang s-a taiat curentul...drept urmare am scapat de munca azi si am plecat acasa
Abia acum am ajuns si v-am citit din nou.
Va multumesc mult de tot pt felicitari!! Sunt foarte fericita ca este bine, nu conteaza ce este, doar ca am fost surprinsa.Acum intru in clubul de croitorie..abia astept sa ma pun pe cumparaturi
Adevarul ca hainutele de fetite sunt suuuperbe!
Monik, ziceai ca ai pofta de dulce. Asa si eu, desi la inceputul sarcinii nu vroiam sa vad, iar sarcina trecuta n-am mancat deloc.
E clar, fetitele prefera dulciurile...
Se vede si pe cantar, am plus 6 pe cand sarcina trecuta aveam greutatea asta la 26 de saptamani
Vio, sanatate multa lui Dragos. Si al meu e cam infundat, sper sa nu-l ia vreo raceala.
Denny[/b], sanatate si tie. Ai grija de tine
La noi numele e stabilit: va fi Irina
Ma iertati daca am uitat pe cineva, am citit repede-repede.
Fug sa fac niste briose
EDIT: hai ca deja credeam ca nu mai reusesc sa trimit mesajul, l-am bolduit, l-am taiat, pana la urma l-am sters si l-am scris din nou
Carmen1985 spune:
Buna seara! Am reusit si eu sa ajung azi la control ... bebe e bine , in grafic , chiar cu 2 zile mai mare ,sta cu degetul in nas I-am zis dr de oboseala si a zis ca de la tensiunea mica, deci nu prea am ce face...o cafeluta , un paharel de vin rosu la masa daca vreau a zis.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 18+
VIOIKA76 spune:
Ma bucur ca vestile sunt bune !
Tot asa sa fie si de acum in colo !
Sper ca v-a trecut raceala ,tie si Biancai !
Kabecka multumesc de urare ,sper ca nu-l ia raceala si pe Radu !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+
criulica spune:
Buna seara dragelor,
La noi numele si pentru baiat si pentru fata sunt alese de mult, asa ca ne-am luat de grija asta, nu ca nu e una placuta:).
Am fost la doctor sa imi vada rezultatele de la analize si sa mai intreb una alta. Am vorbit si de kilograme, problema de care subt obsedata dupa cum puteti vedea, si mi-a spus ca totusi sunt cam multe, sa scot painea si dulciurile din alimentatie. Acum sunt si la endocrinolog sa il bat si pe el la cap, va spun dupa aceea ce a zis si de aici. Daca nu ma satisfac 2 pareri ajung si la doctora nutritionista care mi-a schimbat viata. Nici nu sunt obsedata, nu-i asa:)))?
21+
fluturashhh spune:
Kabeka felicitari pt fetita.Sa fie sanatoasa.
Ref la nume daca am fi avut baiat ne-ar fi placut Eduard Alexandru.Pentru fata ne-am dorit Sofia Maria pana am constatat ca Sofia este la moda acum , iar noi ne dorim ceva frumos si deosebit pentru fetita noastra asa ca oscilam intre Clara, Patricia si Lea
toate cu Maria in coada.Mie mi-ar fi placut foarte tare si Ingrid, dar nu l-am primit pe lista de sugestii de la persoana careia ii place, deci renuntaram la idee.
Eu am luat pana acum 8 kilograme si dr mi-a spus ca voi mai lua vreo 10.toata viata am fost slabanoaga (am plecat cu 50 kg in aceasta calatorie) si hainele nu imi mai vin de cand bebetina avea 6 saptamani.
De miscat bebetina mea misca de zor, loveste tare si in toate zonele, pana si sotul a spus ca-i bine ca ma pedepseste si pe mine cineva ca sunt asa rea cateodata:)Eu il tot pun sa puna urechea pe burta, doar-doar o simti si el atingerea "delicata" a bebetinei noastre.De vreo cateva nopti imi invidiez sotul si sincer simt nevoia sa-l chinui: am intrat in perioada insomniilor ma prinde 2-3 dimineata numarand caii verzi de pe pereti, iar la 6 cand suna ceasul sa plec la munca nu ma pot trezi:((:((Abia la 8 ma dau jos din pat si functionala sunt pe la 11 :((
Mai naste cineva in Bucuresti la maternitatea Filantropia?
18+
Carmen1985 spune:
Nu cred ca esti obsedata Criulica , cred ca toata lumea ar tebui sa fie preocupata de asta. Eu sunt la fel , nu suport sa am kg in plus. Nu neaparat e vorba de aspectul fizic cat de starea de sanatate si mentala.
Noi la fetita am hot numele dupa ce am vazut-o , aveam mai multe optiuni care ne placeau la aman2, acum e f greu daca este intradevar tot o fetita, nu reusim sa ne punem de acord. Pt baiat aveam ales deja Andrei, cu toate ca am vazut o stire recent ca e cel mai des ales nume anul trecut la noi in tara.
Vio , sa zicem ca suntem mai bine...Bianca a tusit toata noaptea aproape si pe mine ma ustura gatul dar imi mai trece cu un faringosept. Sper sa treaca mai repede ca nu mai pot de somn
Mami de Bianca 07.05.2008 si 18+
Monik86 spune:
Carmen, ma bucur ca bebelina din burtica e bine! Cred ca toate suntem forte mandre si ne laudam cand aflam ca bebe e mai dezvoltat decat varsta lui Sper sa va faceti bine cat mai repede, ca sa te poti odihini si sa pot sa fi mai linistita.
Criulica, cred ca e normal sa te preocupe nr de kg, mai ales in sarcina, cand te preocupa orice detaliu! Si pe mine ma preocupa, desi spre surprinderea mea nu am luat mult, intaotdeauna am avut impresia ca am tendinta de ingrasare ... deocamdata e ok si bebe e bine dezvoltata asa ca nu cred ca e vreo problema. Mai incolo oi vedea, poate pun mult spre final, dar eu sper sa nu pun in total mai mult de 10-11 max 15 kg!
Iti tin pumnii la consultatie!
Fluturash, din toate numele la care te-ai gandit, mie Clara imi place cel mai mult! Desi al doilea nume al meu e Patricia ...
Apropo de dimensiunea burticii, la mine de obicei nu se vede mare lucru inca, dar am observat ca atunci cand port o anumita bluza (una un pic mai mulata si mai lunga, pt colanti) mi se cat de cat Chiar a mai observat o prietena chestua asta
18+ cu
flafi spune:
Felicitari kabecka!!!!!!
Dany- sa te faci bine repede!
Mie mi se pare ca am o burtica imensa deja, nu ma mai pot apleca sa ma incalt etc. Toata lumea imi spune ca sunt imensa, ca aveau asa burta cand au nascut, de parca ar depinde de mine. Le-am spus ca o s-o bsug, sa para mai plata...
Noi facem briose acum ca sotul are pofte, din nou
Per total am luat 3 kg, nu mi se pare mult.
25+ cu Vlad Alexandru
Kabecka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Felicitari kabecka!!!!!! Dany- sa te faci bine repede! Mie mi se pare ca am o burtica imensa deja, nu ma mai pot apleca sa ma incalt etc. Toata lumea imi spune ca sunt imensa, ca aveau asa burta cand au nascut, de parca ar depinde de mine. Le-am spus ca o s-o bsug, sa para mai plata... Noi facem briose acum ca sotul are pofte, din nou Per total am luat 3 kg, nu mi se pare mult. 25+ cu Vlad Alexandru |
3 kg e super ok!
Eu radeam de faza cu suptul burtii.
Kabecka spune:
Am cititi si eu acum mai pe indelete si am vazut ca e o pofta generala de dulce.
Eu mi-am propus s-o las mai usor(dupa ce se termina briosele) ca mi-e frica de multe kg.
Criulica, nu exagerezi. Si eu imi fac griji si incerc sa-mi controlez greutatea, evitand alimentele inutile,pline de calorii.
Acum ca ai scris, o s-o las mai usor si cu painea si trec pe cereale dimineata.
Referitor la apa cu lamaie, pe mine ma ajuta f mult pt ca nu mai am probleme cu constipatia.