Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Hellie spune:
Kabecka, felicitari pentru fetita! Asta e bine pentru baietei...ca au mai multe optiuni, dar si pentru fetite ...pot fi selective .
Maddie, cum mai esti cu evolutia burticii? La mine inca nimic deosebit, astept sa treaca "galma" de buric ca sa se vada ca lumea. doar cand stau perfect intinsa imi dau seama de ea, ca se pastreaza asa tare imediat sub buric.
19+
cita_ralu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kabecka Buna feteeele, Vin cu vestiO sa avem o fetita Nu-mi vine sa cred, eu eram sigura ca va fi baietel...acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi si mama de fetita. Toate masuratorile sunt ok, este in grafic si pare tare frumusica Sunt foarte fericita ca totul este bine. Ma duc sa citesc ce ati scris si revin |
felicitari pentru se pare ca recuperam teren cu fetitele
20+ cu Emma Gabriela
Miche spune:
Kebecka, wellcome in club !!
Facem fustite !!!!
Paulino, jumatate de lamaie stoarsa , intr-o cana cu apa calda spre fierbinte, si miere cat sa poti inghiti (eu nu pot fara miere ca e acraaa)
Am o greata azi...
Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)
paulinio spune:
Multumesc de indicatiile cu lamaia... trebuie sa-mi refac stocul de lamai si sa incep si eu.
Felicitari Kabecka pentru fustita. Deci baietii nostri s-au inselat... si ne-au inselat si noua asteptarile.
Incep si eu sa ma obisnuiesc ca o sa mai am un baietel...
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+
Madd11ee spune:
Hellie, la mine e la fel ca la tine...cand stau perfect intinsa..se vede guguloiul..si se simte tare..in rest, nimic..nimeni nu ma crede ca intru in 2 zile in 5 luni..Ma intreaba cum eram inainte daca acum sunt asa..
Imi vad colegele care au cu o saptamana sau doua mai mult ca mine si cu o burtica perfect conturata..si nu imi vine sa cred..
PS Incerc sa ma las de cartofi:)) zici ca ma las de fumat sau de altceva..dar deja ma enerveaza colacelul de grasime de pe burtica..mai ales ca stiu ca nu e de l bebe..oricum, sunt mandra ca totusi nu am mai luat in greutate deloc dupa sarbatori..
18+
doina_1984 spune:
Kabecka, felicitari pt fetita!
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Hellie spune:
Maddie, ce sa-ti zic?! eu nu incerc sa ma las de cartofi ca raman nemancata . Zilele trecute am avut asa impresia ca ma pot reapuca de carne, si mi-am comandat un file de porc...desigur ca nici nu am putut sa ma uit la el, d'apai sa-l si mananc. Ce imi convine mie si sper sa raman asa forever and ever, e ca nu mai suport prajelile (cum ar fi pane-uri, snitele etc.) care inainte ma tentau rau de tot. Adica nu le suport in sensul ca ma deranjeaza chiar si mirosul, ma irita pe gat asa...
Eu nu sunt slaba ca tine, asa ca nu ma intreaba lumea cum eram inainte , dar toti cand aud ca nasc in iunie fac legatura ca as avea cumva 5 luni...si incep sa se holbeze cu atentie la burta .
Oricum, e bine ca il simt pe bebe bolborosind prin burta...si nu sunt gaze pentru ca il simt jos de tot...nu cred ca ajung intestinele pana mai jos de ovare.
19+
ankylya spune:
buna fetelor imi cer scuze ca lipsesc cam mult dar de cand ne pregatim de mutat nu mai am timp debea apuc sa va citesc inca nu am recuperat tot dar am zis sa va scriu si dupaia sa mai continui ca iar nu o sa apuc sa scriu. Noi ne cautam mobila am inceput sa strang din bagaje incet incet. Maine ma duc sa imi fac analize.
Felicitar fetelor care au aflat sexul copiiror si felicitari fetelor care siau facut eco si este totul bine asa sa fie mereu.
Legat de patut si eu tot lemn votez.
simcri ma bucur ca esti bine si ca ai ajuns acasa.
Va pup
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 19+
simcri spune:
Ziua buna burtici
Eu la munci si asa mi-e frig si n-am niciun chef
Kabecka felicitari pentru printesa