Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
Alice_Elena spune:
Vand carut Chicco Trio Enjoy Fun, balansoar Chicco polly swing si Marsupi plus.
Pentru detalii si poze astept PM.
Zi buna si sarcina usoara!
paulinio spune:
Elyana nici noi nu ajungem la nici o concluzie cu numele.
Si la primul au fost luuuuuuuuungi discutii si pana la urma am ales numele nasului Radu si inca unul care sa mearga cu el... Initial ne-a placut Andrei si l-am strigat Andrei. Cand a inceput sa vorbeasca el s-a prezentat Radu... si am trecut pe Radu. Psihologic cica nu e ok ca trebuie sa obinuiesti copilul cu un singur nume... Practic, se mai intampla.
La al doilea.. discutiile sunt si mai aprinse. Nici eu nu stiu ce vreau iar propunerile taticului au fost absolut imposibile.
Eu zic ca mai avem timp... eu astept sa simt acea afinitate... sa simt ca i se potriveste.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+
sorinacicos spune:
Buna dragi burtici!
Legat de mancare, mie dr mi-a spus sa evit doar carnea cruda. Asa ca branza am mancat pana acum de orice fel dar cumparata din supermarket, peste am mancat dar putin (conserva sau la gratar). In schimb de cateva zile am o pofta de clatite ... si nu ma mai satur.
Cafea eu nu beau. Cand lucram mai beam din cand in cand cate o cafea. Acum nu ma mai tenteaza nici sa o gust. In schimb eu beam cola sau pepsi. Dar de cand cu apa cu lamaie am renuntat la orice fel de suc. Dar am alta problema. De o bucata de vreme simt nevoia sa mananc dulce. Sper sa nu aibe vreo legatura cu diabetul in sarcina.
Am dat si eu add fetelor pe care le-am gasit pe fb. Sper sa ramana grupul aici, sa nu ne mutam cu discutiile pe fb. Imi place mult mai mullt aici.
tuturor
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 22+ Carla Denisa
paulinio spune:
Dragelor,
Mai spuneti-mi o data cum e cu apa cu lamaie: 1 litru apa cu sucul de la o lamaie se bea pe nemancate? Sau cum?
Nu mi-am notat cand s-a postat si acum e chiar greu de gasit discutia.
Multumesc frumos
Si eu sper sa nu ne mutam pe fb (de altfel nici nu am cont)
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 23+
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinacicos Buna dragi burtici! Legat de mancare, mie dr mi-a spus sa evit doar carnea cruda. Asa ca branza am mancat pana acum de orice fel dar cumparata din supermarket, peste am mancat dar putin (conserva sau la gratar). In schimb de cateva zile am o pofta de clatite ... si nu ma mai satur. Cafea eu nu beau. Cand lucram mai beam din cand in cand cate o cafea. Acum nu ma mai tenteaza nici sa o gust. In schimb eu beam cola sau pepsi. Dar de cand cu apa cu lamaie am renuntat la orice fel de suc. Dar am alta problema. De o bucata de vreme simt nevoia sa mananc dulce. Sper sa nu aibe vreo legatura cu diabetul in sarcina. Am dat si eu add fetelor pe care le-am gasit pe fb. Sper sa ramana grupul aici, sa nu ne mutam cu discutiile pe fb. Imi place mult mai mullt aici. tuturor mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 22+ Carla Denisa |
17+ cu
Kabecka spune:
Buna feteeele,
Vin cu vestiO sa avem o fetita
Nu-mi vine sa cred, eu eram sigura ca va fi baietel...acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi si mama de fetita.
Toate masuratorile sunt ok, este in grafic si pare tare frumusica
Sunt foarte fericita ca totul este bine.
Ma duc sa citesc ce ati scris si revin
sorinacicos spune:
Eu pun intr-un litru de apa zeama de la o jumatate de lamaie sau o lamaie intreaga (in functie de cat de mare e lamaia) si o beau in loc de apa normala pe tot parcursul zilei. Eu beau cam 2 litri intr-o zi. Mie personal imi face bine.
Madd11ee spune:
Paulinio, apa cu lamaie ce se bea dimineata.din cate imi amintesc..era asa..o lamaie stoarsa in apa calduta si cu putina miere..si asta se bea pe nemancate..
Eu am incercat si simplu..sunt destul de certata cu ce e dulce:) adica m baut de dimineata pe nemancate un pahar mare de apa cu jum de lamaie stoarsa pe nemancate si a avut acelasi efect..
Am reinceput s abeau si in timpul zilei..am avut mai multe zile la rand in care m-am balonat ingrozitor..si acum sunt mai ok..vad ca mai taie si din pofta mea crunta de mancare
PS Azi e prima mea zi fara cartofi..yeey..sunt un pic addicted..sa speram ca ma tine..
18+
sorinacicos spune:
Kebecka - felicitari pentru fetita si pentru vestile bune de la eco.
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kabecka Buna feteeele, Vin cu vestiO sa avem o fetita Nu-mi vine sa cred, eu eram sigura ca va fi baietel...acum trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi si mama de fetita. Toate masuratorile sunt ok, este in grafic si pare tare frumusica Sunt foarte fericita ca totul este bine. Ma duc sa citesc ce ati scris si revin |
Felicitaaaaari Si noi credeam ca este baietel. Eu m-am obisnuit deja cu gandul ca este fetita, imi e chiar drag si sper ca la urmatorul control sa-mi confirme! Orice ar fi, sanatos sau sanatoasa sa fie!
18+ cu