io am mai zis ca mi-e rusine sa zic la ce ore ma trezesc in week-end deci nu, nu-i tarziu. merge si una "dreasa"
meerge! cum de nu :) ca tocmai fusei pe balcon la o tigara si e cam frig. sa bem si sa ne veselim! :)
Citat: |
citat din mesajul lui mianna Mihaela, cam asta-i man flu Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Citat: |
citat din mesajul lui mianna ce motiv mai bun vrei, decat c-avem homelandu' back? Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Fata mea e bine. asa de bine e ca azi e la ziua unei colege si ieri a fost la alta colega la joaca. S-au jucat si parintii baba-oarba cu ele. a venit tare vesela. Sa vedem cum vine azi!
si fimiu a venit de la antrenament. va pun poze cu el, ca oricum is si pe siteu'clubului :)
ala ce revine in toate pozele, o data shede, o data se lungeste si odata loveestee! la sport ii zice wushu sholin
speed, se pare ca incep sa ma specializez pe retete "fara", cartofi frantuzesti fara cartofi, banoffee pie fara banane :) nu stiu ma mai gandesc ca daca n-am fructe in pieu' asta, nu prea merge