Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

M-am mai uitat un pic pe la poze. Wow Ele ce bine arata "before-ul" ala la tine!

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Sunt cazuri si cazuri, la maritul talpii. Sefa mea a patit si ea la fel, de la 37 a trecut la 38. Dar stiu si alte mamici care n-au avut problema asta. Depinde de cat de mult te umfli la picioare, eu asa cred.

viitoare mamica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Buna ziua gagici.
Am avut ceva de alergat de dimineata cu care ocazie am ajuns in piata de unde m-am aprovizionat cu nutreturi: ceapa si usturoi verde, spanac, sfecla rosie, salata si ridichi. Mi-am luat si o tona de miez de nuca sa am ce rontai cateva zile. Cred insa ca diseara ajunge V. acasa si imi da planurile peste cap. Macar roadem chestii sanatoase.
Mi-am luat si 4 perechi de ciorapi grosuti si mati de diverse culori. Nu sunt speciali insa sunt mai inalti ca si talie. Cand eram gravida cu V. am avut din cei speciali dar ma jur ca nu mai stiu ce marca erau. scria ceva pe ei cu "mamma" si e posibil sa fi fost ori de Mondex ori de Diamond ca in general astea sunt marcile pe care le folosesc. Le-am luat ca incepuse sa vina frigul - 2 perechi. Una a ramas neatinsa dar am dat-o unei viitoare mamici careia ii trebuiau. Astept niste perechi nemaiminunate de pantaloni de la augusta mea nasa care a nascut de cca 1 saptamana.... asta cand nu o mai avea nevoie de ei, adicalea pe la primavara insa niciodata nu-i tarziu. Pana atunci ma descurc. Nu stiu cum pareti voi grase si nu gravide ca eu parca sunt in 6 luni. Cam atata aveam burta in 6 luni la V. Iar haine speciale de sracina am purtat de prin 7 saptamani ca eram atat de balonata ca nu ma mai incapea nimic. Cu chilotii am si eu aceasi problema. Ma deranjeaza toti la burta. Am ajuns sa posed niste exemplare de care si bunica-mea ar fi mandra. Saraca, d-zeu s-o ierte... mereu mi-a zis ca o sa fac cistita in chilotii pe care ii purtam in general.

Alina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Imi aduc aminte la V. ca dupa ce am nascut ar mai fi intrat pe langa mine inca cineva in cizme... atata apa retinusem. Cand am iesit din spital imi flencaneau cizmele in picioare. Dupa aceea am slabit binisor gratie lui tata monti si am avut parte de un fenomen invers. de la 39 am ajuns la 38.

Alina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Fetele voi cand va apucati de cumparat pt bebe? Stiu ca este foarte devreme dar noi trebuie sa ii facem si camera. Este goala goala nici perdele nu am acolo si as vrea sa pun si tapet si sa iau absolut tot. . Sotu mi-a zis ca eu am facut toata casa macar camera lui bebe sa o faca si el dar parca nu pot . Sapt viitoare ma duc la ecooo. Abea ast.

15+
Dana

Mergi la inceput

Dana eu astept sa merg la morfofetala la 18 sapt. si sa-mi confirme sexul. Daca e baiat, nu prea am ce sa cumpar, dar daca e fata, sa se tina tati bine . Sper sa mai apuc ceva pe la reduceri ca am inteles ca sunt pana pe la 15 februarie. Dar ma refer la haine, ca restul o sa folosesc de la Rares.

Mergi la inceput

Camera inca nu-i fac, primul an cat voi alapta o s-o tin (deja vorbesc la feminin ) la noi in dormitor. Stiu de la Rares ca e foarte comod sa fie alaturi, in patutul lui/ei, dar alaturi de patul meu. Cand plange noaptea sa nu ma car in alta camera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Eu am pe cineva care isi cumpara tot numai din afara face comanda si i le aduce si am vb sa cumpar si eu tot ce trebuie patut carucior hainute. conteaza f mult chiar si 5 mil asta este parerea mea. Oricum sunt convinsa, calitatea nu se compara.

15+
Dana

Mergi la inceput

Alina ai gasit in piata usturoi verde si spanac (presupun ca tot verde)? Ce fain! Eu nu prea dau prin piata, de fapt nu ma duc deloc, doar supermarketuri si am un nene cu taraba de unde iau fructe/legume si cam atat. Poate ar trebui sa dau o tura si eu prin piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu pana in luna a 6 a nu ma apuc. Vreau sa fiu sigura ca totul este ok, sarcina evolueaza normal si apoi am timp. Dar al meu barbat e foarte entuziasmat de bebele lui si deja a proiectat cele doua patuturi. Ma mir ca nu a facut si dulapul . Dar in productie nu-i da drumul pana cand ii zic eu. Am uitat sa va zic ca eu fac totul la comanda, sotul e designer si proiectant

viitoare mamica 12+

Mergi la inceput