Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

six feet under, mad men, Big Love?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu am luat din magazinele Gatta, dar sunt numai de 40 den. Dar sunt si alte magazine de profil care au. Incearca la Modex, sau pe net. Pana in aprilie, eu zic ca o sa avem nevoie de dresuri speciale. Si daca nu se rup, se pot purta si dupa sarcina, ca se muleaza, nu fac bucla. Diferenta e ca sunt foarte flexibili, nu-i simti.

viitoare mamica 12+

Mergi la inceput

Stefana magazinele Gatta le gasesti in Cora, Afi Cotroceni si in Outlet.

viitoare mamica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Eu am cumparat dresuri de la Lidl si sunt cu talia mai inalta , imi vin peste burta. In schimb am o problema cu chiloteii, tre sa-mi cumpar marimi ff mari ca sa nu-mi apese pe burta.
Voi ati trecut la incaltaminte cu talpa dreapta? Eu nu prea ma incumet, inca sunt pe tocuri de 10 cm. Tot citesc pe la "sarcina pe saptamani" si vad ca se recomanda talpa dreapta ca s-ar fi schimbat centrul de greutate.

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Chiar azi vreau sa merg la Waikiki, pt. salopeta si am sa trec si pe la Cora, ca mai am de facut cumparaturi, sa imi cumpar si dres. Asa am sa impusc 2 iepuri!
Multumesc Delia!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Paula in legatura cu serialele eu iti recomanda Cougar Town si Fringe. Cougar Town e in genul Neveste disperate iar Fringe este gen Dosarele x dar f misto. Poti sa te mai uiti si la The Mentalist.

15+
Dana

Mergi la inceput

Eu aleg incaltamintea in functie de cum ma deplasez, cu ce. Daca merg la serviciu cu masina, iau tocuri, daca merg pe jos, talpa dreapta.

viitoare mamica 12+

Mergi la inceput

Stefana, cu multa placere

viitoare mamica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Fringe l-am vazut pe Pro TV, chiar am uitat de el.

Apropo de incaltaminte, dupa sarcina cu Raul am ramas cu un nr in plus la incaltaminte. Am aruncat o groaza de pantofi dragi, sper sa nu se intample la fel si acum. Toata viata am purtat 37, apoi 2 ani am avut 38 si sper sa nu ajung la 39. Dar intr-adevar am fost f umflata la picioare, de prin martie nu am mai putut purta absolut nimic. Pana in mai am purtat cizme crosetate si apoi am trecut direct la slapi, a fost groaznic. Nu-mi recunosteam picioarele mele finute

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 15+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Paula nu stiam ca ti se modifica piciorul. Eu port 35 si sincer nu as vrea sa se mareasca pentru ca pantofii cu toc de ocazie mai mult gasesti nr mici nu as vrea sa renunt. Desi iarna ma incalt de la copii ca abea imi gasesc cizme .

15+
Dana

Mergi la inceput