Ce primesc copiii de Mos Nicolae?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Da are dreptate Katink.Maruntisuri aducatoare de bucurii:ciocolatele,bomboane,acadele,mere,banane...un ou kinder..sau eu stiu..poate o vargutza...dn astea
Cadourile "adevarate"le aduce Mos Craciun.

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu am pregatit deja cizmulita pt. Vladut (1 an si 5 luni): o carticica cu maimute (cita ), bombonele sugus ( astea ii plac) ou kinder, omuleti de zapada din ciocolata alba si cateva fructe.
Dupa mos niculaie o sa-mi insire mereu ghetele la usa sa caute bobo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

eu i-am pregatit marei (2 ani si 5 luni) ceva bombonele Kinder si un set de jucarii cu plastelina. cred ca va fi foarte incantata.

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Ce bine de voi ca scapati oarecum usor cu dulciuri si fructe.
Andrei deja i-a scris Mosului si vrea un tir mare pe care l-a vazut la Cora. Acum problema lui este ca nu stie cui sa-l ceara... lui Mos Nicolae sau Mos Craciun.
Cu dulciurile mai nimeresc dar daca i-as pune fructe ar arunca cu ele dupa mine.

(5 ani si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by mirelam

Ce bine de voi ca scapati oarecum usor cu dulciuri si fructe.
Andrei deja i-a scris Mosului si vrea un tir mare pe care l-a vazut la Cora. Acum problema lui este ca nu stie cui sa-l ceara... lui Mos Nicolae sau Mos Craciun.
Cu dulciurile mai nimeresc dar daca i-as pune fructe ar arunca cu ele dupa mine.

Mirela, mamica lui Andrei (5 ani si 8 luni)

Nici Alex al meu nu mananca fructe, dar nici dulciuri!!! Asa ca noi chiar suntem in dificultate cu Mosul asta. Jucarii...nici nu stiu ce sa-i mai iau! Vrea tren, si are nu stiu cate feluri de trenuri!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dar la bebe de un an si 3 luni ce puneti? Oare intelege?

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Eu o sa-i iau la baiatul meu dulciuri, neaparat dulciuri Kinder, fructe si o jucarie din plus ca ii place mult.
Cu un cadou mai consistent o sa vina Mos Craciun!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Nici feciorul meu nu mananca dulciuri, fructe...
Cred ca scap cu grisine, sticks-uri, chips-uri si ca jucarii nu cere decat tractoare... Avem casa plina de excavatoare, buldozere, macarale, combine agricole...
Asta e!...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

sotul meu zice ca dulciuri,dar cum eu nu sunt adepta lor ..(de ex. de Halloween am fost terminata cate bomboane a mancat)..o sa ii cumpar ceva puzzle, carticele de atamatica(mate) cum zice el astea ii plac si sunt faine pentru patru ani...si guma de mestecat si sa vedem ce altceva mai gasim...pupici

Mergi la inceput