Ce primesc copiii de Mos Nicolae?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
Ce vor gasi in ghetute copiii vostrii de Mos Nicolae?
Luminita
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
diana904 spune:
Ahh parca mi-ai citit gindurile Lulu. Asta vroiam sa va intreb si eu. Eu stiam ca fructe si dulciuri, dar in fiecare an le-am mai pus si cite o carticica, creioane sau o jucarioara. Intr-un an i-am pus Catincai, pe linga cadouri si o nuielusa invelita in poleiala...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MariaM spune:
Un tir, cu multe masinute in carca...
Un trenult pe sine....
un urs imens....
si astea deja le are...sa vedem mai incolo...ce mai apare..ca trebuie sa vina si nasu..sa umple ghetuta...:))
va pup si Sarbatori Fericite!!
Maria&Vladut
Jackie spune:
Dulciuri diferite, dar nu prea multe ca nu se indoape cu toate si o jucarie, puzzle, carte... doar ca aperitiv pentru cind vine Mos Craciun!
MarikaStefan spune:
Dulciuri, fructe...o nuielusa, si deobicei o carticica. Mai multe de la Mos craciun.
acs spune:
Mariuca mea va primi dulciuri, fructe si un puzzle pentru varsta ei (daca nu gasesc,atunci o carte).
Manuela
diana904 spune:
DAca tot sintem la subiectul asta ajutati-ma si pe mine cu niste sugestii. Ce sa-i iau de Mos Nicolae finutzului meu care are 5 luni?? De dulciuri nu poate fi vorba, ceva fructe (banane, portocale,mere-cam asta a inceput el sa pape) si o jucarica credeti ca e suficient? Nu e prea putin?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
Diana, am vazut prin super-market-uri seturi pentru bebelusi care cuprind : sampon+servetele umede+ulei de corp. Sunt foarte frumos ambalate si costa in jur de 150 000. Eu sunt moasa la 2 baietei de 4 luni si le-am facut cadou cate un set iar mamicile lor au fost foarte incantate.
Bafta la cumparaturi!
Luminita
craciunitza spune:
Dar noi, mamicile, ce primim?
Copiii mei se uita mai intai in ghetele mele in care de multe ori uit sa pun ceva si uite asa imi is vorbe ca nu-s cuminte
Nu certati copiii cand viseaza!
mitub spune:
Si la noi bombonele, fructe, calendarul in asteptarea lui Mos Craciun, ou Kinder si o jucarie-doua, mititele..........
Iar ea trebuie sa lase scrisorica pt. Mos Craciun!
Cadouri frumoase,
Boga
Katink spune:
Eu nu sunt mamica, dar cand eram (mai ) mica primem dulciuri, fructe si o jucarie mica. Jucariile MARI le aducea Mosu'
(Craciun)
Sa va traisca puisorii si sa le aduca Mos Nicolae ce isi doresc ei!
Katink