Buburuze de mart-apr 2013(15)!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenaionascu spune:

Nici mie nu mi-e clara treaba cu kg, dar aseara sigur a zis 873 grame ca a auzit si sotul si eu am mentionat ceva si el m-a corectat, ca aboa ajunge la 900g.
Peste 2 saptamani o vedem iar pe bebelina si o sa aflam cat are. Oricum, ce pot face? Ma comport normal, mananc cat trebuie, imi iau vitaminele, sunt voioasa si bebelina creste ea in ritmul ei. Pana acum n-am avut nicio complicatie, de niciun fel ,m-a pazit Doamne Doamne...astfel ca, urmam cursul natural :)

Va!

Cand se finalizeaza cu parola si contul, vreau si eu datele

Happy30 cu o buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Buna fetelor. Hop si eu fara prea multe noutati. Bebe loveste intr-una ca un mic fotbalist. Felicitari pt grasunei. Tare mi-as dori o eco...dar asta e. Citesc greutatile BB-ilor vostri si ma gandesc ccc ca pe acolo e si al meu.
Eu ma lupt in continuare cu arsurile. Am descoperit ca daca nu mai mananc dupa ora 16.00 mi-e bine noaptea ( oarecum). Altceva, marul fara coaja iar ma ajuta peste zi, kefirul si biscuitii cu ghimbir.
M-am obisnuit cu contractiile B-H. Sunt ca la ele acasa. Sunt cam dese ce-i drept, dar n-am ce face. Am constatat ca daca peste zi (daca am timp si nu-s la servici) stau pe sofa pe o parte curled up nu mai sunt asa dese. Explicatia? Habar n-am dar atat timp cat functioneaza...
AMR-ul meu a inceput. Big day pe 26 martie. Asadar la exact 39 sapt. E bine, e mai putin bine, D-zeu stie. Toti suntem la Mila Lui asa ca... Doamne ajuta sa avem cu toatele bebici sanatosi.
Privind greutatea BB-ilor la nastere va pot spune doar ca la Emma moasa mi-a spus cu 2sapt inainte ca va fi un BB mare cel putin 4 kg. Guess what: Emma a cantarit 3180 g. Eu am fost uriasa, la un pas de preeclamsie. Bine ca totul a trecut cu bine. Va pup si nu ma dati la disparuti. Sunt in zona.

30 sapt. Edward. BIG DAY 26 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Iulia din pacate ....tb sa dai peste oameni cu suflet mare, ca sa rezolvi ceva in tara asta si mai ales in domeniul medical. Sunt inconjurata de prieteni medici......unii somitati pot zice si ma minunez de cum vad ei lucrurile ...eu sunt cea care ii contrazice tot timpul si ii sicanez, dar stiu ca am dreptate.

Ieri am cautat cercelusi pt buburuza, dar nu mi-a placut nimik ....mai merg azi la un magazin si dc nu gasesc, ma rog de amicii din Brasov care au ceva magazine de gen....numai ca mie rusine,pt stiu ca nu or sa imi ia bani si ma simt prost.

Bine ati venit mamici noi, mai e un pic si o sa fim cele mai fericite mamici din lume cu bb-usii in brate si uitam de tot ce s-a intamplat in cele 9 luni de sarcina .

Stati linistite cu greutatea bb-ilor, in ultima luna pot luat f bine in greutate de la 1 -1,5 kg, nu va afceti griji. Papati santos si bine ca buburuza sa isi ia tot ce ii tb.







Danina 33 + cu

mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Emi eu sunt in ceata rau mie nu-mi ia nici parola noua cea fara 2013 la final.

Iulia de Robert Andrei(18.05.2009) si 31+ Mara Gabriela
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

Violeta bine ai venit
Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa duci sarcina la capat cu bine si o sa uiti de toata suferinta.
Ai adus vorba despre recoltarea celulelor stem.
Noi am mai discutat pe aici, poate s-au mai schimbat parerile fetelor.
Am decis (eu si familia mea) sa nu recoltam, aceasta decizie a fost luata pe baza unor parereri medicale avizate, scurgeri de informatii de la diverse cunostiinte care vand cu mare succes aceste kituri, etc.
Am mai spus si repet, daca aveam bani garla recoltam dar doar ca sa am constiinta impacata ca am facut-o si pe asta nu ca ar fi ceva de viata si de moarte.....aceasta este parerea mea.

Greutatea copiilor variaza, de ex ai mei au 1500gr. baietelul si 1400gr. fetita la 29 de saptamani.
Nu cred ca este relevant sa facem comparatii atat timp cat medicul spune ca este in grafic si este sanatos chiar nu conteaza cat are bb-ul prietenei sau vecinei.
Ne panicam aiurea si numai de asta nu avem nevoie in trimestrul trei de sarcina.
La fel si cu miscatul in burtica. Sunt copii mai energici si mamicile lor se mandresc toata ziua cat de mult se topaie ingerasul si cat de fericite sunt iar in coltul opus sunt copii mai lenti, lenesi si bietele mamici stau toata ziua stresate ca nu misca copilul ca lumea (ca al vecinei) si nu stiu cum sa fuga la urgenta cand de fapt nu este nicio problema......asa simte dragutul de el sa se manifeste.

Doamne, cand ca ma gandesc ca peste 6 saptamani ar fi sigur sa nasc lesin de emotie
Totusi ma lacomesc ca de obicei si sper sa mai stea vreo 8 saptamani la caldurica mai ales ca se anunta ninsori, frig

Veve super tare ca ai facut rost de celestone....alta viata acum

Pana la urma cum a ramas cu parola? Este cea veche fara 2013?
Daca puteti dati-mi si mie un PM cu noua parola v-as fi recunoscatoare.

Mii de pupici



29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Fetelor, nu stiu cum exact s-a putut intampla asta dar adresa de mail a ariannei a fost legata cumva de contul picasa al buburuzelor dragalase si arianna din greseala a modificat parola si ulterior a sters contul.
L-am reactivat eu acum, am verificat si pozele sunt acolo, parola este cea simpla fara 2013 la final.
Totul e bine cand se termina cu bine!


29+ Anna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Nu stiu care-i faza cu contul si parola de pe picassa...acum pare ca nici parola trimisa de mara nu mai functioneaza?!?!? Cand se reglementeaza situatia, imi trimite si mie cineva un PM, va rog? Multumesc!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si30+ Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

arianna, te rog sa intri pe blogul tau si sa modifici adresa cu care te conectezi la blog pentru ca toate problemele au pornit de la faptul ca ai legat blogul tau personal de userul nostru comun si anume buburuzedragalase@yahoo.com
Uite poza ca dovada la galeria acestui mesaj.

29+ Anna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta2013 spune:

Mulumesc tudoralexa de raspuns. stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect, dar eu tot in ceata sunt. o sa caut din urma si voi reciti despre acest subiec. sper sa ma decid odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Multumesc Emilia! Acu a mers!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si30+ Radu Andrei

Mergi la inceput