Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Felicitari, Criulica!!
Si pe mine m-a amuzat povestea cu fumul:)) cam e adevarata..mi-aduc aminte de cum ieseam la birou toti odata la fumat..nu se putea sta acolo:)) si asta in 15 min..

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Criulica, felicitari!!!!

Hellie, fain filmu, abia acum l-am terminat. Insa, tipic romanesc, fff multa tristete. Nici eu nu dau la cercesetori.

Vicky, Printzesone and BB (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinacicos

Buna dimineata dragi burtici!

Legat de patut: noi pentru Dan am cumparat de lemn dar a fost folosit doar vreo luna jumate ca pe urma nu a mai fost chip sa il culcam acolo desi patutul era lipit de patul nostru. Cum il puneam in patut cum incepea sa urle si orice metoda am incercat nu reuseam sa-l linistim. Asa ca a dormit cu noi in pat pana l-am intarcat (la 1 an si sapte luni). Apoi i-am amenajat camera lui si de atunci doarme acolo in pat normal de o persoana. Si e tare incantat.
Nici in carucior nu a stat pama pe la 6 luni (nici in landou, nici in scoica). Era o adevarata aventura sa iesim cu el la plimbare. Apoi a inceput sa prinda drag de carucior. Uneori il mai folosim si acum.

Legat de fumat: nu am fumat niciodata. In schimb a fumat sotul. Uneori abia ii ajungeau 2 pachete pe zi. In martie sunt 3 ani de cand nu mai fumeaza. I-a trebuit f multa vointa sa renunte la ele (a mai avut incercari esuate). Usor nu e dar nici imposibil.

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 21+ Carla Denisa

Ziua buna!
Primul bebe a dormit in patutul lui (din acela de voiaj, dar cu saltea cu arcuri) pana pe la 3 ani. Apoi a dormit in patul mare, singur, la el in camera, pana a venit fra-su pe lume. Apoi au inceput geloziile... si vroia sa doarma cineva si cu el...
Al doilea bebe, a dormit in acelasi patut, pana pe la 6 luni. Apoi n-a mai vrut nicicum... Ma trezea atat de des noaptea, ca am cedat si l-am luat cu mine in pat...
La un moment dat (nici nu mai stiu care), am mutat baietii in acelasi pat, in aceeasi camera. Si acum mai au nopti cand se mai furiseaza la noi in pat.
Nu stiu cum vom proceda cu bb3, pentru ca am dat absolut toate lucrurile de bebe si acum o luam practic de la zero (bine, plus experienta!). Nici eu nu stiu ce fel de patut sa pregatim... ne mai gandim, studiem ofertele...

8 lucruri pe care orice parinte trebuie sa le stie despre somnul bebelusilor (De DR William Sears)

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Pentru mine nasterea acasa inseamna inconstienta curata. Da, au avut noroc si s-a terminat cu bine, dar cate cazuri s-au terminat rau???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari Criulica!

Nici eu nu suport fumatul pe strada. Chiar si cand fumam si mergeam pe strada, ma enerva persoana din fata mea sa imi dea fumul in fata.

Cred ca fumatorii trebuie sa fumeze in spatii amenajate pt ei si acasa la ei, nu in fata cladirilor, nu pe strada etc.

Acasa- nu am fumat nicodata in casa, pt ca nu imi placea sa imi miroasa casa a tutun. Ca sa nu mai zic ca nici musafirii nu au voie sa fumeze in casa, indiferent cat este de frig afara, ca ploua ninge sau ce-o mai fi.

25+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Wow ce de fetite

Am fost sambata in mall si am inteles marea "durere" a barbatilor la shopping... dintr-un magazin intreg, 90% dintre lucrusoarea erau pt bebeluse, de toate felurile, pentru baietei cam subtire, un singur raft.

Bebeii mei au luat avant, ii simt pe amandoi bine de tot. Chiar duminica am primit niste suturi in tandem, de patru ori la rand si m-am bucurat nu ma mai sperie cand ii simt, dar inca nu stiu cum sa reactionez

Vroiam sa va intreb, ca nu imi dau seama... cum se simt contractiile nedureroase / intarirea uterului? Mi-a zis doctorita sa iau no-spa daca se intampla si acum nu stiu daca mi se intampla sau nu m-a pus pe ganduri, parca uneori il simt mai tare si mai greu. Si inca ceva, durerile ca la mentruatie (sporadice, nu f tari si care trec repede) sunt normale?

tuturor burticilor

17+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Pentru mine nasterea acasa inseamna inconstienta curata. Da, au avut noroc si s-a terminat cu bine, dar cate cazuri s-au terminat rau???

Oooo daaaa...dar cate controverse si discutii in contradictoriu exista pe net si pe forumuri (chiar si pe asta) pe aceasta tema?! De fapt, nu cred sa existe discutie despre: biserica, religie, nastere naturala/cezariana/acasa care sa nu nasca pasiuni aprinse

Eu sunt totaaaal de acord cu spitalizarea la nastere. Si pentru mine tot inconstienta se cheama sa nasti acasa. Am spus si o repet: secolul 21 are niste avantaje de care merita sa profitam (chiar si secolul 20 a avut...).

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

eU VOTEZ PATUTUL DE LEMN. Am si pliant si de lemn si am fost multumita de cel de lemn datorita faptului ca are o stabilitate mult mai mare. PE cel pliant l-am folosit in calatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Am si eu o intrebare ati facut un document sau folder cu cine unde va naste? Timpul trece f repede..... si acum ne trezim in luna mai si incepem sa scoatem agitatele....
Poate ne vom suprapune cu medicii si maternitatile.. zic si eu

Mergi la inceput