Cun scot diacriticile de pe un text deja postat? E lung...alta data le stergeam pe posturi mai scurte...exista alta metoda?
Aici Marius: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176595&whichpage=19
Stiu ca voi moderatorii puteti, habar n-am cum, dar noi astia muritorii de rand???
Cu Microsoft Word:
- copiezi textul in Word
- in "Home" tab (acela cu fonts si culori etc)/ in dreapta de tot a paginii ai "Editing"/ click pe "Replace" (sau: in pagina dreapta jos deasupra la Zoom level/ pe bara care plimba pagina in sus si jos, acolo ai 4 semne, al doilea de jos e un cerc, clic pe el/ clic pe binoclu/ clic tab-ul "Replace")
- gasesti grupurile de semne care trebuie inlocuite cu litere, exemplu: =351; inlocuit cu s - pui in casuta replace grupul =351; si in casuta "Replace" with pui litera s/ apesi pe "replace all".
edit:
-am uitat sa zic ca prima parte cea cu Home tab si Editing in partea dreapta a paginii e in Word 2010. Ribbonul la Word 2010 e modificat fata de versiunile mai vechi asa ca nu stiu daca il gasesti tot acolo la versiunile mai vechi.
- cealalta optiune unde gasesti replace sub cercul cu binoclu e la fel la toate versiunile.
Mersi Oana si , am aflat metoda asta intre timp (azi, dupoa ce am postat, chiar nu stiam cum se face).
Deci nu se poate direct aici pe DC?