cum scot diacriticile?

cum scot diacriticile? | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

Cun scot diacriticile de pe un text deja postat? E lung...alta data le stergeam pe posturi mai scurte...exista alta metoda?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

da-mi linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aici Marius: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176595&whichpage=19

Stiu ca voi moderatorii puteti, habar n-am cum, dar noi astia muritorii de rand???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cu Microsoft Word:
- copiezi textul in Word
- in "Home" tab (acela cu fonts si culori etc)/ in dreapta de tot a paginii ai "Editing"/ click pe "Replace" (sau: in pagina dreapta jos deasupra la Zoom level/ pe bara care plimba pagina in sus si jos, acolo ai 4 semne, al doilea de jos e un cerc, clic pe el/ clic pe binoclu/ clic tab-ul "Replace")
- gasesti grupurile de semne care trebuie inlocuite cu litere, exemplu: =351; inlocuit cu s - pui in casuta replace grupul =351; si in casuta "Replace" with pui litera s/ apesi pe "replace all".

edit:
-am uitat sa zic ca prima parte cea cu Home tab si Editing in partea dreapta a paginii e in Word 2010. Ribbonul la Word 2010 e modificat fata de versiunile mai vechi asa ca nu stiu daca il gasesti tot acolo la versiunile mai vechi.
- cealalta optiune unde gasesti replace sub cercul cu binoclu e la fel la toate versiunile.

Mergi la inceput

Mersi Oana si , am aflat metoda asta intre timp (azi, dupoa ce am postat, chiar nu stiam cum se face).

Deci nu se poate direct aici pe DC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

N-a fost niciodata metoda pe DC, tot good ol' Microsoft Word:))

Mergi la inceput

Mersi mult de tot, m-am lamurit!

Mergi la inceput