Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 #2#

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Onutz
Suntem bine..si nu prea.De bine ce ma bucuram ca sedintele de colici s-au redus dimineata de la 5 ore la 2 ore si un sfert, avem acum si 2 ore seara, unii violenti in care efectiv tipa de durere, mult mai rai si mai durerosi ca dimineata..NU pot sa cred! Angelique, voi cum sunteti??fetele care mai aveti bebei cu colici? mai puteti? mai putem?

Ref. baita: mie in spital mi l-au luat din brate si l-au aruncat intr-un fel de lighean patrat, a facut o criza de plans, s-a speriat foarte tare, am crezut ca il bat pe tampitul ala care vroia sa ne invete pe noi cum sa ii facem baie.
Dar:eu il spal o zi pe corp, o zi pe cap, iar sambata si duminica, atunci cand e si tati acasa-si si.pt spalat pe cap, asa cum a mai spus cineva si cum e si recomandat, il infasor intr-un prosop de bebelus pe care pun si un scutecel de finet, moale.ii las mainile afara, of course, insa sta nemiscat, ii place, il spal usurel si ar mai vrea.Infasat un pic neaparat, fiindca li se face repede frig la corp, cat spalati capul.

Pentru corp, eu umplu cadita jumate cu apa de la chiuveta, un pic mai calda,nu calaie, ca nu ii place doar un pic calduta, apoi bagam usurel talpile, piciorusele, funduletul, paaana spre gat si mereu vorbim si ne place,staaaaaaaaaa si-ar tot sta.Dar si daca e cat cadita, tot treptat imi place sa il bag, nu brusc.

Mena, ce flacau minunat ai tu! ma bucur din toata inima de fiecare veste buna despre delfinas!

Alina, am plans si eu si sotul cand am vazut poza cu bubitele celei mici..doamne, prin ce ati trecut si ce usturime o fi fost pe puiuta..of...Bine ca va reveniti.eu stiu ca pentru bubite pe corp e f f buna baia cu ceai de pelin.

eu calc pijamalutele, prosopelele, well,cam tot, pt ca ies ca naiba de la uscator si pt ca nu as putea sa ii dau pijamalutele asa cocolosite, mai ales ca ei dorm mult intr-o pozitie si daca prind o cuta din aia, imi dau seama ce comfortabila ar fi..Mai ales pe dos vreau sa fie calcate.

Ary, :la multi ani cu sanatate si toate cele dorite sotului tau!
TNicoleta, un cald la multi ani si sotului tau!

fetelor, puiul meu isi reia programul din burtica, imbunatatit chiar, pot spune.se culca intre 20.30-21-15 si uneori doarme si pana la 2 dimineata;mananca, adoarme instant, il tin 15 min pe umar si il depozitez la loc in patutul lui unde doarme tun pana la 5 cand incep dragii de colici:(..cred ca dupa ce scapam, programul de noapte e rezolvat.Azi a dormit si doua ore in carut, dar ma rog, a avut o seara grea ieri, cu un pic de rosu in gat si nasuc infundat, asa ca avea nevoie de odihna..

mai avem putin pana la botez.azi au fost +9 grade!! ce vreme nebuna,acum o saptamana ajunsesem la -28 , -32..Si azi 9 plus..
Nu ca mi-ar parea rau

azi am remarcat si un progres: avem doua jucarii din carpa, super frumoase, un soricel si perechea lui.cu fular, caciulite, botine rosii-luate de Craciun, sunt bestiale!Ei, Nicholas s-a impretenit la catarama cu doamna Chitz, prin urmare azi a luat-o de nas de vreo cateva ori, s-a hlizit la ea, a bolborosit, iar a tras-o de nas si a intins de cateva ori mana dupa ea..

Onutz, eu l-am lasat pe N cu manusi 3 saptamani,dar am fost fericita, cand a scapat de ele.
1.ca sa stea, trebuie sa fie unele care il strang.. Daca nu, sunt unele pe care le pui la loc din 3 in 3 minute, la cum basculeaza ei cu mainile..obosisem!
2.manutele sunt asa de frumoase, ca am regretat ca 3 saptamani le-am tinut ascunse
3.puii se incalzesc,parca nu le mai respira pielea, cand ii acoperim si palmele
4.le place fara.

ref:supt degetel
N a avut asa, ceva tentative de incercat degetelul, dar numai daca murea de foame.specialistii spun ca ii relaxeaza, nu e o problema.e problema cand devine un obicei de care nu mai pot scapa usor..

fug, ca v-am innebunit
va pupacesc pe toate, pe voi si pe pui



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Dragele mele, hotarata fiind aseara sa-i urmez sfatul Aschiutzei si sa nu mai terorizez copilul degeaba cu baita, am zis ca o curat cu o carpita umeda si terminam cu tot circul. Dupa aia m-am gandit ca parca totusi ar fi mai bine s-o spal sub jetul de apa de la robinet, repede-repede si gata. Pana la urma am ajuns s-o spal in chiuveta, am pus-o pe un prosopel si am lasat apa calduta de la robinet sa curga pe ea... N-a zis nici pas! Era asa de relaxata ca ma asteptam sa inceapa sa toarca. La un moment dat incepusera sa i se inchida ochii
Am tinut-o cred ca vreo 15 minute sub jetul de apa si n-a scos niciun sunet.
Dupa aia a mancat linistita, fara circul de seara (in ultima vreme era asa agitata la masa de dupa baita ca manca si plangea in acelasi timp ) si a dormit... 4 ore si jumatate!!! Nu-mi venea sa cred... Am apucat si eu sa ma odihnesc, ca m-a rupt programul ei mai nou de mancat din 2 in 2 ore noaptea si somn ziua doar de vreo 2 ori si atunci max. 40 de minute. Drept urmare, azi dimineata nici nu mai aveam durerea aia de cap care m-a zapacit in ultimele zile si sunt fresh acum.

Deci am concluzionat ca nu are o problema cu apa, nici cu mine, nici cu nimic altceva, doar nu-i place cadita.

Si daca tot sunt fresh, ma duc sa gatesc ceva, ca l-am cam privat pe sot in ultima vreme de talentele mele culinare extraordinare

Va pup si va multumesc mult pentru tot sprijinul!!!

Mami de strumf Ema (14.12.12)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineataaaa (suntem treze demult, dar na...)

Bubu nu ne-ai innebunit, chiar ma gandeam la voi, ce mai faceti, de ce nu dati nici un semn. pe Nicholas sa treaca nenorocitii aia de colici si rosu' din gatut. Noi colici nu mai avem de vreo 3 saptamani, inca nu-mi vine sa cred ca am scapat. Insa de alaltaieri e tare ciufuta, o apuca plansul cand vine vorba de dormit, chiar daca ii pica ochisorii de somn; nu vrea si pace. Acum doarme de aproape jumate de ora, sper sa mai doarma macar inca jumate, ca peste zi tare putin doarme.

Cellena nici nu stii ce ma bucur ca ati scapat de tambalaul de la baita. La mine Sofi nu a facut decat odata scandal. Imi si imaginam pitica ta sub jetul de apa, draga de ea.

Fug si eu acum la bucatarie si sa intind niste rufe cat mai am liber de la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

S-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cellena Ce ma bucur ca ati gasit solutia la baita.

Bubu Chiar ma gandeam la voi cum o mai duceti. pe burtica lui Nicolas

Gina Ai piticii astia perioade cand sunt bblusii cei mai cuminti ai altele mai agitate.

Corina eri dupa masa de la ora 3 a fost tare agitata. Atipea putin in brate si cand o puneam jos, gata, ochii mari si dat afara laptic. Plus in 3 ore a umplut 5 scutece cu kk. Apoi adormea la san si cand o lasam jos incepea scandalul. Noroc ca se adunase lumea prin casa asa ca am mai pasat-o si la altii.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Bubu,sa stii ca n-o usturau deloc bubitele,erau acolo si atat.Acum arata f bine piciorusul stang.
Irina mea adoarme pe la 9.30 si ma trezeste o singura data noaptea,in jur de 4.Apoi se mai trezeste la 8.E un copil cuminte,innebunita dupa vorba si-i place sa se uite la tv si sa priveasca caruselul cum se invarte.gangureste din ce in ce mai pronuntat ,zambeste mult ...Sambata viitoare avem botezul.Abia asteptam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:


CAPITOL NOU

Mergi la inceput