Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *457*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

demult, tare demult a fost o discutie(nu ma pricep sa o caut)cu privire la laudatul copiilor in fata altora ca sa aratam altor parinti ce tari sunt copiii nostri si cate stiu sa faca, de multe ori mai punand si parintii cate ceva in plus asa ca sa fie al lor mai cu mot.
imi aduc aminte ca ilinca si dodo, si alte fete au postat pe tema asta.
iar acum strict la subiectul cu cititul: mi-am amintit de acea discutie pentru ca am fost si eu acum acuzata ca imi laud copilul ca ar fi asa de interesat de lectura si atent etc doar asa ca sa ma laud... si m-am suparat dar nu am reactionat in nici un fel. apoi cand ati intrebat si voi aici pe forum, am zis sa ma explic mai bine (cu toate ca voi nu aveati nici o vina)

crina face puzzeluri da sincer nu stiu cu cate piese, oricum multe. sta si se incapataneaza sa faca singur. avem insa unul din lemn pe care nu poate sa il faca si nu il mai vreaare 40 de piese, stiu sigur pentru ca sunt numerotate.

plastelina e si la noi la mare cautare. acum are de la Mos un tub cu multe alte tuburi, cu toate culorile si e tare incantata.

Ziua Crinei va fi duminica si vom sarbatori probabil acasa la noi cu bunicii, nasa, fini etc si copiii aferenti adica 5 la numar.
luni va sarbatori si la gradi cu colegii cu tort, suc, baloane. si sper sa imi iau o ziua de concediu sa merg sa ii pictez pe toti colegii ei si sa ii fac poze.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

stiam ca mai am ceva de zis>

1. nu cred ca ma poate cineva intrece la vorbadaca am sa vin vreodata la intalnirile de grup o sa vedeti ce stil de a vorbi am. noroc ca sunt constienta si mai las si pe altii... chiar nu imi pare greu. eu citesc, ea asculta...ma mai intrerupe sa comentam. de ex>
mami daca am sa suflu de trei ori peste Tutu (cainele de la bunica de la tara)oare va avea si el grai omenesc?, sau> mami, de ce toate mamele vitege nu-si iubesc copii?, oare la noi la lac se gaseste apa vie?, da apa moarta? ce inseamna sheic? etc etc.

2. aseara am fost la o petrecere de 4 ani la o fetita de la gradi.
i-am cumparat cadou un joc> Planeta maimutelor si acum il vrea si Crina. E un copac in care trebuie sa agati maimute. dai cu zaru si iti zice cate sa agati...cine nu e atent le darama si o ia de la inceput.sau distrat aseara nemaipomenit.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mada maine sper sa am surprizele pt tine, inca nu au ajuns


Silvi, Planeta maimutelor asta seamana cu Camila buclucasa, pe acelasi principiu functioneaza si aceea





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Mada maine sper sa am surprizele pt tine, inca nu au ajuns


Silvi, Planeta maimutelor asta seamana cu Camila buclucasa, pe acelasi principiu functioneaza si aceea



Asteptam supizele!

La camila ma gandeam si eu, uitasem de ea, cred ca o sa i-o aduca bbVictor Adelei!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu nu am nici o idee legata de ziua Ilincai. Stiu ca o vom sarbatori odata cu bunicul meu drag (care e pe 3 si e chiar duminica). La gradi nu cred ca fac nimic ca nu stiu daca mergem la gradi atunci. Mai discut cu pediatrul, mai gandesc, mai cantaresc. Nu-i e grozav de bine acasa dar macar e sanatoasa si-s linistita ca nu ia Cati crocozauri gradinaresti. Mada, tu ce-o sa faci din acest pdv? Eu ma gandesc sa o lungesc asa pina se drege un pic vremea....cel mai teama mi-e de vreun pneumococ, ca am experienta nasoala cu Ilinca. Acum la 2 luni facem si prima doza de antipneumococic, dar habar nu am cand si cum e cu imunitatea - de la vaccin, din lapte, ma depaseste subiectul.

Daca la gradi nu fac nimic si oricum stam acasa, probabil ca sarbatoreala impreuna cu copii n-o sa fie tura asta. Sau oricum, nu cu multi. Nu sufar tare, ca Ilinca se distreaza daca sunt 2-3 copii, daca-s mai multi e mai rezervata. Si gasim noi chestii de facut care sa marcheze evenimentul...mai ales ca acum e "seceta" la distractii, eu pe Cati nu o pot tine mult afara, de malluri si supermarketuri nici nu se pune problema la varsta asta...

Desigur ca nici la capitolul cadou nu stau mai bine. Deocamdata mi-a cerut sa ii mai cumpar "carti cu exercitii". I-am comandat de la Teora, ca discutia a pornit de la o carte cu abtibilduri (Monn :)). Azi a venit coletul, i le dau pe rand. Jucarii chiar nu stiu ce sa ii mai iau. E ticsita casa. Nu mai am idei.

La citit Ilinca s-a plictisit deocamdata. Nici eu nu mi-am mai prea batut capul. Rusine sa-mi fie. Chiar ma gandeam zilele astea sa caut pe la mama colectia de povesti nemuritoare, sa mai incercam si altceva decat Disney, ca mi s-au cam strapezit dintii si banuiesc ca si ea s-a saturat, de aici si lipsa de interes.

La puzzle-uri....suntem la 100. Depinde insa f mult si de puzzle, ca unele-s cu detalii si are de muncit si la 60 sau 40 de piese; altele cu 100 au mai putine detalii si-s mai simple. Dar ii place mult sa le faca. Si ii place sa le faca si sa le desfaca si sa le refaca pina le "invata", cum spune ea. Apoi le mai face de cateva ori la "concurs viteza" si apoi isi pierde interesul si trebuie altul.

Hai ca scriu rar, dar si cind scriu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Eu nu ma gandesc sa o tin acasa... desi intr-adevar portajul de crocodili ar putea deveni o problema... As vrea sa o dau insa la program mai scurt, sa vedem ce putem face...

Acasa nu cred ca e bine sa o tin, ca ei ii place la gradinita, iar pe mine acasa ma mananca de vie daca nu iesim la plimbare... si nu voi putea iesi la plimbare cu bebe mic-mic... tu cum reusesti sa le dovedesti pe amandoua?

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pai recunosc ca folosim tv si jocurile pe tel mai mult decat imi place. Plus treaba pt Cati, e f implicata. Plus pazitul lui Cati cand ma duc la baie, incalzesc mincare pt Ilinca etc. Plus carti cu abtibilduri si activitati; astea ma salveaza. Apoi jocuri de rol cu papusi de deget, si astea-s la mare pretuire. Mai un puzzle, mai un joc de dat cu zarul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

De astazi au inceput reduceri de pana la 75% la imbracaminte in carrefour.

Am fost in seara asta. Doamne, zici ca a innebunit lumea. Era ca dupa razboi. rafturile goale (cel putin la copii), la oameni mari erau vrasite ins ensul ca femei la barbati, barbati la detergenti, etc. Uragan de era in magazin si cred ca era mai ordine. Groaznici cumparatorii astia (sa nu le zic braileni). Daca era mancare moca mai ziceam dar asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Kea, multumesc tare mult pt linkul in germana. E tare bun pt ce imi trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Noi avem comanda clara;http://www.lagranderecre.fr/les-jouets/rechercher-un-jouet/jouet-barbie_et_son_cheval_trotteur-mattel-21230.html E indragostita de cai si asta cica si merge.

Mergi la inceput