Pinguini, randunici, tavane si diete

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Puah! Eu as vrea dar silueta nu ma lasa ... sa zbor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Nici silueta mea nu e de randunica.



allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mada, condoleante.

michelle, sa-ti traiasca noul membru al familiei.

allinta, sanatate.

inca nu m-am cantarit, ca nu am cantar acasa. dar simt la pantaloni ca sunt mai lejeri si a trebuit sa strang cureaua cu doua gauri, asta inseamna vre-o 6 cm.

alinuko,

Aqai, sa faci tu baie in loc sa te distrezi!

so, am framantat aluat sa fac cateva turte, de data asta am pus putina drojdie in faina. vad ca misca, deci vom manca turte la cina. eu cu fiicamea, ca barbatii sunt in deplasare amandoi. barbatul ia cina cu colegii de la servci, iar copilu e cu niste prieteni.

acum doua seri ne-am intalnit cu parintii lui Christian, baiatul cu accidentul. oh my God ce mi-au auzit urechile . ma intreb cum de pot exista asemenea parinti pe fata pamantului. auziti si voi ' noi i-am spus mereu sa nu mai faca prostii si daca le face raspunde singur ptr ele. sa nu se bazeze pe noi ptr nimik. asta se intampla de cand avea vre-o 10 ani. e problema lui, pe noi nu ne intereseaza.'
afisau asa o nepasare si lipsa de interes de parca vorbeam de o mobila veche din pivnita. cumva ne-au sugerat ca prietenii lui Christian sunt vinovati ptr tot ce face el. in paranteza spus, baiatul asta are prieteni destul de buni.
io am tacut, ca daca ma porneam....dar barbatul le-a spus asa fiunt ca ei sunt cei cel cresc pe Christian si el are nevoie sa stie si sa simta ca lor le pasa de el. plus inca multe alte lucruri.
am plecat de acolo cu un gol in stomac. si cu durere ptr acel adolescent ca este ca o trestie batuta de vant, fara sprijin si fara dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Luati avionul fetelor...daca vreti sa zburati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

mada, condoleante si s-o odihneasca Domul

michelle, felicitari pt familia marita! sa ne tii la curent cu cata treaba in plus iti da catelususl acela mic si dragut, ca si ai mei ma bat la cap, dar inca nu-mi vine sa-mi mai iau si asa o responsabilitate...

buflea, nu stiu ce nu te atrage la life of pi, eu am citit cartea acum multi ani si e una din all time favourites

rall - eu te inteleg pe tine cand spui de organism si obisnuinte. cand ajungi la un echilibru care include mancat putin, ajunge sa se vada orice deraiere.

asa ca hai sa va spui eu de ce nu fac regim: fiinda de aaaaani o tona de zile pun mai mult pret pe somn si apa decat mancare, incerc sa fac sport (nu neaparat la sala, dar mers pe jos, bicicleala afara vara, inot) ori de cate ori pot (aseara si azi sunt la exemplul cu asa nu)
si sunt atenta la ce si cat pun in farfurie.

cam asa arata zilele mele in ceea ce priveste mancarea
brunch, cam pe la 11
alaltaieri: wrap cu salata verde, rosii castraveti si hummus cu un side de rucola/ spanac si dip de avocado

ieri: carne de pui, asparagus, salata verde cu seminte de flaorea soarelui si capere

azi: legume cu curry deep fried, salata verde,rosii castraveti cu iaurt

cina (pe la ora 5)

alaltaieri - 2 felii de paine prajita cu salata de avocado
ieri: spanac cu doua ochiuri
azi, habar n-am, probabil branza feta cu rosii
marti - dezmat, am avut pizza night :D

daca merg in oras mananc cat sa ma satur si nu sa simt ca dau pe din afara - la indian, la sushi, la bufet chinezesc

in weekenduri mai mananc omleta la micul dejunsi atunci mananc 3 ,mese pezi. seara cand ne uitam la filme, mancam struguri, cirese,portocale cu kilogramele

de sarbatori incerc sa-mi mentin stilul de a manca sa nu am treaba cu dieta dupa, insa anul asta mama jumatatii ne-a facut torturi dupa torturi si mancare dupa mancare asa ca am avut ceva de dat jos dupa

asa ca vreau sa va indemn ca dupa ce terminati de dietat si regimizat, sa va faceti obiceiuri alimentare mai frugale si sa le mentineti, in combinatie cu miscare si nu va mai fi nevoie sa treceti prin perioade din astea grele grele de regim. si dac asunteti atente la portii si combinatii, merge si branza brie, merge si un gratar si chiar si cate o crema de zahar ars din cand in cand.

acuma puteti sa ma huiduiti daca vreti dar sincer odata ce iti formezi obiceiuri de genul asta cred ca viata e mai usoara

(astea din perspectiva fostelor mele diete - pe vremea cand eram mic copil. vara ma indopau la disperare bunicii, mama ma prelua si ma punea la regim ca spunea ca o sa-i multumesc mai tarziu ca nu m-a lasat sa ma fac cat o capita. sincer ii multumesc, dar am invatat pe pielea mea ca alternanta asta mancat/regim - mancat/ regim e un cosmar)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Kari, ma simt din ce in ce mai bine.

Aqai, imi pare sanatos si putin cum/cat mananci. Eu, daca nu am mancare gatita la pranz ( 2 feluri ) imi pare ca nu am mancat nimic.

Michelle, este chiar dragalas catelusul.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

habar nu am ce se face la un catzelus...sunt nauca de cap dupa o noapte nedormita...programarea la dr e la ora 2 si mi-a dat indicatii prin telefon.
nu am mancare pt el, nu am nici cumparaturi facute si nici mancare pt noi, william sta cu miinile pe el si catzelul e nedeparazitat si ne vaccinat...se anuntza o zi ...furtunoasa.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ploua de rupe in Bucurestiul asta. Ma deprima. Daca as scrie o poezie nimeni n-ar zice ca nu-i Bacovia.
Si vine buflea si ma intreaba de ce nu-s in business. Sunt impulsiv. Cand mi se pune pata, nu mai e loc de intors.
Dar recunosc ca mi-a placut ce am facut. Am pornit cu placere (eu visam o sala de fitness dar asta a aparut din neant), au trecut mii de oameni prin cabinet. Sigur, 99% femei. De ce nu-si iau vedetele aparate acasa? Pentru ca vor rasfatate, vor sa povesteasca. E ca aia cu de ce nu beau barbatii acasa si o fac pe dublu pret la crasma si mai iau si santurile la rand la intoarcere, plus o tigaie in cap acasa. Am avut o gramada de vedete cliente. Erau doua cabinete in tot Bucurestiul. Unele din ele puteau sa ne cumpere cu tot cu personal, sa ne duca acasa la ele. Doar cu ce aveau prin poseta in momentul ala. Dar veneau constiincioase de trei ori/sapt la etajul 6 intr-un bloc, intr-un apartament. Si uneori nici liftul nu mergea...
E placut sa lucrezi in servicii...sau cel putin mie imi place. Sa-ti faci treaba bine, sa le vezi cum sar in sus de bucurie, ca-ti multumesc...au fost o multime care m-au confundat cu un doctor. Le spuneam ca nu sunt...si tot asa imi ziceau. Isi ridicau fusta sa-mi arate rezultatul...si radeau de moaca mea. Le stiam vietile, supararile, bucuriile...ne trimeteau vederi, ne dadeau telefoane dupa ani de zile de cand erau plecate prin strainataturi. Am fost o familie mare, nu numai in cabinet, dar si in afara. E greu sa mai realizezi asa ceva. E placut si acum in cabinet, la fete...dar nu mai e aceeasi atmosfera, verisoarele mai au putin si explodeaza, fostele mele colege le tortureaza cu "eheee...daca mai era Ovidiu aici, facea asa...sau invers". Nu-i asa...s-a investit mult, sunt fete subtiri, cu gust, isi merita laude.
Afacerea e buna. Asa e. Exista insa cateva paradoxuri si asta se intampla doar in Romania (desi nu-mi place sa spun asta in nici un context...). Suntem needucati in ceea ce priveste calitatea, pretul calitatii, drepturile clientului, drepturile patronului...
Trebuie sa te lupti permanent cu calitatea slaba. Sunt excesiv de multe cabinete care ofera tratamente execrabile. Slab calitativ, atmosfera nasoala, igiena precara. Si totusi functioneaza. De ce? Pentru ca sunt ieftine. Daca intrebi lumea, toti stiu ca "platesti putin, primesti la fel sau chiar deloc". Cand e sa aplice, se uita in traista si...isi schimba planul. Eu nu pot condamna o femeie ca isi doreste musai un tratament si pentru ca n-are bani se duce si face un compromis. Dar cabinetul meu sufera pentru ca femeia aia nu realizeaza nimic, e furioasa ca si-a cheltuit degeaba banii (si aia rupti de cine stie unde) si nu mai intra veci intr-un cabinet, chiar daca a doua zi castiga la loto si potae sa-si permita orice. Si mai si spune la toate prietenele.
Asta este principalul motiv pentru care afacerea nu este un succes exagerat.
Si mai sunt preturile nesimtite la consumabile, toate firmele lui peste vand de parca sunt in anul mortii, marcile sunt marci doar cu numele, calitatea e de cacao. Toti vor profit de azi pe maine.
Cam asta e...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Michelle, nici eu nu am animalute in apartament, dar, asta vara la tara, fetita mea s-a jucat cu niste catelusi ai unei verisoare, de dimineata pana seara. A fost cea mai frumoasa vacanta de vara, pt ea. Un animalut, daca ai unde sa-l tii, ii face copilului viata mult mai frumoasa .

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

kari,dragut sotul tau. Ma bucur sa cunosc parerea unui barbat. Da, imi scapa unele chestii si mai ales, daca nu imi scapa, nu le inteleg. Am noroc cu Tora, nu-i asa "filozoafa" ca mine dar are niste instincte...
michelle, imi place potaia, o sa va aduca multe momente unice in familie. Daca s-ar putea, orice copil ar trebui sa aiba in casa un pet, daca se poate un caine, o pisica...merge si iepurele meu, dar ala nu zice nimic, nu da din coada, nu toarce...am decis, si sotul tau imi place. Progresez.
Mada, imi pare rau ca nu esti in apele tale. Dragele mele, inaintarea in varsta inseamna, printre alte "beneficii", si pierderea celor din generatia peste a noastra. E frustrant. E singurul lucru pe care nu-l diger nicicum. Pentru ca este un proces definitiv.
Si aia doare.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput