Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Carucior Firkon Verano LX - marca Firkon
Descriere

Carucior 2 in 1 cu cadru de aluminiu, ideal pentru plimbari pe teren cu denivelari sau accidentat

Toate rotile gonflabile

Rotile fata pivotante

Roti spate cu suspensii reglabile

Scaun sport reversibil

Spatar reglabil pana la orizontala

Capotina cu vizor si parasolar, pliabila, silentioasa

Buzunare pentru diverse accesorii

Cos mare

Centura de siguranta in 5 puncte

Frana

Maner reglabil pe inaltime
Accesorii

Accesorii incluse:

Landou cu podea reglabila
Geanta mamicii, cu salteluta de infasat
Invelitori pentru picioare atat pentru landou, cat si pentru scaunul sport
Plasa contra tantarilor
Aparatoare de ploaie

Accesorii optionale:

Cos auto Firkon Carlo 0-13 kg, montabil pe cadru, in culoarea caruciorului - 330 RON
Treapta Firkon Kidboard pentru al doilea copil - 260 RON

Dimensiuni

Deschis: 97 x 62 x 110 cm
Greutate Net: 14 Kg
Garantie 24 luni

Mergi la inceput

Am uitat: costa 1400
dar il vad doar pe site
Daca-mi intra in portbagaj, asta-l iau
Am nevoie de roti, ca stau la tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Flory eu stiam de semintele de in ca in sarcina nu sunt recomandate ,ca dau contractii ,cred ca mai bine renunti la ele ca te stiu ca esti cu probleme de placenta.
Miche arata bine caruciorul si mai ales pentru teren accidentat.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilvia spune:

Buna harnicutelor,
vad ca de dimineata tot scrieti si sunteti foarte active. La noi dimineata e mai greu, ne trezim cand pleaca tati la serviciu, papam si ne facem tratamentul si apoi iar somnic inca 1 ora. Nu in fiecare zi dar mai ales cand e vremea urata ca azi...
Sunte de acord cu Paulinio pt sterilizator noi nu ne grabim, sa dea Domnu sa avem lapte, ca in caz contrar se poate cumpara unul rapid deaorece sunt in toate magazinele
Listuta cu "trebuie"si "poate" e geniala. Materialele din bbc pt baita sunt f bune, asa mi-au recomanda si mie prietenele si cumnata mea care a nascut anul trecut si de la care invat.
Multumiri mamicilor care au nascut si care ne impartasesc din experienta lor, pt mine e f important si realizez ca snt multe lucruri pe care le poti face sau cumpara inutil, ceea ce nu e decat pierdere de timp si bani.
Buburuza mea s-a trezit dis de dimineata si si-a facut inviorarea, ra asa haioasa ca dadea si din maini si din picioruse, cand se ridica burtica sus cand jos. Incep sa-i invat programul si tabieturile pt ca dupa nastere sa analizez daca se comporta la fel. Mamici voi ce parere aveti, se confirma teoria mea sau nu? eu asa o simt, ca desi are 22+( de azi intram in s23+)incepe sa-si formeze personalitatea asa mogaldeata mica cum e ea.Mi-e drag de ea de numai pot si vorbesc cu ea, si cand o mangai pe burtica se linisteste.
E formidabila legatura dintre mama si copil!
si astept parerile mamelor cu experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Silvia eu zic ca teoria ta e adevarata in mare parte.
Exemplu :copiii mei se trezesc de dimineata tare si seara se culca devreme .Asa erau si cand erau bebelusi si asa se comportau si in burtica.Vad ca si juniorul meu tot acelas program il are ,ba inca el incepe sa miste mult mai devreme. Si ce ma pune pe ganduri e ca si noaptea misca tare ,cred ca nu o sa am parte de somn noaptea ,dupa nastere ,nu ca la ceilalti as fi dormit.

si acum24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Nu stiu Carmen ce sa-ti zic, daca e adevarat sau nu.
Eu pe Radu nu prea l-am simtit in burtica. Si cand era marisor (7-8 luni) aveam zile intregi in care nu-l simteam. Doar seara cand ma linisteam il mai simteam.
Si totusi cand a iesit afara a fost si este argint viu...

Acu sper sa fie invers: de data asta simt f bine miscarile, multe in timpul zilei inca de la 4 luni. Si poate e linistit/linistita. (sper si eu).

Oricum... e clar ca e o legatura speciala cu mami...

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 22+

Mergi la inceput

Asa stiu si eu, ca inul e interzis in sarcina.
Sunt alte metode de a scapa de constipatie si sunt de succes!

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Flory eu stiam de semintele de in ca in sarcina nu sunt recomandate ,ca dau contractii ,cred ca mai bine renunti la ele ca te stiu ca esti cu probleme de placenta.
Miche arata bine caruciorul si mai ales pentru teren accidentat.

si acum24+

Miche 22+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Hello!

Vreme oribila si la Timisoara! Plou de azi dimi, bleah! Urasc ploaia Hellie, Doamne ajuta ca esti bine! Chiar esti norocoasa, cineva acolo sus te iubeste

Ca tot veni vorba de lucruri utile si cheltuieli inutile, eu eram curioasa daca aparatorile de patut de genul asta http://www.buburuza.ro/somn-usor/lenjerie-si-aparatori-pentru-patut/protectie-pat sunt absolut necesare sau sunt mai mult o fita? Nu de alta, dar pana nu demult nu retin sa fi vazut asa ceva si sunt curioasa daca voi le considerti necesare. Tin minte ca soramea nu a avut inimc de genul asta si eu cu siguranta nu am avut

Caruciorul il voi primi de la cineva, posibil sa fie chiar nou, am inteles ca persoana respectiva a primit din surse diferite 2 carucioare, asa ca asta e taiat de pe lista.
Sterilizator nu imi iau nici eu, ca am de gans sa alaptez si mi s-ar parea o cheltuiala inutila. Ma gandesc sa iau 2-3 bibe, in caz ca trebuie ceic sau ceva, dar acestea se pot steriliza in clasica oala cu apa fiarta. Acuma daca chiar o sa se intample sa primesc, e bine primit

17+ cu

Mergi la inceput

am mai gasit un carut , cu caracteristici similare si chiar mai ieftin,

Cangaroo - Carucior Cangaroo Excess Fun 2 in 1

e pe situl ideal bb, nu mai dau link ca iar mi-l cenzureaza!
Tot 2 in 1 e, si pare robust.

Votam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Miche, vazut si placut! Dar trebuie sa il si incercam undeva..

20+

Mergi la inceput