Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Madd, orice ar fi, nu te grabi cu apartamentul. Adica daca va decideti la ceva, sa fiti absolut siguri ca ala e...pentru ca va fi cuibul vostru, il veti avea macar 10-20 de ani...
Din experienta mea de anul trecut cand ne-am luat apartamentul, iti spun ca a durat cam 3 luni de cand ne-am decis ca ala e pana ne-am instalat efectiv. Inca o luna a durat curatenia etc ...desi a fost un apartament renovat proaspat despre care, la prima vedere puteai spune ca nu prea ai de lucru la el.

Discutia despre carucioare e suuuper. Asa ca rugam toate mamicile cu experienta sa detalieze aspectul .

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, felicitari pentru vestile bune, si carucioare colorate!

Madd, las ca poate-i mai bine asa, sa te poti ocupa cum trebuie sa nunta. Cu casa, egreu, noi am cautat 2 ani, pana am gasit ceva sa ne placa, dar nu doream sa facem rabat. Acu daca tot asteptasem, si nu nu facuseram ca francezii, care cum se angajeaza isi iau un apart de kk, si apoi in cativa ani il schimba, macar sa ne luam ceva ca lumea.

Am uitat ceva legat de carutz : atentie la greutate, si la cat d eusor se manipuleaza. De aia eu zic sa va duceti sa-l vedeti in magazin, sa va jucati un pic cu el, si apoi sa-l luati de pe net.

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

am doua modele preferate pana acum:

http://www.erfi.ro/carucior-symbio-3-in-1-biscuit.html

http://www.erfi.ro/carucior-symbio-3-in-1-biscuit.html

sper ca nu se considera ca fac reclama.

ceea ce nu stiu este daca merita banii, e un lucru pe care il vom folosi zilnic si noi si bebelusii nostri, dar sunt si alte firme care ofera aproximativ aceleasi modele dar la preturi mai mici.

20+

Mergi la inceput

scuze, si al doilea

http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=203

20+

Mergi la inceput

Criulica, mie imi plac si mi se par ok din descriere.

Preferatul meu pana acum este
http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2012/Pliko+Switch+Easy+Drive

Daca au timp fetele cu experienta poate se uita pe link si imi spun cum li se pare

18+

Mergi la inceput

Amandoua sunt faine. Graco e mai usor cu 2kg ....
Repet, nu l-as lua de pe net fara sa-l manipulez, sa vad cum s einchide/deschide etc. Am vazut ca nu au baza.

Eu am vrut sa aiba coarne, nu bara, ca mai faceam piata cu carutu.

Mergi la inceput

Asteptam targul din martie, poate au oferte si acolo le putem incerca pe toate..

si pentru mine conteaza sa fie usor si sa il pot strange, sa intre in portbagaj, sa imi ofere libertate de miscare ce mai...

dar ce ziceti de modelele de la stoke? acum un an cand am auzit cat costa am zis ca trebuie sa fii putin nebun sa dai atata pe un carutz. Acum, cred ca daca mi-ar spune cineva ca e carutzul carutzurilor as putea lua in considerare si o astfel de "nebunie". Dar din ce am citit se strange greu si are dimensiuni destul de mari, nu imi intra in masina, asa ca sotul sta linistit. Deocamdata

20+

Mergi la inceput

Stoke, in afara ca e frumos si scump ... nu mi se pare ca isi merita banii.

Aaa, si eu am tinut carutul un an, apoi am trecut la unul sport, ff usor ... in care a stat pana nu a mai incaput

Mergi la inceput

Vicky, da clar...trebuie vazute pe viu intai. Eu pe ala de l-am pus l-am si vazut un pic la targul de bebei din noiembrie.
Dar cum zice si Criulica, asteptam targul de martie ca sa il testez si cu sotul....dansul e inginer, ar trebui sa se priceapa mai bine la diverse aspecte...nuuu?! i-am si spus ca practic alegerea carutului va fi lucrarea lui de masterat .

Criulica, am vazut pe viu Stoke la cineva. Mie nu imi place ca mi se pare prea futurist (mie imi plac chestiile mai clasice, vintage...mi-as lua inglesina acela clasic, dar e prea scuuump). Si intr-adevar se strange greutz stoke-ele...cel putin asa spunea tipa aia la care l-am vazut. Aaaa...si ala de bagaje mi se pare mic si incomod.

18+

Mergi la inceput

Vicky, zi-mi si mie te rog care e faza cu coarnele ...de ce sunt mai ok. Ca mie imi plac multe carucioare cu coarne dar credeam ca coarnele sunt incomode.

18+

Mergi la inceput