Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Bine ai venit, Fluturash! Sarcina ursoara si multa sanatate iti doresc!

Carmen, si mie mi se par scumpe pernele alea si nu as da atata bani pe una, mai ales la cate cheltuieli vom avea, mai bine iau altceva. Sincer, multe dintre produsele astea mi se pare ca au aparut pe piata numai ca sa mai staoarca un ban. Or fi utile, nu zic, dar cred ca la fel de bine poti folosi mai multe perinute normale, sau plapuma rulata, vorba ta Acuma daca din greseala primesc cadou de la cineva, nu o sa ma supar si o sa o folosesc cu drag altfel, nu prea am de gand sa dau banii pe asa ceva

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna seara dragelor,

Haideti sa va arat ce am citit eu azi:

http://www.midwiferytoday.com/articles/ultrasoundrodgers.asp

asa o fi?

Eu stiam ca ecografiile nu sunt daunatoare in niciun fel bebelusului, acum m-au pus pe gandari astia..

Pupici,

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Bun venit Deiutza si Fluturash si s-aveti parte de sarcini usoare si copii sanatosi!

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna seara burtici!Ieri m-am chinuit toata ziua si toata noaptea cu o durere crancena ce cap,de care abia de dimineata am scapat.
Urez si eu bun venit noilor burtici,sarcini usoare si copilasi sanatosi.
Si eu vream sa incep sa am pregatit cam ce-mi trebuie pentru spital,iar de pe la 7 luni sa pregatesc pentru bebe ce-mi trebuie.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

In martie trebuie sa merg la o cumetrie si deja am intrat in panica privind imbracamintea.Nu o sa am nimic ce sa imbrac,ca deja imbrac doar salopeta,trening si bluzele cele mai largi.Va trebui sa cumpar ceva cu toate ca tare nu-mi da mana,mai ales ca port atunci si cred ca atat.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Duduta, petrecere! Banuiesc ca vei putea merge in sarafan, colanti, ceva hainuta pe deasupra. Te inteleg, nici mie nu-mi prea plac cele care stau prin magazine. Sunt reduceri, acum e momentul.
Eu as cauta rochita xxl din material care se extinde mult si se muleaza, parca jerse, imprime floral sau uni, parca o vad dar nu am gasit inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hello

Eu am avut un wk ff nasol. Mi-a fost rau , cu tensiunea 8-9, plus ieri o migrena ce nu m-a lasat pana nu i-am dat un paracetamol. Acum pe seara ma simt un pic mai bine.
Maya ieri a fost o dulci. A avut super grija de mine : imi tot aducea fructe sa mananc, plus suc de lamaie stors de ea.

Sa vedem daca am reusit sa retin ceva :

Paulinio, felicitari pentru baiet el!

Deny, imi place numele. Noi am ales Eva Elena (Hélèna).

Carmen, eu am mers in ro cu scoica in taxi. De fapt eu cand am venit in ro, Maya avea 2 luni si am venit cu scoica pusa pe carutz, nu am mai carat landoul. Asa ca, puneam scoica in masina, si carutul in portbagaj. Acu in stituatia ta, nu stiu ce sa zic.

Raluca ok sa faci radiografie. Radiografiile dentare au grad de radietie f mic plus ca sunt la distanta de burta... Si eu am facut cand eram gravi cu MAya.

Vicky, Printzesone and BB (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

Vio, sper sa ai petrecut frumos. Eu iti spun de pe acum - La multi ani! Multa sanatate si fericire!

Raluca, eu nu am avut probleme care sa necesite radiografie, poate te ajuta fetele.

Carmen, nu am luat inca perna de gravida/alaptat dar daca e sa mai fie oferta la Lidl cum a fost acum vreun an -70 lei - imi voi lua pt ca ii gasesc utilizare si dupa - pui copil pe ea etc.

deiutza, fluturash, bine ati venit! Sarcina usoara! Va asteptam cu mai multe detalii despre voi.

Vicky, dudutza, multa sanatate! Sper sa va simtiti mai bine.

dudutza, eu sarcina trecuta am zis pas la toate cumetriile, in primul rand nu vroiam sa ma obosesc, plus ca mai mult as fi stat pe scaun, dar si tinuta era o problema.

hellie, cred ca tu ai intrebat, la inceput maxim 2 luni poarta o marime de haine, cel putin asta a fost cazul meu - a crescut repede in inaltime, dar si in greutate.

Eu m-am mai relaxat azi putin, ca prea eram stesata, cu o plimbare prin Portul Tomis si cu o masa la restaurant. Sarcina trecuta am fost mai linistita, pe cand sarcina asta mereu sunt stresata, suparata cu toate ca imi propun sa nu fiu asa ca nu-i face bine lui bb :(

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 20s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Pernele de la Cora le-ati vazut? In Bucuresti. Cam 60 lei. Ditamai rotocoalele.
Mda, depinde de pretentiile cumetriei, de locul petrecerii, mi-amintesc de o graviduta, gasise rochita neagra draguta, cu platcuta si strasuri, material finut, n-a putut sta toata seara ca o durea spatele, nu prea s-a distrat.
Vicky, ceva sarat nu merge la tensiunea ta scazuta? Si apa, apa. Cafeluta dimineata, pe mine ma fereste de migrene usoare pe care le am rar. Stii tu mai bine.
Duduta, nu stiu cum e sa doara capul noaptea, ai mai patit asa? Cred ca e mai bine sa iti iei o tensiune, sa fii sigura.
Uff, ultimele 2 nopti au fost grele si pentru mine, bebitul meu s-a hotarat sa petreaca, adevarat dansator prin burtica. A culminat cu azi dimineata, a fost prima data cand m-a trezit sutul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Deiutza, Fluturash bine ati venit si s-aveti parte de sarcini usoare si copii sanatosi!

Perna de alaptat am incercat-o pe a lu cumnata-mea, dar nu mi-a placut. ERa vara, cald, fix aia imi mai lipsea. Ei insa i-a placut :).

Duduta, incearca sa gasesti o rochie ampla, pe care sa o poti purta si dupa aceea. Daca nu-i musai cumetria, pai zi pas si gata.

Carmen, tocmai am mancat o salata de rosii cu branza sarata :). Naiba stie cu tensiunea mea, fac retentie de apa si am tensiune 8, na.

Doina, frumoasa duminica ai avut!

Hellie, 56-58 e prea mare pt un nou nascut. Incearca sa iei cateva 54. Un nou nascut la termen are in general 50cm. Cum in ro, majoritatea copiilor se nasc prin ceza la 38s, hai sa zicem ca un bebe mare are 50cm. In primele 3 luni ei cresc 1cm pe saptamana, cam asta e regula.

Deny, nu am cumparat extra storage pt picassa, desi ma batea gandul. In schimb micsorez pozele, nu le pun la marimea lor "naturala".

Simcri, esti ok? Ce-i cu tine? Sper ca esti bine!

Vicky, Printzesone and BB (25+)

Mergi la inceput