Felicitari mamicilor de bulgarasi ! Cap 32
Raspunsuri - Pagina 2
bebe_shtrumf spune:
noi cele care nastem in martie ce sa mai zicem?!
felicitari noilor bulgarasi!somnic linistit
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 31
IULIA va invinge CANCERUL !!
Carmen_K spune:
Buna fetele, eu azi sunt in continuare plina de energie... Azi am scos perdelele de la living, le spal si le calc. In rest nu am inca emotii, ma astept sa inceapa spre seara. O sa incerc dupa amiaza sa ma pregatesc, spalat, epilat, etc. Iar maine pregatita pentru inducere,
40+
miri_ille spune:
Carmen te invidiez si ma mir in acelasi timp cum mai poti face atita treaba.Eu nu mai dau cu aspiratorul de ceva timp, dar sa mai curat si covoarele.Si eu am facut putina curatenie dar cea mai parte am fost ajutata de soacra.
Succes maine, sa ai nastere usoara si un bebe sanatos!!!!!
miri_ille spune:
Felicitari noilor mamici si bine-venit bulgarasilor!
Katy, hai ca nu te lasam singura.
Noi am fost la control ieri, am stabilit data nasterii-cezariana pe 26, daca nu cumva se grabeste bebe.Colul meu este de 2,5, bine inchis desi bebe e f jos. El are 4100g, desi nu imi prea vine sa cred. Asta inseamna ca in 10 zile a luat 900g(?!?).Intradevar si burta mea s-a marit,iar lichidul este la limita inferioara. Ma misc greu, obosesc f repede, contractii sunt, cu presiune in vagin dar nedureroase.
37+cu
ioana_55 spune:
Carmen, scoatem motzatele, facem galerie
Miri, deci saptamana viitoare, tinem pumnii. Stai cumintica pana atunci. Tu cat o sa ai saptamana viitoare, 38? Si mie mi-a zis ca e posibil la 38 sa fac. N-o fi prea devreme?
33+
Doamne ajuta
Carmen_K spune:
Multumesc de incurajari.
In principal daca bebe se naste dupa 37 de saptamani e bine, ideal e sa fie cat mai aproape de 38 de saptamani. Si nu va faceti griji cu dimensiunile pe care vi le spune la ecografie, e o simpla estimare. De obicei bebeii se nasc mai mici decat au estimat ecografiile. Am o prietena careia i-au spus la ecograf la 36 de saptamani ca bebe are 3650, bebe s-a nascut la 39 saptamani si 5 zile cu 3400...
Mie aici nu mi-au mai masurat copilul la ecografie din saptamana 32. Lucru care pe mine evident m-a enervat intotdeauna. Mai ales ca ecografii mi-au mai facut de atunci vreo 7, si de fiecare data destul de detaliate. Adica au masurat cantitatea de lichid amniotic, ritm cardiac, etc. Mi-au spus ca dupa 33 de saptamani masuratorile nu mai sunt relevante si nu fac decat sa te induca in eroare(asta pentru ca pozitia in care sta copilul si faptul ca locul devine din ce in ce mai limitat, fac ca masuratoarea si fie foaaaaarte estimativa). Asa ca sunt si eu tare curioasa cat o sa aibe fetita noastra:).
40+
Katy82 spune:
Carmen tin pumnii, iupii marea intalnire
33+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png
Katy82 spune:
Miri m-am speriat, nu-mi place singuratatea. Marisor bebe, felicitari. Colul meu e acum de 22, sper sa prinda bebe macar 38 de sapt.
Carmen si eu sper ca s-a inselat Dr. cand l-a masurat pe bebe, si el sa fie mai mare. Mi-a si zis ca nu-l poate vedea bine la fata pt ca sta f. inghesuit.
33+ cu Tudor
Katy82 spune:
Tot legat de eco, o prietena de-a mea a nascut sapt trecuta, la 39 de sapt si bebe avea 2,800 desi la ecograf tot timpul ii spunea ca bebe e f. mare si ca de aceea tb sa nasca prin cezariana. Deci discutabil si cu ecografiile astea.
33+ cu Tudor
miri_ille spune:
Ioana daca marele eveniment va fi pe 26 voi avea 38 sapt si 6 zile, mai aproape de 39.Dr ma intreba daca nu vreau chiar si maine, dar am unele aranjamente(doresc un anumit anestezist pe care il cunosc si in care am mare incredere),dar daca se va intimpla pe nepregatite -asta e!
Carmen si eu imi exprimam o oarecare neincredere despre masuratoare, cred ca oricum are in jur de 3500.