Felicitari mamicilor de bulgarasi ! Cap 32

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

xtraordinary, multumim pt link!

Katy, niciun semn, si eu incep sa ma simt mult mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Noi suntem tot 2 in 1
Am fost sa vad bebicul la ecograf, nazdravanul nici nu s-a deranjat sa se angajeze. Are lichid, misca super, BCF excelente... Eu tot nu cred ca are 40/41s dar nu pot sa-l mai las...
... Daca nu intru maine aici, inseamna ca sunt la maternitate.

Va poop!

(V-am trimis PM - daca una din voi puteti posta anuntul meu de nastere ar fi super!)

40+6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

articol nou - nu sunt de acord cu tot ce spune, insa partial este adevarat...

www.rfi.ro/articol/emisiunile-rfi-ro/nasterea-maternitatile-romanesti-abuzuri-umilinta-situatii-degradante" target="_blank">articol nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Si eu am avut aseara contractii dureroase, am zis ca gata, vine, dar de unde.
Xtraordinary ai PM. Bafta!
Ioana maine este ziua cea mare, suntem alaturi de tine

39+ cu Tudor (sapt 40) De-abia astept intalnirea cu bebe.
Doamne-ajuta!
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Xtraordinary am citit articolul. Cred ca este foarte important sa ne pastram increderea ca experienta nasterii va fi una pozitiva pentru noi, sa ne pastram calmul. Nu o sa schimbam noi practicile medicale romanesti. Starea de revolta pe care ti-o da articolul respectiv nu te ajuta cu nimic in travaliu. Eu zic sa mergem pe principiul:"Totul va fi bine"

39+ cu Tudor (sapt 40) De-abia astept intalnirea cu bebe.
Doamne-ajuta!
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Hello gravi si mamici :)

Nastere usoara Katy Ioana si Xtraordinary , scot de-acum preventiv motatele pt voi

Pe scurt va scriu povestea nasterii Ameliei - la Spitalul Filantropia Bucuresti. Cezariana programata pe 15 ian - dimineata ajung la 7 la spital, dau sange pt analize, imi pun perfuzii etc, intre timp tot pierdeam dop gelatinos (incepusem de cu seara sa elimin cate putin), am asteptat sa intru in sala si pe la 11 imi vine randul (am fost nr.2 pe lista). Ca un facut, dau sa ma ridic din pat sa plec spre sala de operatii si vad ditai pata pe cearceaf.. boon .. gandesc eu ca se apropie oricum sorocul si bebita e pregatita de nastere (ca eu nu eram :D ) nu ajung sa pun piciorul in sala ca simt cum curge pe picior ceva cald si tranparent :))) nu ma puteam controla , moasele ca" haideti sa intram", eu :"stati putin ca-mi curge ceva, nu pot sa merg"
Mi s-au rupt membranele fix cand sa intru la cezariana La 11.25 am nascut-o pe Ami, 3000gr si 49cm, bine si sanatoasa.
Dupa 4 zile de spitalizare am ajuns acasa, juniorul ne-a facut zile fripte, o saptamana nu ne-am inteles cu el... Plus ca a fost bolnavior, tuse, febra cat eram eu in spital, am continuat cu nebulizari si tratamente de raceala, apoi eruptii de masele, greva foamei, si iar nervi, nesomn, frustrari si tot tacamul. Nu stiu cum a trecut prima luna
In fine, Ami a luat bine in greutate, la 1 luna avea 4500gr si 54cm; Matei s-a mai linistit fata de bb dar tot are momente de respingere (pune-o in pat, nu laptic la Amelia, jucaria mea nu Amelia etc ).. Acum ne luptam cu colicile, siropele, caldura de la foehn pe burtica, dormit pe mine/taxu... Ce e bine ca in gen. papa la 3-4 ore, ii place la baitza si doarme binisor (cu noi in pat preponderent). O iubesc p-asta mica de-mi vine s-o pup non-stop, s-o imbrac in rochitze, bentite, pantofiori etc
Per ansamblu incercam sa ne acomodam cu noua situatie, program redus de somn, munca extra, dar e si frumos cu familia marita

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mys, si Florian e gelos nevoie mare, vine gramada peste mine de cite ori o alaptez pe Lili, vrea in brate cind Lili e la noi in brate, se miorlaie mai mult, etc. Dar vine sa o mingiie pe Lili cind plinge, ii spune "Totul e ok" , se joaca cu ea de-a doctorul si ajuta la schimbarea scutecelului.

Fetelor, ce faceti? dupa ce v-ati inghesuit sa nasteti inaintea mea, acu nu mai vrea nimeni nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Ieri s-a nascut Tudor ,bb de Katy 82 ,prin cezariana 3600!!!!

Iulia de Robert Andrei(18.05.2009) si 36+ Mara Gabriela

AMR 1 SAPTAMANA:)))

Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara-i

Ieri s-a nascut Tudor ,bb de Katy 82 ,prin cezariana 3600!!!!

felicitari katy82...recuperare rapida si multa sanatate la amandoi

38s cu

Mergi la inceput