Juniori de Iulie - August 2004 * (108)
Raspunsuri - Pagina 9
cristalina spune:
Neata!
Roberta, sa o folosesti sanatoasa.
Si la noi prima masina a fost matiz, in a doua sarcina eram nedespartite
, mai aveam putin si ma duceam cu ea la nascare
!
Olivia, tinem pumnii sa fie cel mai bine!
Daria, ai grija de tine!
Roxana, ce tare Pat. Bun si un pulover in plus!![]()
Andries, au dreptate baietii!![]()
![]()
Marina, cred ca fiecare din ei are preferinte.
In vacanta a trebuit sa cumparam cadouri si am descoperit editura corint junior (de fapt Maria a descoperit-o!
) Stai sa mai crestem putin si sa vezi acolo aventuri!
Olivia, baga un ochi ca pana la Jules Verne poate te agatzi de alea!
Noi i-am mai cumparat Mariei carti in varianta pentru copii (Robin Hood, Cei trei muschetari...etc). I-au placut mult, va zic maine de la ce editura erau.
O zi excelenta sa avem!
kim222 spune:
Monicule are oricum colectiile pt copii..si are si Robin Hood si altele..dar sunt deja citite de mine...si nu-l atrag ca unele noi..
Vineri ne gandeam sa-l ducem la Loredana...sa asculte live..Apa..apa
szivarvany spune:
Fi mea a tinut mortis intr o seara sa i cante lu` taica`mio de 74 de ani "dragosteasefacenminimdoooi de alexvelea"
am prins o in usa la el cu microfonu` si mp3u` conectate si i am zis sa i cante in engleza sa nu l shocam :D
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai
Alex
Luca
Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX 
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum 
kim222 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui szivarvany am prins o in usa la el cu microfonu` si mp3u` conectate si i am zis sa i cante in engleza sa nu l shocam :D |