Homeland (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

speed am uitat sa iti raspund...da, ala e serialul, dupa o carte scrisa de un grec. Azi e episodul doi, ma duc sa vad daca e gata, sa il vad online. (nu-l pot vedea decat dupa ce a fost la tv)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Maine se face o saptamana de cand a plecat Otto, cainele meu batran, intelept si bun. Incerc sa fac fata dar e destul de greu. Aproape 13 ani toata viata noastra, toate gandurile noastre s-au invartit in jurul lui. Si toata iubirea noastra.
Evident, el ne-a dat mult mai mult decat am dat noi. Probabil ca de asta si este atat de greu.
A fost... primul meu copil... poate suna aiurea... dar imi este atat de dor de el si imi lipseste atat de mult...
In fine, o sa mergem mai departe cumva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

imi pare tare rau, Carmen. stiu, e cliseu, dar e adevarat - acum macar nu se mai chinuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Saptamāna viitoare ma īntorc si eu la sala, unde abonamentul curge, desi n-am mai fost de cāteva luni. Tot am altele de facut!

Pe mine va rog sa ma primiti chiar daca nu sunt asa de activa, da? Anul asta este extrem de important pt mine: am responsabilitate noua la job (partea cu traducerile :-), pe lānga partea de blog ), am lucrarea de diploma de facut, terminat anul scolar al copilului cu bine, sport si ... asa cum ati zis, prins ceva oportunitati pt a recupera din trenurile pierdute.

Maru, mi-a placut faza cu "alerg pt ca īmi place sa gatesc". O retin!

Mianna, sper ca anul asta sa muncesti mai putin si sa ai aceleasi rezultate. Iar restul timpului sa il ocupi doar cu ce iti place.

Ana, m-a īnnebunit pista aia de schi si peisajul. Eu un mare vis al meu, sper sa ne permitem cāndva, atunci cānd voi lucra mai mult. Deocamdata noi cheltuim mult pt vacantele de vara si ne multumim cu asta.

Mariavi, fiu-tu e fenomenal cu soseta lui ca semn de carte.

Speed, si pe mine tot criza aia ma paleste, desi la mine nu i-as zice midlife crisis pt ca cred ca am trecut de mult de jumatatea vietii. ( zbang īnapoi in butoi!)

Adela, pe la noi supa ii zice la zeama cu paste si ciorba la zeama cu legume, mai ales cartofi, si carne.

Edit pt ca acum am vazut:

Carmen, īmi pare rau, īmi īnchipui ca nu il veti uita nicicum. Si cum sa nu īti fie dor de el?

Īnchei brusc si va pup fara discriminare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Carmen imi pare rau...cuvintele sunt de prisos in asemenea momente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariavi67 spune:

Carmen, imi pare rau..

Mihaela, si mie imi place zumba. Imi place si la gym dar nu prea ajung. Se deschide unul nou langa noi si asa am hotarat ca ma duc cu pruncu mic ca sa il stimulez. Noi suntem o familie de slabanogi, cred ca din cauza ca nu imi place mie sa gatesc doar el e mai fluffy

si mie imi place titlul..

Ma mananca destele sa caut Homeland sa incep sa ma uit desi stiu ca nu fac bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

carmen, imi pare tare rau pentru Otto... nici nu stiu ce sa spun...

chuny,sport la munca si la munca (traduceri si la lucrarea de diploma). Nu-ti fa grija de trenuri, ele vin, tu sa fii gata sa te urci. Io iar am sarit intr-un tren si am senzatia ca sunt addicted to nesiguranta asta, emotia noului job, dorinta de a impresiona. Nu pot sa stau intr-un loc si pace. Acu, in locu ista voi sta vrand nevrand vreo 5 ani, dar macar stiu de ce...

rall,cred ca a zis, scuze daca nu am nimerit, roza e in floare, si mihaela, eu alerg de nevoie. Imi place sa gatesc, imi place sa mananc. Se pune imediat oriunde, pe burta, pe gusa, ziceti voi un loc si acolo se duce... Dar cu alergarea, ce mai, impusc mai multi iepuri: alerg si se topesc suncile de pe burta, se aranjeaza si muschii pe picioare, ca sa nu mai spun muschii de la maini...
Apoi eu meditez cand alerg, ma duc intr-o lume a mea... si toate is mai clare, toate is mai roze:)
Ah si la urma, imi taie pofta de mancare dupa...

mianna, titlu, si io de acord cu tine, hai sa gasim un alt titlu.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

mianna, titlu, si io de acord cu tine, hai sa gasim un alt titlu.



ca sa se-nteleaga, si mie mi-e drag titlul, vreau sa ramana "patria" noastra (cel putin asa l-au tradus astia de pe site-ul pe care am vazut serialul, chit ca pentru mine "homeland" inseamna un pic altceva, ceva mai mult). dar l-as fi vazut mai fain ca "homeland si alergatul de dragul gatitului", de exemplu, decat "homeland (2)".


imi place si "Downton Abbey" (nu ca titlu, mey, serialul), dar e intr-adevar mai pasnic - plus ca l-am gasit doar pe un site unde se-ncarca mult mai greu. asa ca acum termin al doilea episod si ma duc la nani, ca maine incepe o saptamana intreaga de frecat menta in birou.

zau ca nu stiu savura perioada asta linistita asa cum ar trebui. m-am obisnuit atat de mult cu deplasarile care curgeau una dupa alta (uneori cu adevarate jonglerii pentru a reusi sa ajung si acolo, si dincolo intr-o singura saptamana), si cu o gramada de chestii rezolvate de-acasa (sau din camere de hotel) incat acum parca nu-mi gasesc locul in birou. o saptamana intreaga petrecuta in birou mi se pare enorma - si toti colegii se mira ca ma vad atat de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmen, imi pare tare rau! Stiu cum e si stiu cum rupe sufletul si dupa doi ani, darminte dupa 13.

Eu vreau Homeland, nu vreau sa-l schimbam, imi place cum a pornit si ce reprezinta acest Homeland pentru fiecare, cumva ne regasim aici cu cite un pic din tot. Insa sint de acord cu propunerea Miannei de a scrie Homeland si ... iar punctele sa fie inlocuite de ceea ce agata din discutie in ultimele pagini inainte de a inchide capitolul si de a deschide altul nou.

Atit, ca mai mult nu pot... nici n-am citit totul cu atentie, ci doar asa, din avion. Noapte buna, ma duc sa ma congelez, ca sa ramin tinara! Va spun miine cum a fost... daca nu-mi ramine mina inclestata pe clanta scolii. Se simt ca -22!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariavi67 spune:

Off Nelia, tu te duci pe frigul asta la scoala sa il inscrii pe Lisandru, nu-i asa? Ai grija de tine

Mergi la inceput