Homeland (1)
Raspunsuri - Pagina 20
mianna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s La mine CTRL+F imi ingroasa literele...pentru ca F e de la fett, gros adica :((. |
loool
atunci poate functioneaza CTRL + litera cu care incepe in suedeza voastra verbul "a gasi"
da, am deschis subiectul tau de la tehnice dupa ce am scris (da' de zgariat tot ma zgarie) - corect, sa munceasca si marius, ce, numa' io?
(ce-i drept, eu nu pot face asta cu textul de pe DC - adica cred c-as putea, dar is prea urate caracterele alea care apar, sa le folosesc pe ele la "replace" in loc de diacriticele cu codite si palarii. eu "lucrez" pe textul original)
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
loool atunci poate functioneaza CTRL + litera cu care incepe in suedeza voastra verbul "a gasi" |
Yes! Asa e...CTRL+H in suedeza

mianna spune:
cred ca schimbam capitolul pana editeaza careva postul ala ![]()
apropos, ramanem la Homeland (n), sau mai schimbam cate ceva? (nu, nu Downton Abbey, ar suna prea ciudat
).
ia sa vedem propuneri.
carmencat spune:
Buna fetelor. Incerc sa revin si eu printre oameni.
Mie imi place titlul topicului homeland.
mihaela_s spune:
Carmen ce ai patit? Sper ca sunteti OK!
maru, eu incerc sa nu sar calu' cu mancarea zi de zi...nu prea imi iese insa. Cand sunt acasa e ok, nu bag tare multe in mine...in schimb cand sunt aici in Kalmar, singura...noroc ca am un metabolism bun, desi in ultimii ani am mai pus pe mine...
Eu v-am zis ca am dat jos kg numai cu control al caloriilor, adica redus portiile de mancare si cu miscare. Dar am facut miscare timp de mai bine de o luna si pana nu am micsorat portiile, degeaba. Acum imi lipseste tare mult mancarea, inotul pe care il practicam cam o data pe saptamana e numai surogat. Din cauza scolii nu am mai avut timp de mers la sala, mie imi place tare mult la gimnastica pe muzica. Nu e aerobic, e gympa:
Cand revin acasa, ma reapuc, macar de doua ori pe saptamana. De alergat am incercat, dar nu pot. Obosesc foarte repede si ma dor genunchii, nu e pentru mine...dar gimnastica asta e super-faina. Ajunsesem acum doi ani ca dupa cateva luni nu ma mai multumeam cu ea, era prea usoara deja si mergeam si la spinning...acolo transpiratie! :) Am mai incercat si aerobic, e fain si ala...si yoga...nu mai spun de zumba! Wow, zumba e cel mai fain!
Chuny spune:
| citat din mesajul lui andre_ea Intru si eu peste voi pentru ca vreau sa o felicit pe Chuny pentru felul in care citeste Vlad. E perfect! Ai un baiat minunat! ![]() Ledi e de vina ca ti-a dat like. Fantastic FB asta, pot distribui postul tau, dar nu pot sa dau un like sau sa comentez. [s Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza. |
Atunci da-mi, te rog, un add!
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Chuny
Atunci da-mi, te rog, un add! ![]() |
Ti-am dat si eu
mianna spune:
| citat din mesajul lui carmencat Mie imi place titlul topicului homeland. |
sa nu se-nteleaga ca mie nu-mi place; doar ca nu-mi place sa fie urmat la infinit de cifrele din paranteza. dar daca voi vreti sa ramana asa, n-o sa mai zic nimic.