Raspunsuri - Pagina 2
emilia.m spune:
Daca ai luat decizia de a pastra bebelusul, te felicit. Daca iubitul te sustine il felicit si pe el. Daca crezi ca parintii nu vor intelege si nu vor fi de acord cu decizia ta trebuie sa fi tare pe pozitii, sa aduci argumente, sa le arati ca esti desul de matura pentru ce urmeaza sa se intample si ca vei face fata cu brio schimbarilor. Nu cred ca a nu le spune inca despre sarcina si a astepta sa dai vestea mai tarziu e o idee buna desi exista persoane care procedeaza si asa. Mergi la medic sa iti faca o ecografie si analizele obligatorii pentru aceasta perioada (hemoleucograma, profil Torch, grupa si RH). Ia Acid Folic (acifol 5 mg) si intreaba medicul ce vitamine prenatale iti recomanda. Mananca cat mai sanatos si nu face eforturi mari, nu ridica greutati, nu merge repede, nu alerga, ai grija de tine practic.
28+ Anna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic
lavi02 spune:
De mers repede poti sa mergi, eu am mers cat de repede am putut la toate cele 3 sarcini pana in luna a 9 -a cand nu mai aveam suflu, nu se intampla nimic nici daca alergi usor, nici daca inoti, nici daca mergi cu bicicleta, nici daca urci pe munte ( usor, nu alpinism). Nu se recomanda schiul, sporturile gen karate sau sportul de performanta. Nu ridica greutati mari. Foarte important: nu bea alcool, nu fuma, nu sta in fum de tigara, nu te droga, toate astea pt dauna copilului.
In rest de acord cu ce au spus celelalte fete. Incepe sa iei acid folic, este Acifol la farmacie, costa 7 lei cutia care iti ajunge o luna. Alte vitamine iti sunt necesare numai daca recomanda medicul. Trebuie sa ajungi cat mai repede la un medic sa iti dea analizele de facut ca sa vada daca starea ta de sanatate este buna.