Ghioraituri, bolboroseli constante intestine
Raspunsuri - Pagina 4
histamina spune:
cand sa ii cer si eu oarece medicatie, brusc,spontan si inastantaneu a fost suspendat.
of, si cate intrebari aveam a-i pune.
acu,ce sa fac? ma depresurizez.
multam de postari.de mult timp n-am mai ras asa...........
szivarvany spune:
Of, a fost omorata oaia ratacita si nu mai e loc de bascalie desi avea potential spre diverse adevaruri absolute
Uoofff
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Of, a fost omorata oaia ratacita si nu mai e loc de bascalie desi avea potential spre diverse adevaruri absolute Uoofff Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Copiii Monicai Alex Luca Lorena U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX Si micuta O L I V I A are nevoie de noi ... acum |
pfii, te pomenesti c-o fi fost membru MISA...
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina cand sa ii cer si eu oarece medicatie, brusc,spontan si inastantaneu a fost suspendat. of, si cate intrebari aveam a-i pune. acu,ce sa fac? ma depresurizez. multam de postari.de mult timp n-am mai ras asa........... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
ia un magneb6, daca nu gasesti (ca s-or fi dat toate deja) ia magneb7 sau 8...mai bine mai mare decat mai mic, combina-l cu ce ai prin casa...
Letitia1 spune:
Titlul subiectului e absolut mortal! Si cica toti care au boala asta au fost concediati!!!