Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Elyana, problema cu Ir-urile mari am avut-o si eu sarcina trecuta cand o dr m-a speriat f tare la inceputul sarcinii. Am mers la un alt dr atunci si mi-a explicat ca la inceput asa sunt IR-urile si apoi scad.
Si chiar asa a fost!
Ma bucur ca bebelusii sunt bine

Deny,felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

Buna seara fetele
Deny felicitari pentru printesa ma bucur ca este bine bebe si tu la fel
Felicitari si pentru bebeii sanatosi a lu Elyana

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Vio, chiar ma temeam ca vei solicita si tu o interpretare . Deocamdata nu ma pot pronunta...dupa ce il nasti pe baby boy de acum, mai faci tu inca o fetita, si abia atunci ma voi pronunta.

Denyyyy...yeeey, felicitari pentru fetita!

Vicky, sunt de acord cu interpretarea ta...cum ca esti bunatatea intruchipata avand doua fetite .

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Multumesc fetelor

Deja mi-am schimbat semnatura, avem si nume (de fapt il avem dinainte de sarcina si pt baietel si pt fetita, trebuia numai sa asteptam sa vina bebe, deci prima e fetita. Ufff, mare surpriza pt mine, greu realizez ca voi fi mamica de fetita, parca vad ca o sa am surpriza la nastere ca de fapt i-a crescut putulica si tot timpul a fost boy. Sa nu supar pe bebitza, ca imi doresc si fetita si baietel, dar asa aveam feelingul de la inceputul sarcinii ca primul vine boy, apoi fetita). Multumesc lui Dumnezeu pt bebitza din burtica mea, sa fie bine in continuare si sa se nasca sanatoasa, asta e important.

Ca tot vorbii de ea, azi a fost tare activa, ziua, eram singurele acasa, si ii raspundeam ei la miscarile ei, si ea la fel , ii vorbeam vrute si nevrute si ea imi mai da cu manutele sau piciorusele. Ufff abia astept sa o tin in brate

Cand am revazut-o la eco acum seara, statea cu spatele in sus, radeam cu sotul ca uite cum sta ea, el zice ca asa dorm eu pe burta. Hi hi, si eu la fel. A fost cuminte la controlul de eco, scumpa de ea.
Acum inteleg de ce mereu ma durea partea stanga jos, cam pe unde e ovarul, mereu cand ridic piciorul stang (cum ar fi sa-mi incalt corapul) ma doare si nu mai pot ridica piciorul, in schimb la dreptul nu doare nimic. Azi vazui la eco, pe partea stanga bebitza sta tot timpul cu picioarele

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

21+ cu Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Stati ca inca nu am citit tot din urma, sa ma pun la zi ca nu inteleg nimic ce discutati aici acum la sfarsit

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

21+ cu Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Mony fac mai mult pana la Mures decat pana la CJ am peste 200 km deci cade si varianta asta.

Elyana dr nu ti-a zis nimic de ir-uri ce poti face? Eu stiu ca scad cu clexane sau aspenter daca e cazul . Dar dr mi-a spus ca sunt relevante peste 20 sapt doar. Poate ar fi bine sa vezi si un hematolog sa te lamureasca.

Deny felicitari pt vestile bune si mai ales pt fetita.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Uff Vicky, tu dusa cu salvarea la spital... Sper ca esti mai bine acum. Iti doresc multa sanatate Dar ma bucur ca ai scapat de stresul cu colega

Eu nu stiu ce sa zic de legarea trompelor, niciodata nu m-am gandit la asta si nu am discutat cu sotul, dar dupa cum il cunosc, nu ar fi de acord. Nici legare trompe, nici vasectomie.
Si ca metoda de contraceptie, steriletul nu sunt de acord, e ca si cum ai face avort. AC - eu nu am voie, din cauza riscului de trombofilie.
Si noi nu cred ca o sa ne oprim numai la 1-2 copii, cat ne-a da Dumnezeu, atat sa fie, sanatosi sa fim toti .

Sangerarea gingiilor, bifez si eu.
Dupa ce le spal cu peria si pasta de dinti, ii clatesc cu apa de gura 30sec si nu mai dau apa dupa aia. Si imi este mai bine de atunci. Tin minte ca citisem de la alta odisee, remediu ar fi paradontax, daca nu gresesc(si pasta si apa de gura).
Stiu ca sangerarile astea sunt normale in sarcina, si nu mai merg la dentist.

Bine ai venit Flory. Sa ai sarcina usoara si pana la termen, si sa nu mai ai probleme cu placenta. Daca stai cuminte in pat a odihna + tratament, o sa fie bine.
Iei ceva tratament pt riscul de trombofilie?
Eu iau numai aspenter si vitamine.
Mutatiile mele toate sunt heterozigote, 4 la numar

Iris, 2-3 Gb e prea mare pt gmail.

21+ cu Cristina

Mergi la inceput

Vio, felicitari pt reusitele copiilor tai. Sa fie tot asa inainte, si sa va aduca numai bucurii si impliniri.

Ahhh Flory, vazui mai tarziu rspunsul tau ca iei clexane.
.
Si ai mei nu sunt de acord cu pumnul de pastile ce il iau zilnic, dar trebuie. Ca altfel bebelusii nostri nu ar supravietui in burticile noastre.
Si plus, pe vremea mamelor noastre, nu era asa natura cum este acum. In ziua de azi unde mai gasesti produse naturale-naturale, peste tot dai de E-uri, sa nu mai zic de aer, apa, etc, cate sunt plouate. Padurile... Ufff.

21+ cu Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

Acum am reusit sa intru pe forum pt ca a adormit cel mic O sa incerc sa raspund la ce s-a discutat chiar daca o sa fiu in afara subiectului si n-o sa ma bage nimeni in seama

Vio, felicitari pt curajul copiilor tai si pt rezultatele fetei
duduta, ai grija de tine. Multa sanatate!
Elyana, ma bucur ca i-ai simtit pe "fotbalisti" si eu il simt dstul de puternic pe al meu
Vicky, imi pare rau ca te simti rau. Multa sanatate!
Iris, decontarea facuta de CNAS am inteles ca este 2.300 ron. Cu toate ca la maternitatea unde urmeaza sa nasc eu (sau urma ) nasterea prin cezariana era 5.500 ron cu decontarea si fara 8.500 ron
Flory, bine ai venit! Sarcina usoara! Ce parere are cea mica de bebe?
Madda, pacat ca nu mai vii la Cta ca este o vreme superba, azi am iesit de 2 ori afara poate aveam ocazia sa ne si cunoastem personal.
Iris, ai incercat sa arhivezi fisierele si apoi sa le trimiti? Nu ma pricep prea bine, dar imi dau si eu cu parerea

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Constipatia, de cand zic sa va zic si uit de fiecare data, eu o rezolv cu Magneziu efervescent. Iau 2 tablete de alea intr-un pahar cu apa, si peste 2-3 ore la wc cu mine.
Ma mai ajuta si cafeaua, fara lapte.
As folosi si zeama de varza, dar nu am , si in market gasesc de aia cu otet. Si mama la tara nu mai face varza murata ca pe vremuri, cand eram eu mica.
Lamaie, am din plin
Da, banana as taia-o si eu de pe lista, numai daca e de aia proaspata tare, ca constipa intradevar. In schimb cea moale, coapta bine-bine, coaja incepe sa fie spre maro, sau chiar maro, stiu ca ajuta la constipatie(experimentat de mine).

Kabecka, si eu am patit cu sangele din nas, cand suflu, tot dimineata o pateam. In ultima vreme nu am mai patit, dar poate o sa revina iar. Deci, bifam si pe asta la "Normal in sarcina"

21+ cu Cristina

Mergi la inceput