De ce barbatii prefera femeile rele!
Raspunsuri - Pagina 3
viviana spune:
Eu as adauga la ceea ce a spus Ladyj: este foarte important ca intr-o relatie sa-ti pastrezi propria identitate. Sa lupti pentru asta, dar sa stii si cand sa faci compromisuri - ceea ce este o arta.
Asta inseamna o femeie puternica.
Barbatii fara maniere ma atrag la fel de mult ca o curca moarta-n sant.
Barbati fara maniere au publicul lor. La fel si femeile.
"Barbatii cu tupeu" iarasi nu-s antonimi cu ai de-s sensibili.
Si aici depinde pentru cat il vrei pe barbatul ala - de-o relatie pasagera sau o viata.
Un barbat cu tupeu e bun de amant. Unu' puternic e bun de sot.
oanap85 spune:
Eu nu cred ca este vreun barbat care prefera femeile rele,-dar sa raman la termenul folosit de tine, cred ca prefera "scorpia" ca are demnitate... asta e ceea ce inteleg eu din articol,scorpie=demnitate
si carei femei ii plac barbatii fara maniere ?de fapt asta ne atrage in primul rand la un barbat
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
anda141 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deceneus [Si nu va palc barbati fara maniere fata de voi, dar daca sunt un pic vulgari in exprimare parca le sta mai bine decat sa se paorte ca o "fetita rusinoasa". Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
In nici un caz nu ne plac. Daca nu folosesc cuvinte vulgare nu inseamna ca sunt "fetite rusinoase", e prima data cand aud tampenia asta.
Deceneus spune:
citat din mesajul lui viviana Eu as adauga la ceea ce a spus Ladyj: este foarte important ca intr-o relatie sa-ti pastrezi propria identitate. Sa lupti pentru asta, dar sa stii si cand sa faci compromisuri - ceea ce este o arta. Asta inseamna o femeie puternica. Barbatii fara maniere ma atrag la fel de mult ca o curca moarta-n sant. Barbati fara maniere au publicul lor. La fel si femeile. "Barbatii cu tupeu" iarasi nu-s antonimi cu ai de-s sensibili. Si aici depinde pentru cat il vrei pe barbatul ala - de-o relatie pasagera sau o viata. Un barbat cu tupeu e bun de amant. Unu' puternic e bun de sot. |
Dupa parerea mea persoana cu tupeu si persoana cu bun simt sunt antonime, si o persoana sensibila sau timida este sub nivelul unei persoane cu bun simt.
"Sensibilul: … om neinarmat printre cei mai puternici".(B. Auerbach)
Dupa cum vedeti si viviana si b.nica, si majoritatea prefera barbati care emana siguranta, barbati puternici, virili.
ocebine spune:
citat din mesajul lui Deceneus [quote] Dupa cum vedeti si viviana si b.nica, si majoritatea prefera barbati care emana siguranta, barbati puternici, virili. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Cunosc si barbati puternici (eu consider barbati puternici pe cei care si-au croit un drum frumos in viata) si virili (ce urit suna in acest context) dar care sint manierati si cadorisiti cu mult bun simt.
In purul sens al virilitatii sint si o groaza de terchea-berchea perfect capabili de a turna 1000 de copii pe luna (daca au ocazia)...este un termen care reduce barbatul la o singura functie...trist. Barbatii au multe fatete daca esti dispusa sa le descoperi.
Ma irita fascinatia cu generalizari grosolane.
kariguld spune:
Herr Deceneus, ptr multe te-am iertat, da sa spui de femei ca sunt rele.... asa ceva nu se poate ierta.
in vecii vecilor n-as putea trai langa un barbat badaran si fara maniere. si cu asta am spus tot!
Deceneus spune:
@ kariguld Rele in sensul de "rebele".
@ocebine - nu generalizez!
A generaliza inseamna a afirma ca toata lumea este ....
Intre cele doua extreme, a generaliza si a nega, exista majoritatea sau o mare parte, ultima este mai mica decat majoritatea.Eu nu am generalizat. Am afirmat ca multe sau majoritatea prefera ...
bird70 spune:
Ce chestii interesante citesc, femeile independente si sigure pe sine sunt rele, rebele si scorpii.
Parerea mea foarte personala este ca barbatii puternici prefera partenere puternice. Cand zic barbati puternici ma refer la structura interioara nu neaparat la putere fizica. Mai sunt barbati macho plini de figuri, eu personal ii gasesc patetici, nu ii vad ca indivizi cu putere interioara.
Un barbat puternic este sigur pe sine, stie cine este si nu are nevoie sa-si etaleze calitatile. Un barbat puternic si educat este in general modest si cu mult bun simt.
Este cat se poate de valid din punct de vedere evolutiv sa cautam parteneri puternici. O data din cauza materialului genetic transmis copiilor, pe de alta parte din cauza ca 2 parteneri puternici si plini de resurse (nu materiale) au sanse mai mari sa creasca si sa educe copiii, sa protejeze familia.
Un barbat slab va cauta o femeie slaba si dependenta pe care sa o poata tine aproape.
marius spune:
Ma gandeam la mine si la nevasta-mea citind cele scrise pe aici. Nici acum dupa 24 de ani nu sunt sigur ca o cunosc. Adica stiu multe, o simt, dar nu as putea face afirmatia "o cunosc ca pe buzunarul meu". Insa gandindu-ma la intrebarea ce mi-ar putea fi pusa: "De ce tocmai ea?" sau "Daca ai fi la inceput ar fi tot ea?" pot sa spun foarte pe scurt ca, desi "ne razboim" mi-a placut si imi place ca este o fata desteapta, clara, nu e smiorcaita, are initiativa, gandeste si face de la sine, are rabdare, are vointa, are caracter, este inteligenta, te poti baza pe ea fara sa ceri asta, se descurca foarte bine si daca nu as exista eu si este om de echipa adica coechipier. Asta as putea sa spun rapid.
Daca as lua-o de la zero cred ca eu ma simt atras de acest gen de persoana.
viviana spune:
Dupa cum vedeti, Deceneus face afirmatii.
Mei, Why, eu nu am trecut prin viata lasand doar dare de parfum in urma.
Vorbeam la modul general. Nu la ce imi place mie. Nu eu sunt subiectul.
Nu stiu care e definitia ta (a ta, fara citate) pentru un barbat puternic sau pentru o femeie puternica (chiar suntem curiosi sa o aflam) insa din punctul meu de vedere un barbat puternic este puternic si pentru ca "isi permite" sa lacrimeze la un film. Un barbat pternic este puternic si pentru ca nu incearca sa-si ascunda sensibilitatea.
Un barbat puternic este cel care in situatiile in care partenera arata slabiciune reuseste sa o completeze.
Un barbat puternic care nu este si sensibil nu e altceva decat un vibrator.
In ceea ce priveste virilitatea daca o intelegem in sensul a ceea ce este specific sexului masculin da, imi plac barbatii, in exclusivitate chiar.
Daca ne referim la virilitate in sensul acela peiorativ de prea potent, prea energic, prea lung, prea lat, prea de multe ori... despre asa ceva nu discut decat la modul general.