Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

iar asta este una dintre cartile lui, o carte care va poate ajuta f mult sa luati o decizie informata cu privire la nasterea copilului vostru:

http://www.elenafrancisc.ro/ro/produse/detalii/57-Verde---Echilibrul-Trupului-CEZARIANA

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 10 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Salutare burtici de stelute norocoase!
Mai primiti o burtica in grup?v-am tot urmarit din umbra, cam greu de tinut pasul cu voi si azi mi-am luat inima in dinti si indraznesc sa ma alatur si eu la gasca numeroasa.
datele mele sunt UM 10.oct.2012, la morfo fetala de la 12 saptamani, gine zice ca ar fi baietel, eu cred ca e inca devreme, vedem cu siguranta la urmatoarea intalnire.
momentan avem parcurse cu brio 14 saptamani, fara greturi, doar ceva somnolenta, de care a avut grija fetita mea sa o faca sa dispara
pupici si floricele pt toate

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Oanka80 bine ai venit si sarcina usoara in continuare .

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

oanka bun venit!

vad ca si tu esti din targ la cine mergi?

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

oanaka bine ai venit si sa ai o sarcina usoar si fara incidente neplacute

viitoare mamica 11+

Mergi la inceput

legat de momentul nasterii, chiar daca e f devreme sa ne gandim la asta, eu cred ca merg tot la stat, am nascut in conditii f bune prima data, nu am mers cu atentii la nimeni decat la doctorita mea, am fost f multumita de cum se comporta personalul, dar parerile sunt impartite.
ce conteaza cel mai mult e relatia cu ginecolocul, restul e can-can. eu am avut si o asistenta in momentul nasterii, moasa cred, dar a asistat efectiv langa mine, toata discutia si operatiunea in sine a fost cu doctorita mea. eu am fost un caz fericit ca am nascut extrem de repede, desi fetita a avut 3.550 g la nastere, eu sunt f micuta de inaltime si cu toate astea in 2 ore de la internare, eram cu puiutul la san.
fiecare isi stie posibilitatile financiare, sau fiecare are temerile sale,eu chiar nu imi permit sa dau un sac de bani pt nastere la privat, si subscriu la ce au zis unele fete mai sus: sunt socata ca ajungi tot la stat in caz de complicatii. eu una nu am vrut nici rezerva, pt ca eram la prima nastere, habar nu aveam cum se alapteaza copilul desi citisem o variata bibliografie de profil, m-a ajutat enorm sa stau langa alte mamici si vad efectiv ce fac cu pruncii lor.
ma amuz ca am fost la cursuri lamaze, inainte de nastere, si in momentul travaliului, in timp ce ma straduiam sa respir, nici nu mai tineam minte ce ni s-a spus la curs, cum sa numaram :))
capul sus, fiti optimiste, copiii se nasca din totdeauna, fiti fara teama, chiar daca la prima nastere a fost mai greu poate, nici o nastere nu seamana cu alta.
si daca doriti sa aruncati cu rosii pt mesajul meu kilometric, chiar va rog sa o faceti pt ca sunt topita dupa salata :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ce mai faceti de mancare, ce puteti manca gatit si sa nu va pice rau? Eu am constatat cu neplacere ca fasolea, ciorba de varza murata...nu mai merge si mie-mi plac mult. Recomandari de ceva mancare mai suoara dar sa fie ceva de felul 2, ca sa ma satur

viitoare mamica 11+

Mergi la inceput

maitreyi momentan merg la dr negura, sunt multumita de el de la cer pana la pamant. tu la cine mergi?

legat de tratamente, ca vad ca s-a tot discutat, eu iau femibion II si utrogestan de 100 mg 1 seara. de 2 zile am inceput sa iau antibiotic pt ca am ceva crocobauri jos si trebuiesc exterminati.
nu va mai necajiti pt rezultatele la dublu test, sunt doar rezultate statistice, dr meu zicea de cazuri de mamici cu dublu si triplu test nu prea ok si bebei perfect sanatosi la nastere. partea asta evoluata a medicinei ma cam lasa rece, desi am avur ceva necazuri in trecut si am facut analize peste analize si cand nu primesti explicatii conceret iti cam vine sa te dai cu capul de pereti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oanka, bine ai venit si sarcina usoara in continuare
Cat despre aruncatul cu rosiile, nu aruncam nimic, sunt scumpe rau ...eu am invatat mai demult, ca am multe de invatat de la persoanele care au pareri diferite de ale mele...adica poate se iau in considerare lucruri la care eu nu m-am gandit si pot schimba datele pb.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

merg la dr Mihaila Catalin. ca si tine, merg si cu ochii inchisi la el. el s-a ocupat de noi si pana acum asa ca el ma stie cel mai bine

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput