Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
amaliaro spune:
Delia La multi ani!
amalia tsakoniati
15+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
flory_blanca spune:
Doxy bine ai venit.
Delia la multi ani, sa fii fericita si iubita.
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
doxy spune:
Ma uitam pe site aici la nume de copii si am dat peste asta:
"4 februarie 2013nincepe noul an chinezesc al Sarpelui Negru - an care care pana la 4 februarie 2014 va sta sub semnul inteligentei si masurii.
Conform zodiacuui chinezesc, oamenii care se nasc sub semnul Sarpelui Negru sunt oameni foarte inteligenti, si scumpi la vorba care nu vor avea griji finaciare in viata. Pe de alta parte, acestia sunt de multe ori egoisti chiar daca vor face eforturi reale sa ii ajute pe altii mai putini norocosi ca ei. In spatele unui calm aparent, oamenii nascuti sub semnul Sarpelui Negru sunt intensi si pasionali.
De aceea, pentru bebelusii nascuti in 2013, astrologii propun nume puternice si cu semnificatie aparte."
iulia_1981 spune:
Chiar, voi v-ati ales deja nume? Mai ales daca stiti deja culoarea caruciorului? Mie mi-e foarte greu sa ma hotarasc. Hai sa facem o lista si pentru baietei si pentru fetite.
Delia_Rodica spune:
Noi ne mai gandim ca daca e baiat ce nume, daca e fata ce numa, dar nu ne gandim chiar forte mult. Am zis ca dupa ce stiu sexul lui bubu o sa ma uit p net, ca eu am nevoie de nume unguresc si tare nu stiu din astea
viitoare mamica 11+
paula_m spune:
Vai, alegerea numelui pt Raul a fost cel mai greu lucru. M-am certat incontinuu cu Cosmin pt numele copilului. El voia Raul, eu nu si nu. Mie imi placea Andrei, dar sunt o gramada de Andrei in jurul nostru. Am mai vrut Codin, dar mi-a zis fratele meu ca e nume de caine si am renuntat, desi si acum imi sta mintea la numele asta. Si pana la urma am facut bilete si am tras la sorti si a iesit Raul de 3 ori desi erau vreo 5 nume, asa ca Raul i-a ramas, dar acum mi se pare ca se potriveste.
La bb2, nu am nici cea mai vaga idee, si nici nu-mi mai bat capul pana in ultima saptamana
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
anca_toma spune:
Delia La multi ani !!!!
Cris despre dentist nu prea pot sa iti zic multe, stiu ca nu prea au cum sa iti faca lucrari care implica anestezie ca e interzsa in sarcina , dar cred ca cel mai bine e sa intrebi medicul ginecolog.
DEspre albirea dintilor , la fel cred ca implica substante nu fff dragute cu bebele,asa ca cel mai bine e sa intrebi sau sa mai astept 7 luni
Luni a venit sefa mea dintr-o luna de concediu din Noua Zeelanda si soc nu mai vb cu mine ca am trecut la program de 6 ore , ca trebuia sa o astept sa se intorca si ea.Pai daca avea concediu de 1000 de ani .Chiar daca in prealabil o anuntasem si stia ca sunt in 3 luni si in conditiile in care a lipsit o luna cam trebia sa se astepte.In fine.Apoi a mai inceput cu 'cum adica intri in maternal in mai?' ca ea trebuie sa isi caute om. Pai eu una nu am spus ca intru in maternal in mai, am zis clar ca nu as vrea sa intru atunci , as vrea sa stau cat mai mult la munca ca acasa m-as plictisi, dar conform legii de la 8 mai as putea intra.
Bineinteles toate aste nu mi-au fost spuse direct ceea ce ma enerveaza total ci printr-o colega care a fost luata in sedinta special pt asta .
Gata m-ama descarcat, acum ma intorc la munca
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 15+
Ele spune:
Mie imi place Sofia. Dar sotului nu, cica il duce cu mintea la Bulgaria.
Ar mai fi Iris..dar inca nu ne-am decis.
Paula cum bag carucior roz la semnatura?? ca tot roz a iesit si la eco de azi.
Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani
anca_toma spune:
noi avem nume doar pt fetita Ilinca Maria. Sotul meu nu prea vroia ca iar un nume cu 'I' , sa aleg si eu alta litera a alfabetului .Dar cum i-am explicat ca nu are sanse sa castige batalia , mai ales ca lui ii place numele dar doar faza ca incepe cu 'I' il deranja a cedat.Deci daca e fetita (chiar daca ne-a zis ddeja ca asa e eu mai am inca dubii)o cheama clar Ilinca Maria.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 15+