Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
delia_timpau spune:
Buna fetele,
Azi e ziua mea, sa bem un pahar de sampanie virtuala zic !
Nu e cea mai buna zi de nastere din viata mea, pt ca deja am obosit, sunt un pic confuza (si eu am mici pb cu memoria, happy_ama, si sunt cam derutata din cauza asta) si mai am si ceva greturi, si ma gandesc ca diseara o sa am si muulti musafiri, dar am zambit de 1000 de ori mai mult decat in celelalte zile, la cate mesaje de felicitari pt 2 am primit, sfaturi, cadouri de mamica si alte lucruri legate de bebe..chiar e special, e altceva, minunat sa vezi cata lume se bucura pt tine :)
Eu astazi am mancat numai pateuri cu ciuperci, foarte bune, dar cu asa o pofta, ca pana diseara cred ca o sa beau numai apa cu lamaie :)
Cu serviciul sunt un pic mai linistita, doctorita mea draguta a considerat ca am nevoie de program redus de 6h, asa ca abia astept sa se faca 4, sa plec acasa :)
11+
paula_m spune:
La multi ani Delia!!
Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara in continuare!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
doxy spune:
Delia la multi ani fericiti! Azi este si ziua sotului meu, o sa bem un pahar si in sanatatea ta!
Delia_Rodica spune:
Doxy bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
Delia La multi ani si multe zile fericite si pline de sanatate
Eu nu sunt doctorita, desi mi-a zis ca pot suna. Nu am motive sa sun, ce-i drept, dar tot nu m-as simti confortabil sa o deranjez, ma pun in locul ei, cu siguranta are multe paciente si unele care sunt mai impulsive si panicoase. Eu din fire nu sunt, sunt foarte optimista si daca e ceva incerc sa ma linistesc si sa gandesc la rece, nu la primul impuls.
viitoare mamica 11+
paula_m spune:
Doxy, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!!
V-am trecut in lista gravidutelor noi, daca nu e cineva trecuta, strigati tare!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Delia, sa fii sanatoasa!!!! sa aduci pe lume un bebe sanatos si mancacios si vei avea cel mai frumos cadou de ziua ta.
Sa bei si pt noi o gura de sampanie.
Pe mine m-au luat ameteli crunte, de juma de ora. Aveti idee de la ce?>
Elena & Denisa (26.10.2004)
15 saptamani
MariaBcf spune:
Doxy bine ai venit si sarcina usoara in continuare . Delia LA MULTI ANI.
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+