Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, eu uneori dau sms, uneori sun, in functie de cat de tare arde. Si el raspunde pe loc daca poate, daca nu mai incolo. Odata l-am prins in operatie, mi-a raspuns asistenta si mi-a spus sa revin in 15 min... Si la consultatii de obicei ma duc cu listute de intrebari. Este drept ca nu am sunat cu disperare asa...pt ca, multumesc lui Dumnezeu, nu am avut motive.

AAA, ba da, o data! Seara pe la 21:00, cand mi-am vazut rezulatele la torch pt rubeola si citomegalovirus si erau peste valorile normale. dar era partea de anticorpi, si asa trebuia sa fie Si saracul a raspuns si m-a ascultat cum ma "isterizez" si pe urma mi-a explicat

Sincer, rabdarea si calmul cu care explica este unul dintre criteriile dupa care l-am ales. Dar am avut referinte de la o prietena care a nascut cu el. SI este tanar! de obicei dr mai in varsta nu mai au rabdare...plus ca probabil sunt prea "tociti" incat sa mai reactioneze la grijile noastre....

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Saptamana viitoare ar trebui sa merg la consultatie, dar cred ca mai astept 2 sapt. ca sa fac si morfofetala atunci. Pe la inceputul lui februarie voi sti exact si sexul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Monicaa, asa e si la mine. Ma duc la control cam la 4, 5 saptamani acum. Analizele le iau eu, pt ca fac analize la diferite laboratoare poate, nu in clinica unde e dr meu. Apoi lunar tb sa merg la dr de familie, care ma cantareste, masoara si trece datele in carnetul de gravida.
Daca nu era spital privat , si eu nasteam cu cine e de garda. Cel putin la Tg Mures, numai medicii care sunt de garda pot asista la nastere, restul nu au ce cauta in spital, chiar daca naste o gravida de-a lor, cezarienele se programeaza pe tura lor. Cam asa e mersul si la noi. Dar intr-adevar sunt multe gravidute care au nevoie de analize suplimetare.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Monicaa se vede ca traiesti in alta lume

Felicitari pt anii de casnicie si sa fie muuuultiii, sa va vedeti si stranepotii

viitoare mamica 11+

Mergi la inceput

Monicaa, felicitari pentru 10 ani de la casatorie! Noi am facut pe 13 octombrie 5 ani, am srbatorit si l-am si conceput pe nr.2 ca sa nu treaca nemarcat evenimentul. :)))

Mergi la inceput

Eu merg la servici, dar am un obiect de activitate in care iarna stam si taiem frunze la caini. De-abia din primavara incepe nebunia.

Mergi la inceput

Oricum am niste sefi de nota 10, sunt si ei relativi tineri cu copii mici pe acasa, asa ca sunt foarte indulgenti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, bine ai venit!

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Happy_Ama 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna fetele... tare vorbarete mai sunteti!. Capitolul asta nu am apucat sa scriu nici un mesaj pt ca sunteti prea rapide. Eu am inceput lucrul si vreau sa zic ca pana acum mi-a prins bine sa mai ies din casa ca am stat f mult in vacanta.
Am reusi azi sa ma vopsesc .. nu mai rezistam psihic sa ma vad in oglinda in fiecare zi . Imi ajunge ca tenul meu revine incet incet la pubertate ... macar parul sa nu arate ca o matura.
In leg cu medicii si pe mine ma bate gandul sa il schimb pe al meu si mi-ar parea atat de rau dar e o situatie cam intortochiata... trebuie sa il intreb exact ce solutii sunt. El vine la Arad de 2 ori pe sapt (in rest e la Timisoara). Eu sunt f f multumita de el dar e numai la particular si aici si in Timisoara si daca intr-adevar asa de mari preturile nu stiu daca o sa imi permit.
Plus ca as incerca sa nasc natural . Eu nu am experienta nasterii asa ca nu stiu ce ma asteapta . Depinde de decizia medicului tipul de nastere binenteles... numai ca nu vreau sa decida cezariana doar pt ca e mai comod pt el ca nu are timp sa vina de la Timisoara cand ma apuca pe mine "durerile facerii"
Dar toate astea le discut cu el sapt viitoare. DR meu rasp la tel si suna inapoi de fiecare data pt orice imbecilitate .. incerc sa nu exagerez cu idioteniile si nu l-am sunat decat de 2 ori pana cum dar de fiecare data a rasp inclusiv a doua zi de Craciun.
E drept ca sunt oameni si au si alti pacienti, si noi ca pacienti nu trebuie sa abuzam de ei ...dar cand dai o "gasca de bani" la fiecare control si nu iti explica chiar tot si daca e o sarcina cu probleme care nu trebuie ignorate, cum sunt sangerarile sau dureri, hematoame etc... e normal sa te calmeze cu un sms sau un telefon.
Eu personal renuntam la el daca nu ras la tel pt prostiile pt care am sunat . Am sangerat intr-o vineri si am sunat imd ... el mai venea la Arad abia marti ..eu ce era sa fac?..sa ma duc la urgente pt o intrebare sau sa astept pana marti sa ma duc la el . Am sunat im intrebat era un nimic ...a durat un min 2 si gata am stat linistita.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

vad va am mancat jumate de fraza... ziceam ca daca intr-adevar or sa se dubleze preturile la privat cum se anunta nu stiu daca sunt dispusa sa dau atat ..Acum e 1200 eu nastere cu medic preferential si 1000 Eu cu medicul de garda. (Eu o sa vreau preferential)

15+

Mergi la inceput