Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, nu te speria! Eu am o prietena care a avut 2 infectii urinare in sarcina si a luat tratament cu antibiotic cu saptamanile. si bebe nu a avut absolut nimic. Este o exagerare cu antibioticul. Nu toate sunt "dezastruoase". Important este sa nu faci febra in unele cazuri de infectii/ sa nu se transmita infectia catre bebe, in altele. Oricum, nu ai de ce sa iti faci griji. Ai incredere in dr tau si, mai ales, in Dumnezeu!

Happy_Ama 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

uite o idee de mancare draguta in sarcina , ciorba de peste, sambata am ce face

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Cred ca astazi o sa fac ghiveci de legume . Asta poftesc in acest moment

viitoare mamica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Noi avem spanac si ciorba de perisoare, dar mi-a facut Delia pofta de ghiveci...si asa nu mai stiam ce sa-i fac lui Raul

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 14+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

paula, bine zici, am uitat de spanac si mie-mi place mult, trec pe lista.

viitoare mamica 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Deci nu-mi vine sa cred in ce ritm scrieti ... Am ajuns si eu cu cititul la capitolul 10, dar vad ca am serios de recuperat! Macar aflu o groaza de lucruri si nu trebuie sa va tot bazai cu intrebarile, ca mereu intreaba altcineva inaintea mea

Am totusi una ... de cand sunt , mi s-au patat foarte urat dintii ... am asa niste pete galbui-maronii, deranjante rau la vedere ... As vrea sa merg sa fac o curatare de dinti ... oare e voie? Voi ce stiti? Am si o carie care ma supara ... dar aia chiar vreau s-o aman!

Va pup ... si va multumesc ca existati!

10+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

buna, sunt si o viitoare mamica de iulie - august 2013,
Datele mele sunt : UM 26.10.12 , DNP 02.08.13

Elena, mamica lui Denis 05.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Eles bine ai venit . Apropo de mancare eu acum fac tocanita de pui , am sa fac si mamaliguta ca de ea imi este pofta .

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna ziua fetele! Bun venit noilor burticute, bebei sanatosi si sarcina usoara!
Eu ma impac cel mai bine cu fructele si legumele, asa in starea lor naturala,salate, mancare gatita, ciorba/supa usor acra, dar mai mult zeama, piureu, recent am avut carnita pe tigaie gratar, snitel, asi vrea sa fac spanac zilele astea, imi mai plac cartofii prajiti, ouale fierte si ochi.
Aici sistemul e mai diferit, analize se fac mai putine, la fel si ecografe, doar doua toata sarcina, una intre 12-14 sap sau mai devreme daca apar sangerari, probleme si a doua 18-20 sapt, alte ecografe se fac doar daca mamica sau bebele are probleme de sanatate.

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor ce stiti de tsh in sarcina?
Am facut astazi si a iesit 0,5951 valoare laborator 0,35-4,94.
Inainte in luna decembrie cand am facut hormonalele era o,9.
Oare e prea mic sau e normal?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput