Nadia Comaneci si margarina "RAMA"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

a mai fost subiectul pe forum, Nadia ii tot da cu margarina de ceva vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

cum poate un medic sa dea acordul pentru margarina...e ca si cum ti-ar spune ca e ok sa mananci marul de plastic de pe masa, decat cel natural din cos, chiar nu inteleg. Se stie ca margarina este plastic ca sa spun asa, chimicala. Daca nu ai voie unt ca e prea gras, nu e obligatoriu sa mananci, bei lapte degresat .Dar sa mananci margarina, ca nu ai voie unt (szivarvany ma scuzi ca folosesc exemplul asta, dar daca tot l-ai dat ...)e ca si cum te-ai otravi singur de buna voie. Tatal tau poate manca orice altceva dar nu asta.
Poate ca sunt si fani margarina, dar nu pot intelege ce le place stiind ce e in ea.
Ca a facut Nadia reclama pentru bani pot insa intelege , chiar daca zice nonsalant ca ea ii da baietelului ei, nu inseamna ca o si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Margarina are grasimi trans care sunt mai periculoase pentru vasele de sange decat untul. Szirvany, tatal tau ar fi bine sa comsulte si un alt medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

mamagiuliei, uite ce-am gasit, daca este vorba de acest tip de margarina, mai degraba fara: http://adevarul.ro/international/europa/margarina-becel-pro-activ-periculoasa-organism-compania-unilever-trasa-raspundere-germania-1_50aecdc67c42d5a663a0ab1a/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anemona11 spune:

Ce spui tu Roxy este grav. Adica niste bani te pot cumpara? Nadia este un exemplu, un model pentru atatea femei si mame din Romania,si tocmai de asta are o responsabilitate. Cum sa minti ca dai copilului tau o margarina daca tu nu o dai ? E chiar asa lipsita de orice etica?
Chiar asa de jos a ajuns Nadia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Anemona11 eu am zis ca in reclama Nadia poate spune orice, ca asa cere cel care a facut reclama, dar daca esti cat de cat informata, mai ales ca nu traieste in cort, stie ca margarina este periculoasa.De aceea nu pot intelege cum poate sa afirme cu atata nonsalanta ca este ok pentru copii. In locul ei nu as fi acceptat sa particip la reclama, iar de aici deductia ca banii pot face orice.
Margarina nu este recomandata nici unui om adult,cu atat mai mult nu unui copil. Gustul este minunat, pentru ca are potentatori de gust, ca sa mai vrei .Si aici in Germania este consumata, se vinde, dar fiecare face ce vrea cu propriul organism, dar sa vii tu o formatoare de opinie si sa spui, da copilului tau asta...deja e prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu avem de unde sa stim. Poate chiar ii da. Si poate a fost intrebata inainte de reclama daca o reprezinta. E totusi vorba de sanatate aici si nu de un parfum, se impune mai multa responsabilitate, nu doar etica. Altfel ar fi trist. Sunt posibile ambele variante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fundatia 'Heart and Stroke' din Canada care are o foarte buna reputatie si care face multa educatie in privinta bolilor circulatorii este impotriva untului si recomanda in schimb margarina non-hidrogenata si care contine foarte putine grasimi saturate si nesaturate.

Aici e articolul, in engleza - www.heartandstroke.on.ca/site/apps/nlnet/content2.aspx?c=pvI3IeNWJwE&b=5063573&ct=8667553" target="_blank">Margarina sau unt?

Noi personal mancam margarina, in rarele ocazii in care o facem. Cel mai des de fapt mancam unt de arahide sau de migdale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io am rezolvat dilema, nu consum nici unt nici margarina. Daca chiar trebuie in vreo reteta, prefer sa pun unt.
Tin minte de mai demult ca au fost 2 discutii lungi pe DC din care nu m-am lamurit deloc: prima era despre margarina, au curs tone de argumente si pro si contra, am ramas in ceatza caci toate pareau veridice unui neinitiat ca mine:)) Si al doilea subiect a fost despre laptele UHT, nici cu ala nu m-am lamurit daca e super nociv sau foarte recomandat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Pe vremea lui Ceasca multi ar fi "ucis" pentru un pachet de rama. Ca nu se gasea decit margarina de aia nasoala romaneasca cu gust ingrozitor. Nu mai stiu daca avea un nume. Se numea cumva? Nu-mi mai amintesc.

Mergi la inceput