Viata in Germania si Elvetia - cap. 84

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

buli, arde?

Eu merg in martie in Germania (cateva zile) si ti l-as putea aduce eu. Fara costuri suplimentare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camay spune:

Buna seara! Am scapat de cabluri prin cassa in sfirsit ne merge tv, netul, si sper sa na punem tel fix curind. Yeeeeee!
Multumesc pentru sfaturi sint binevenite. Luni voi incepe cursurile de germana :)))

Eu trimit si primesc pachete din Ro cu Attlassibul, cind eram in NL, foloseam Euroline.
Va doresc o joie zimbareatza cu soare si un weekend calduros! Carmen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erer spune:

Buli,

daca te ajuta cu ceva, eu pe 10 februarie ajung la Bucuresti de la München. Da-mi un semn daca vrei sa preiau pachetul si cu mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

buli, am intrebat la Kaufhof, au spus ca nu il mai au, l-au avut dar sa terminat. am intrebat apoi la un magazin numai de Lego, nu aveau nici acolo. am mers apoi la Toys, acolo nu-l aveau deloc.
nenea de la kaufhof mi-a spus ca pot sa comnad de pe net. si vine acasa in doua zile.
astept instructiuni, daca nu rezolva maine Alina.

Camay, bafta cu germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

multumesc, kari!

e cam tarziu cred pe 10 febr, de martie nu mai zic, tanarul e in transa, daca intelegeti ce vreau sa zic

dada, pb comanda pe net e solutia, stati asa sa vedem ultimele noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Eu am priceput ca pe net la Galeria Kaufhof era deja vandut.Eu ma uit maine in magazin,am 2 Galeria Kaufhof in centru cu departament mare de jucarii...ma mai pot uita si la Müller si Obletter unde au lego mult.
La Atlassib ajunge in 3-4 zile dar s-a facut 15 euro un pachet pina in 10 kg .Nu stiu cum e la posta,as putea sa intreb pt ca am un oficiu postal in apropiere.

Daca l-as gasi,m-as putea intalni cu Erer sa i-l dau si il aduce ea in tara si il trimite spre tine...e o idee doar.

Mergi la inceput

da, asta voiam sa zic, online nu mai este, doar daca ai vreme sa vezi in magazin maine.

ia te uita ce vedeta de lego mai vrea si asta micu'
ma rog, mare-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Buli,
legoul asta e si mult redus si probabil ca de aceea s-a si dat asa rpd .O fi fain avionul asta,cred ca i-ar place si juniorului meu desi e mult mai mic,are numai aproape 3,6 ani.

Nu e nici o problema,eu ma duc maine prin oras,si nu imi e greu sa intreb mai ales ca prin Galeria chiar am de luat mai multe...daca il gasesc la 50 euro il iau?

Mergi la inceput

Buna dimineata

l-am luat aseara pe cel din primul link (tot cu ajutor), m-am gandit ca e putin probabil sa-l mai gasim la 50 si n-am riscat sa nu mai fie nici ala.

va multumesc mult, mult pentru tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

morgen nemtoaicelor

deci s-a rezolvat cu lego! stiu, cu copii nu te pui atunci cand isi doresc ceva.

a iesit soarele de dimineata la noi, asa ca voi profita din plin de ziua asta.

Mergi la inceput