Si, totusi, cum blocam un user?
Raspunsuri - Pagina 2
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Acu urmeaza sa imi iau iar rosii, ca nu e prima data, dar nu ma pot abtine : Bob_pixel, daca e asa de greu sa ignori mesajele userilor care nu gandesc exact ca tine, de ce nu iti faci tu un forum unde sa scrie numai persoanele care iti plac tie? Acesta este un forum unde are dreptul, mai zic odata, sa posteze oricine respecta regulamentul. Nu iti place, nu deschide, nu citi, nu te uita. Iar despre avatarul la care te referi, e lipsa de delicatete si empatie din partea ta, nu vina persoanei respective. Copilasul respectiv, la momentul cand s-a facut poza, era viu. Asa arata un prematur. Ma bucur pt tine daca nu ai avut ocazia sa vezi unul. Eu am tinut in brate pe fetita mea care arata ca un 'alien', fara pic de grasime, cu pielea intinsa pe craniu si era cel mai frumos si mai minunat copil. Si as fi stras de gat pe oricine ar fi indraznic sa spuna ca ii provoaca repulsie. Internetul asta e un spatiu mare si liber, nu te tine nimeni intr-un loc unde nu iti place. 'Cos what I feel is the only truth for me |
laura
cred ca autodisciplina trebuie aplicata zilnic ca sa aiba efect. niciodata, dar niciodata nu vor putea sa fie toate pe gustul si simturile noastre. e bine insa ca e loc sub soare ptr oricine.
szivarvany spune:
Si daca aceea e singura amintire a mamicii respective ? Acel avatar pe care il adora asa cum e, ca atat i-a ramas ?
Eu zic sa va puneti ochelarii aia de cal inapoi asa pot sa existe si altii diferiti de voi pe planeta asta.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Iulia Copiii Monicai Alex Luca Lorena
U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Si daca aceea e singura amintire a mamicii respective ? Acel avatar pe care il adora asa cum e, ca atat i-a ramas ? |
Adevarat. :(
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Cristina_C spune:
Sunt de acord si cu poza cu copilasul si cu cea cu Monica. Cred ca fiecare este liber sa isi aleaga avatarul dupa cum simte si nu dupa "sensibilitatile" altora. Este loc pentru toti sub soare si mai ales pe un forum despre copii.
Cine vrea sa blocheze lumea, sa mearga pe facebook, acolo se poate.
desprecopii spune:
socanta lipsa de empatie!!!!
Cu ce te poate deranja tristetea unei mamici si poza ei ???? ... of doamne, cata rautate gtatuita.
ela_04 spune:
Sfinte sisoe!
vrei sa ma blochezi pt ca ti-am spus ca nu e normal sa dai intr-un copil!!!
Stai linistita ca numai intru pe acolo. nu imi place nici mie sa citesc despre femei care abia au nascut si care considera ca e normala o palmuta usoara peste fund in viitor
NU E NORMAL SA DAI INTR-UN COPIL!!! chiar daca e al tau.
Dar iti spun ca sa sti! ca da, daca vreodata vad o mama care ii da o palma sau bate un copil, pe strada in parc sau pe luna s-ar putea sa vina o nebuna ca mine si sa-ti de-a o mama de bataie tie ca sa vezi cum e!
O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_04 Dar iti spun ca sa sti! ca da, daca vreodata vad o mama care ii da o palma sau bate un copil, pe strada in parc sau pe luna s-ar putea sa vina o nebuna ca mine si sa-ti de-a o mama de bataie tie ca sa vezi cum e! |
Parca si vad o incaierare intre doo femei pe strada / parc si unul sau doi copii privind speriati.
Uite asa o sa se lase cu amenzi si de o parte si de alta. Nu ar fi mai bine sa te gandesti sa chemi politia ? Daca tot nu esti de acord cu violenta.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
marius spune:
Pentru intrebarea pusa s-a primit raspunsul.
Topic inchis.
Daca altcineva considera ca are intrebari de ordin tehnic$sugestii... il/o rog sa deschida subiectul potrivit.