Chiuretaj
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Bai are, daca sperma a ajuns pe organele genitale ... cu putin ghinion e iar cu ochi Vicky, Printzesone and BB (24+) |
Hai ca ma faci sa rid!
Prezervativ nu a-tzi folosit?
Dana
mcoca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Hai ca ma faci sa rid! Prezervativ nu a-tzi folosit? Dana |
Pai nu rade ca iegzista . Daca e sa ai ghinion, ai .
PAi Cristina, rememorezi partida, si te gandesti pe unde au ajuns mititeii. Da, oricum, avand in vedere data actului sexual, raman la ideea ca e ok.
Vicky, Printzesone and BB (24+)
Cristina201 spune:
O sa imi iau maine un test ca nu mai pot sa astept pana saptamana viitoare sunt foarte ingrijorata:(
andacos spune:
mcoca,cred ca stiu cum se fac copii,da' mie nu prea-mi iese socoteala cu sexul anal si sarcina.
oricit de ghinionist ai fi.
Mai ales ca lumea se si spala dupa aia,asa ca orice ar atinge-n calea lui...e la suprafatza!
Cristina,eu zic ca n-ai cum s afii insarcinata.Cred eu ca alea 6 zile de scurgeri ...a fost ciclu.
Dana
marius spune:
Mai fata.... eu sunt blocat la o faza... Ati facut sex fara prezervativ, anal si normal. Phuuu partea de igiena?! Aloo?
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Bai are, daca sperma a ajuns pe organele genitale ... cu putin ghinion e iar cu ochi Vicky, Printzesone and BB (24+) |
hai mai nici chiar asa.... ca doar nu zboara spermatozoizii aia ... numai daca nu sunt Speedy Gonzales
Cristina201 spune:
Asta mia zis si doctorita sa astept saptamana asta ca trebuie sa imi vina avand in vedere ca cele doua saptamani am avut scurgeri abundente..
mcoca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
hai mai nici chiar asa.... ca doar nu zboara spermatozoizii aia ... numai daca nu sunt Speedy Gonzales |
Nu zboara, se scurg
lol
Vicky, Printzesone and BB (24+)