Strugurasi de septembrie-octombrie 2011**6**
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela_i spune:
Lena: Eu fie nu reusesc sa il culc la timp, fie nu reusesc sa ii dau o masa sau 2. Chiar sunt in mare dilema intre mese si somn. Si al meu e silueta.
mihaela_i spune:
Oana: Sa nu ai cumva lipsa de magneziu si de aia sa fii asa nervoasa. Eu iau magne-b6 din timpul sarcinii. Si sunt mai zen ca inainte.
May3 spune:
helloooo
a mancat fii-mea ieri tocanita si mamaliga de nu-mi venea sa cred. se bateau turcii la gurita ei :D
i-am facut mamaliga cu niste unt si cascaval ras, amsetecate asa cand era mamaliga calda si tocanita de ciuperci cu usturoi. o bunatate. am facut pt toti.
ne-am lins toti pe botic :D
oana, si eu am mai tipat la ea si in secunda 2 imi venea sa-mi dau palme.
eu sper sa n-ajung vreodata sa dau in ea nici nu concep asta dar tare mi-e frica de perioada aia de la 2 la 3 ani cand copii devin isterici :D
mi-o amintesc pe nepoata-mea
imi venea s-o caftesc din juma in juma de ora :D
cu somnul ma surprindeti.
cand am intrebat daca mai beau laptic ai vostri noaptea, majoritatea a zis ca nu, iar eu am trans concluzia ca si adorm si dorm bine bebeii :D
se pare ca m-am inselat.
va multumesc pentru raspunsurile la intrebarea mea.
eu mi-am propus sa mai insist cu adoritul in patut.
de azi incep :D
cu suzi am ajuns sa i-o dau numai la somn si cand e frig afara ca sa nu ia aer rece.
dar din pacate de vreo 4 nopti a cerut iar lapte noaptea trebuie sa fac cumva sa scap si de asta.
eu sunt pe 29 aprilie dimineata in Bucuresti cel mai probabil zona Dristor. 80% libera pentru o intalnire prin apropiere.
dupa-amiaza plec din Bucuresti.
cine vrea sa ne vedem? :D
raluca050 spune:
Oana si eu mai am momente cand ma mai apuca si mai ridic tonul dupa care-mi pare rau insa recunosc ca m-a ajuns oboseala,iar daca mai vin si de la munca cu nervii incinsi e mai greu sa ma controlez acasa desi mi-am propus sa las totul la poarta, insa...
Athosik Edi nu pot spune ca e pasionat de TOM, desi face exact ca pe net, insa se pare ca nu-i place de el decat cand il vede la calculator .
May sa ne povestesti si noua cum decurge treaba cu somnul in patut. Si eu sunt direct interesata de acest subiect.
Mi-am dorit sa doarma la el in patut in camera lui de cand l-am nascut si incerc sa ma tin si eu de acest aspect pentru ca noi plecam cu noaptea in cap la munca iar daca l-am culca cu noi in pat l-am deranja. Asa la ora 5 vine tatal meu si-mi ia locul in camera la bebe sau il aude prin statie cand doarme singur acolo si se duce la el numai cand se trezeste.
May3 spune:
si eu vreau sa stiu cine e Tom :D
lu asta mica a mea ii place Mickey Mouse. De fapt ii plac si restul: Minnie, Daisy, Pluto etc
ii pun seara juma de ora de desene cu tot felul dar prefera Mickey Mouse club house, cu toate ca e pt copii mai mari.
presupun fiindca are niste carticele cu ei si de aia :D
raluca, a mea doarme singura in patut in camera ei.
problema la noi e adormitul. :D
imi ia prea mult pana o adorm. si acum o adorm la noi in pat, apoi o mut la ea in camera.
azum are 10 kile, dar mai incolo ce ma fac? :))
JadeJador spune:
www.ookee.ro/animale-interactive/11986-talking-tom-prietenul-vorbaret-tom.html" target="_blank">TOM
JadeJador spune:
mai fetelor , eu intru in depresii cand citesc ca ai vostri mananca de rupe si al meu e intr o greva continua :((
azi a reusit sa ma scoata din sarite , ca tot vorbeati de nervi....am inceput sa iau magneb6 ca nu nu se mai poate...
de cand s a trezit a mancat asa :
dimineata i am facut mar cu biscuite si branzica de vaci , a facut ca toate alea , scuipa , isi baga mana pe gat sa scoata , nu cumva sa i ramana ceva si sa inghita
pana la urma a 'mancat' cateva firimituri de paine si a baut sucul de la juma de portocala
la pranz i am facut somon la cuptor si cartofi natur
cand sa l pun in scaun a facut criza de nervi , pana la urma cu joaca s a potolit , dar de mancat nu a fost chip , a mancat vreo 2-3 lingurite si alea tinute in gura minute in sir (isi lipeste mancarea de cerul gurii)
am zis ca poate vrea ciorbita , neeee , nici macar o lingurita nu a inghitit , crize a facut
am cedat la nervi si am tipat si eu la el , efectiv imi pleznea capul de nervi :((
l am scos afara si cand ne am intors a mancat un iaurtel (luandu ne cu joaca)
acum doarme , sa vedem cand s o scula daca mai pune gura pe ceva
deci el pana la ora 18 a mancat doar un amarat de iaurtel :((
intradevar , acum ii dau caninii , dar totusi .... sa nu vrea chiar nimic sa manance ??
JadeJador spune:
aaa , si meniul lui este f limitat
mananca doar iaurt , ciorba , supa si fiertura de legume cu carne si orez blenduite
fructe doar banana , mandarina , portocala , kiwi
pufuleti , cereale , miez de paine
sub nici o forma nu mananca mamaliga , piure cartof , ficat
nu mananca tocanite , sosuri si alte mancarici
cam asta e...
May3 spune:
Aoleu, Jade, sorry, nu mi-am dat seama ca afectez pe cineva
Eu am mai zis pe aici niste sfaturi pt mofturiosi care le-am aplicat. Nu ti-au folosit?
Asa mananca mereu?
Da si un exemplu de zi normal la voi.
Ia-i facut analizele? Ziceau fetele ca anemia scade pofta de mancare