Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
mcoca spune:
Nici eu nu sunt imunizata la toxo, so o repet lunar. Asa se face aici, ca daca doamne fereste o iei sa se poate actiona repede.
Kabecka, maine merg la lcuru, nu vine colega :). Mai departe nu stiu. Maine sun si medicul de familie. Din pacate ginecolaga mea e plecata in vacanta, se intoarce saptamana viitoare.
Vicky, Printzesone and BB (24+)
carmen333 spune:
Vicky, mononucleoza se mai numeste boala sarutului, va trebui sa stabilesti limite .
Eu nu am nicio imunizare, afara de citomegalovirus vechi, si am auzit ca se poate reactiva in timpul sarcinii.
Mi s-a spus sa repet lunar toxoplasma, rubeola, listeria, insa am avut o perioada in care ma simteam stresata de controale, de analize si am decis sa aman. Acum mi-a zis sa le fac macar trimestrial. Tot nu inteleg de ce imi da sa repet si hemograma, eu iau femibion2, insa mananc bine, carne, mancare gatita. Adica, poate sa vada daca am anemie. Si celebrul test de toleranta la glucoza mai trebuie facut.
Madd11ee spune:
Mie dr mi-a dat sa repet doar toxo..inca nu am ajuns sa o repet..probabil zilele astea..Si o sa mai fac urocultura si culturi de col..ia in trim 3, inca un set si gata..
17+
raluca1109 spune:
Mersi de raspunsuri, fetelor!
Si eu repet toxo 1 data la 2 luni. Mai trebuie in martie sa o repet, luna asta deja am facut, trebuie maine sa ma duc sa imi iau analizele.
Noapte buna!
Raluca
S 24+
Miruna
Miche spune:
Flafi, obligatoriu reclamatie la admin, acolo.
Ti-am zis eu ca sunt cam lenese fetele alea... Eu am avut noroc cu fatuca asta, mai operativa. Ma rog, nu stiu cat noroc, ca am prins si scumpirea si acum stau si cu morcovelu' ca guvernul nou sisteaza platile catre spitalele private din martie.. (deci inca 2300 ron in plus)
Citat: |
citat din mesajul lui flafi Miche- aia de la regina Maria nici acum nu s-au mobilizat sa raspunda, desi ii spusesem ca suntem de acord cu ce a spus juridicul despre contract si sa le adauge la contract... Saptamna viitoare e saptamana 24, deci ar mai fi 1 singura saptamna pt a beneficia de acea oferta, daca zic ca nu mai e valabi crez ca o sa intorc spitalul ala cu susul in jos, ca le-am raspuns de pe 22 decembrie, iar ei nu au fost in stare pana acum sa raspunda... 23+ cu |
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
Miche spune:
Aoleuu, iar toxo , tocami ce uitasem de ea..
Mi-e si sila si frica sa mai repet analiza asta blestemata, dupa aventura de la inceputil sarcinii..
Eu am facut si Igg , IgA, IgE si inca un Ig plus testul de aviditate..
Pentru cea mai corecta analiza toxo va recomand clinica EcoParaDiagnostic (pe langa Foisor)
Ei sunt specializati pe 'dinozaurii' astia, si acorda gravidutelor mare atentie
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
Miche spune:
Citeste cineva din carticelele puse de mine pe mail?
Mie tare-mi place Skinny_Bitch_Bun_in_Oven !
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
Miche spune:
Eu am semnat joi , cu ei.
Taaaare mi-e teama de legea asta, dar pana in martie, cine stie?
Si eu platesc asigurarile in sistemul national, si nu am beneficiat de nimic. Nu vad de ce macar cateodata, o mica parte sa se intoarca .
La ce medic esti?
Citat: |
citat din mesajul lui cita_ralu Dragelor multumesc pentru primire Multumesc ca m-ati pus si pe prima pagina Flafi, am vazut ca tu si Miche veti naste la RM, am vazut ca ai ceva probleme cu contractul, ce se intampla de ce nu poti semna? Tocmai ca am citit de dimineata ca "De la 1 martie CNAS nu va mai deconta servicii catre spitale private." si m-a speriat tare ma gandesc ca daca semnam contractul pana atunci tot nu ni se va mai deconta , nu? ufff O duminica calduroasa fetele |
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata !
A inceput scoala !
Succes micilor scolari si gradinarilor in noul trimestru !Sa speram ca vom fi mai des prezenti la gradi de data asta !
Vad ca vorbiti de analize ,mie nu mi-a mai zis nimeni sa le repet ,ziceau ceva de trim 3 ,nu stiu daca se merita sa ma duc sa-mi fac macar toxo ,am repetat doar dozarea de anticorpi .
Am citit si eu ce vrea sa faca CNAS-ul ,foarte urat din partea lor ,cred vor sa-i trimita la falimnent pe cei cu clinicile private ,in felul acesta putini vor fi cei ce-si vor permite serviciile de sanatate private.
Raluca ce vezi tu acolo nu e areola ? Ea se inchide la culoare in timpul sarcinii si se mareste .
Eu am alta problema cu sanii ,ma mananca rau pielea de pe ei cand imi dau sutienul jos ,si folosesc doar sutiene din bumbac ,seara am inceput sa dau cu crema pe ei si parca ma simt mai bine .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+
Carmen1985 spune:
Neata! Succes in noul an celor mici la gradi/scoala!
Mami de Bianca 07.05.2008 si 17+