Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
Cosmy spune:
Buna dimineata!
Bun venit burticutelor proaspete ! Sa fim sanatoase si voioase!
Fetelor in razboi cu mucii: SANATATE MAXIMA, sa-i biruiti pe nemernici!
Bafta scolarilor si prescolarilor(fiica-mea era dezamagita ca vacanta de iarna nu tine tot 3 luni ca cea de vara)!
Eu se pare ca n-am avut repercursiuni dupa cazatura pe gheata(doar ceva dureri de noada si de umar, dar ne mobilizam si trece )
Despre ideea ministrului sanatatii...numai de bine...cred ca mare parte din natiunea romana i-a umplut frigiderul cu "urari de bine".Oricum se incadreaza pe acelasi fagas cu ideea celuilalt destept care sugera sa se faca DN1 cu sens unic pt "fluidizarea traficului".Era o vorba care spunea cam asa: "Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita si te bate cu experienta".
Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara cu vesti bune!
23+
duduta190578 spune:
Buna dimineata mamici,va doresc o sapatamana buna,fara evenimente neplacuta!
Succes scolarilor,note bune si fara raceli!
Vio si eu imi dau cu crema pe sani,de fapt cand imi dau pe burta imi dau si pe sani.
21+
Kabecka spune:
Buna dimineata!
Am inceput si "noi" gradi...greu, tare greu cu trezitul asta dimineata, dar ce sa facem...
Succes tuturor!
Miche, n-am apucat sa intru in cont, dar sunt interesata de ce ai pus tu acolo. Sper zilele astea sa ma uit pe ele. Sa stii ca aplic cu succes reteta de apa cu lamaie si miere bauta dimineata. Am 3 zile deja si nu mai am probleme cu constipatia. Plus ca ma simt f bine.
Va pup, o zi buna tuturor!
Monik86 spune:
Neatza fetele!
O cafea cu lapte?
In primul rand vreau sa ii urez bun-venit lui Ralu! Foarte bine ca ai decis sa te inscri si tu pe forum! Felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si ea si mamica!
Elyana, sunt in tratative cu tata pentru catelusa, sper sa accepte sa o ia, mai ales ca sta la curte si chiar nu are caine. Mai incolo om vedea. Saraca de ea, o sa sufere si ea
Eu am lenevit ieri, ca sambata seara m-am petrecut, m-am si zbantuit un pic, cred ca l-am ametit pe saracul bebe. Si am facut si clatite aseara ca zicea cineva pe aici de clatite si mi-a facut pofta
In alta ordine de idei, am gasit niste articole care cred ca ne intereseaza pe toate ...
http://www.wall-street.ro/articol/Economie/142552/nasterea-la-privat-va-costa-dublu.html?utm_source=newsletter-daily-20130114&utm_medium=email&utm_content=daily-20130114&utm_campaign=Newsletter-Daily
http://www.wall-street.ro/articol/Companii/118338/top-preturi-la-nasteri-in-spitalele-private-vezi-unde-este-mai-ieftin.html
O zi frumoasa si o saptamana minunata va doresc!
16+
doina_1984 spune:
Neeatza!
Va las o cafea cu mult lapte.
Vio, mancarimea poate sa fie pricinuita de intinderea pielii. Sa ai grija de pielea sanilor la fel ca cea de pe burta, solduri, pt ca si acolo pot sa apara vergeturi. Asa ca da-te cu creme peste tot.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Buna dimineata ! A inceput scoala ! Succes micilor scolari si gradinarilor in noul trimestru !Sa speram ca vom fi mai des prezenti la gradi de data asta ! Vad ca vorbiti de analize ,mie nu mi-a mai zis nimeni sa le repet ,ziceau ceva de trim 3 ,nu stiu daca se merita sa ma duc sa-mi fac macar toxo ,am repetat doar dozarea de anticorpi . Am citit si eu ce vrea sa faca CNAS-ul ,foarte urat din partea lor ,cred vor sa-i trimita la falimnent pe cei cu clinicile private ,in felul acesta putini vor fi cei ce-si vor permite serviciile de sanatate private. Raluca ce vezi tu acolo nu e areola ? Ea se inchide la culoare in timpul sarcinii si se mareste . Eu am alta problema cu sanii ,ma mananca rau pielea de pe ei cand imi dau sutienul jos ,si folosesc doar sutiene din bumbac ,seara am inceput sa dau cu crema pe ei si parca ma simt mai bine . Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum23+ |
Vio, nu e areola. Sunt niste pete maronii mai deschise ca areola, care oricum s-a inchis la culoare. Si pe mine ma mananca pielea la fel cand imi dau sutienul jos.
Raluca
S 24+
Miruna
Madd11ee spune:
Buna dimineata, fetelor!
Eu acum imi beau cafeluta cu laptee..
Mi-a fost tare greu sa ma trezesc..In continuare visez mult, ma trezesc de cateva ori pe noapte..si ma simt obosita ziua..
Mi-am luat ieri o pereche de blugi de gravi, de la H&M..Sunt tare incantata de ei..Imi tin de cald bine la spate..nu ma incomodeaza si sunt sigura ca o sa-i port si dupa..mai ales ca sunt marimea 36..
Nu am niciun chef de munca astazi..
Incepe sa mi se vada si mie o farama de burta..e tare simpatica..cred ca in 2 sapt-3 o sa se vada si la mine forma normala..
Legat de unde o sa nastem..nu stiu inca..si mi-e tare greu sa ma decid..eu am de ales intre Medlife si CF2..Voi ce ziceti?
AA..inca ceva..voi recoltati celule stem? Sotul meu e decis sa recoltam dar eu nu sunt asa convinsa..voi ce o sa faceti?
Va pup!
17+
ankylya spune:
Neata fetelor legat de analize si mie imi da lunar sa fac toxo si urina.
Ieri am fost in centrul comercial si am luat primele lucruri pentru bebe boxeri de 1-3 luni si cateva body-uri.
Legat de spitalele private din ro nu cred ca or sa dea faliment ca oricum si la stat doctorii vor bani pentru operatii, nasteri si cu siguranta preferi la privat sora mea a nascut acum 3 ani si la stat ca in galati nu este spital privat din cate stiu eu si a puso sa isi cumpere si ata cu care a cusuto la cezariana nu mai zic de perfuzoare si bandaje si multe altele pai asa unde ajungem se prefera a merge la privat in cazul in care exista nu? nu credeti ca tot la banii aia se ajunge ori la stat ori la privat si nu se compara conditiile.
Am uitat sa va zic ca de cateva zile bebe meu a inceput campionatul de fotbal probabil il simt foarte tare si ieri la simtit si sotul ca misca ca se simte si la mana fff bine. In general misca ff tare dupa ce mananc.
v-am pupat
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 18+
Kabecka spune:
Madd si eu imi iubesc blugii de la H&M. sunt fff comozi, eu mai am unii trei sferturi de sarcina trecuta.I-am luat ceva mai mari,ca sa fiu sigura ca ma incap pana la sf sarcinii.Oricum sunt skinny.
Despre nastere, eu am de ales intre Regina Maria si CF2. O sa nasc la CF2, acolo am nascut si prima data si a fost ok. Acum am inteles ca sunt conditiile mai ok decat in 2009 si ca poti sa-ti iei si o rezerva cu plata si sa stea cineva cu tine. Restul rezervelor sunt cu cate 2 paturi.O sa vad atunci ce o sa aleg. Tu la ce medic mergi?
Despre celule, nu stiu. Probabil ca da. Ma informez inca.
raluca1109 spune:
Eu nu voi recurge la recoltarea celulelor stem. Am vazut mai multe documentare si am citit articole si mi se pare ca e mai multa publicitate decat adevar. A fost un reportaj bun pe acest subiect la emisiunea Romania, te iubesc!
Raluca
S 24+
Miruna