Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna,

Sunt si eu o burtica de 18 s, va citesc de cand am testul pozitiv, dar abia acum imi fac curaj sa scriu :)

Numele meu este Raluca, am 27 ani, UM 04.09 si DPN 11.06 si (ca sa se mai echilibreze balanta putin)

Cum spuneam va citesc de la inceput si am trecut alaturi de voi prin toate simptomele, trairile si necazurile care au mai fost pe aici .

Stiu ca trebuie sa scriu 10 mesaje :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Am avut noroc cu voi, de fiecare data cand aparea un simptom mai ciudat, parca ne lua pe toate o data si cand vedeam ce scriati voi ma linisteam si eu

va doresc weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Elyana uff cu gheata asta asta, bine ca nu ai patit nimic si bebeii sunt bine. Cu catelul si toxo nu-ti face probleme, daca e vaccinat si deparazitat nu are ce sa se intample, nici eu nu am imunitate la toxo si am catel, si pana acum a fost ok, iar parul de catel in creierul de unui bebe de 5 luni??? nu se poate asa ceva, firul de par nu trece placenta, poate bebe avea 5 luni de la nastere, pentru ca atunci da pentru ca bebe nu are perisori in nas care sa previna si poate aspira parul fin de catel si poate ajunge sa dea chis hidatic cu multe localizari fie si in creier, si daca ai catelul de 12 ani si nu ai facut toxo pana acum inseamna ca saracul catel e curat, asa ca nu iti face probleme.

Monika distractie placuta

Raluca bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos, usor usor se mai echilibreaza balanta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Andreea,Raluca bine ati venit!Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Oare ce mai face Mycya,mi-e gandul la ea saraca!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Bine ai venit Raluca. Felicitari pt fetita, sa ai o sarcina usoara si pana la termen.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

20+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Hei, inca o putulica de fetita....bun venit, Raluca!

Eu ma simt mai binisor. Tot ce am facut a fost sa iau un paracetamol, muuult ceai de tei cu lamaie, un peste prajit cu mamaliga si muuuult usturoi si sare grunjoasa incalzita la gat.
Acum mi-am facut un compot din cele cateva mere ce le mai aveam prin casa si nu le mancase sotul, astept sa se raceasca ca m-a luat pofta de compot (cred ca de la Vio mi s-a pus pata) si apoi o sa iau oscillo si iar sare la gat.
Multumesc de sfaturile voastre fetelor, ati fost foarte prompte si dragute ca de obicei. Pana si mama mi-a zis ca atat timp cat nu am febra sa nu iau antibiotic.
Maine o sa fac si clatite ca m-ati facut sa stau cu gandul la ele de zici ca acum ma iau poftele ce nu le-am avut in primul trimestru.

Hai va pup si sa auzim de bine.

21 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Bine ati venit burticute noi :) Sa fiti sanatoase si voi si bebeii, sarcina usoara!!

Elyana- mi-a placut mesajul tau. I-am spus sotului ca daca as mai face un copil ar fi din cauza felului in care ma simt, super feminina, frumoasa si sexoasa. hehe, desi lumea mea rea ma vede umflatica, eu ma vad superba

Sa stii ca si eu ma intreb de ce toata lumea simte nevoie sa pvesteasca gravidelor tot felul de drame. Oricat ai fi de rationala tot te ia panica si grijile, gandurile ca " poate..."
Ieri am vazut in curte o pisica grasa (noi nu avem pisici personale) si evident mi-am sunat sotul incrizata ca trebuie sa ma duc sa imi refac analiza de toxo, ca daca au luat cainii ceva de pe jos, eu mangai cainii si iau toxo? Ca tocmai ce imi povestise o vecina, de alta vecina, ca e insarcinata in nu stiu cate saptamani si i-a iesit pozitiv si era disperata.

Nu mai stiu cine zicea de muci verzi, mi se pare mult sa iei antibiotic pt atata lucru. Si eu am tot racit, dar iau vitamina C, mai beau un ceai. Ma rog eu sunt impotriva antibioticelor mai ales ca la noi se prescriu de parca ar fi bomboane...

la fete

23+ cu

Mergi la inceput

Miche- aia de la regina Maria nici acum nu s-au mobilizat sa raspunda, desi ii spusesem ca suntem de acord cu ce a spus juridicul despre contract si sa le adauge la contract... Saptamna viitoare e saptamana 24, deci ar mai fi 1 singura saptamna pt a beneficia de acea oferta, daca zic ca nu mai e valabi crez ca o sa intorc spitalul ala cu susul in jos, ca le-am raspuns de pe 22 decembrie, iar ei nu au fost in stare pana acum sa raspunda...

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Flafi nu ai cum sa mai iei toxo, daca la inceputul sarcinii a iesit ca ai anticorpi esti imunizata nu are cum sa te mai afecteze, dar daca nu ai anticorpi, atunci trebuie avut grija

Mergi la inceput

nu am anticorpi, nu sunt imunizata, am tot repetat analizele . De aici vine groaza de pisici.

23+ cu

Mergi la inceput