Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Simcri help! Va spuneam ca inlocuitoarea mea e bolnava de o saptamana. Am aflat ce are : mononucleoza. Ea zice ca vine luni la lucru , eu sper ca nu .... Cat de mult trebuie sa ma feresc de ea? Ce trebuie sa fac? Deja ma gandeam ca no way sa mai vina la mine la birou (suntem intr-un birou mare, gen semi open space, dar venea la mine sa lucram impreuna). Vineri ar trebui sa mergem sa la un client ... unde avem un workshop. Trebuia sa mergem toti cu o masina, deja ma gandesc ca eu vreau sa merg cu a mea, asta e clar. Poate sunt parano, de aia as avea nevoie de sfaturile tale please. Vicky, Printzesone and BB (24+) |
Vicky musai musai trebuie sa stai departe de ea, se ia prin schimb de secretii, saliva, sange, contact sexual, deci la tine e riscul pentru saliva, daca tuseste, stranuta langa tine, folosirea tacamurilor in comun, nu se face prin aer, deci trebuie evitat tipul asta de contact adica de exemplu stranuta pune mana la gura, apoi pune mana pe hartoage si tu pui mana pe ele si apoi la gura se cam ia, daca nu exista manifestari de genul asta nu sunt sanse sa se transmita, e bine daca la client mergeti separat, apoi e bine o perioada sa nu mai lucrati una langa alta, iar la client daca tu stai cumva in spatele ei este ok, dar vine totusi la munca asa?
mcoca spune:
Simcri, eu sper sa nu vina la lucru (desi ea joi asa zicea ...). La client, o sa facem o masa rotunda, ala principalul o sa fiu eu, deci nu voi putea sta in spatele ei, ca eu fac prezentarea, eu discut cu omu. Pe ea o luam sa o cunoasca tipu ... cum va lucra in locul meu.
Clar merg cu masina mea.
Merci mult!
Vicky, Printzesone and BB (24+)
simcri spune:
In faze din astea parca as vrea sa fiu ca femeile arabe pun valul, acopar tot nu vine microbul, incearca sa eviti cat poti apropierea, spala mainile des sau macar un gel din ala antibacterian sa ai la indemana.
Deny buna dimineata :) bine ca ai reusit sa te odihnesti si spor la lenevit.
Gata si eu cu munca pe ziua de azi, fug acasa sa ma apuc de munci domestice, trebuie sa fac si eu ceva dulce, sotul e un mare mancator de dulciuri si in week-end e musai sa fac, cred ca azi o sa fur ideea lui Vio si bag clatite, ma mai gandesc daca cu gem sau din alea brasovene, in fucntie de ce chef am.
mcoca spune:
Bun, sunai colega. Da, cica vine luni. Ii zisai ca e contagioasa pentru mine :), si tot bla blaul. Si ramasa ca suna ea sefii sa faca teletravail ... sinon eu nu mai merg la lucru, clar. Ori fac teletravail, ori arret, nu stiu, dar dintr-o data ma super panicai.
Vicky, Printzesone and BB (24+)
simcri spune:
Eu am vrut sa-ti zic de arret, dar m-am gandit ca vrei sa mai pastrezi zilele, sa speram ca merge cu teletravail, daca nu arret e cea mai buna varianta, riscul e destul de mare si consecintele destul de urate.
DenyAnd spune:
Hi hi si la noi a inceput sa ninga
Ninge cu fulgi mari si f des, ca in povesti
Sa vedem cata zapada se va depune de data asta ca aici niciodata nu vezi zapada pana la glezna macar, ca repede se topeste. Aici in Viena.
Am inteles ca in alte orase din Austria, se skiaza, eu nu stiu nik de asa ceva. Inca nu cunosc bine toata Austria, deocamdata m-am oprit in Viena
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
20+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Nasoala-i treaba cu colega ta Vicky
Am vrut sa comentez ceva la adresa ei, dar mai bine ma abtin
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
20+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
Elyana spune:
Multumesc pt sugestii! Acum plec la "shopping" intai am trecut pe la coafor sa imi trag fatada de mall m-am tuns, epilat si am scurtat si unghiutele. E clar, azi ma rasfat, macar asa 1 data la 1-2 luni.
Fetele de acolo au incercat sa fie dragute si sa imi dea sfaturi, pana au adus in conversatie subiectul toxoplasmoza si caine (un pekinez pe care il avem in familie de 12 ani, un nebun batut in cap, rasfatat). N-a fost chip sa ma inteleg cu ele :)) dar, nah, am inghitit in sec ca ele chiar aveau intentii bune :)) si mi-au povestit tot felul de intamplari care de care mai brrrr... Cireasa de pe tort a fost povestea cu un fir de par de catel prins pe creierul bebelusului de 5 luni in burta mamei. Ah si sa ma duc cu gemenii la preot ca sa le faca slujba sa nu aiba aceeasi soarta (whaaaat?)
Pup, aveti grija cu alunecatul, am luat o tranta la iesirea din salon ca aveau gresie lucioasa pe jos si cu zapada a fost numa bun de balet. Nu m-am lovit, nu am intins nimic, au simtit bebeii cum e in rollercoaster
Mcoca, mai bine stai pe acasa decat sa stai cu adrenalina chiar daca nu se ia virusul
Nu ma uitati cu parola
16+ +
DenyAnd spune:
Elyana, nu putem sa-ti trimitem parola pt ca nu ai activata PM. Asta e cauza de ce intarzie sa vina parola la tine din partea noastra, celor care stim parola.
Trebuie sa te duci la profil personal la setari sa-l activezi. Pe prima pagina a fiecarui capitol este explicat pasii.
20+ cu minune surpriza
Monik86 spune:
Buna, dragele!
Andreea, bine ai venit! Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate atat tie cat si bebelusului. Si eu am tot 26 de ani ca si tine si sunt tot la prima sarcina, deci cred ca avem deja lucruri in comun!
Ankylya, ma bucur pentru voi!
Elyana, sa nu-ti faci prea mari griji pentru catel. Toxoplazmoza se ia de la fecalele de pisici, gradinarit, legume nespalate sau carne infestata insuficient gatita. Si eu am o catelusa de 3 ani pe care o ador, iar dr meu mi-a zis ca nu exista pericole atata timp cat e vaccinata (intotddauna o vaccinez si o deparazitez la timp). Dar din cauza faptului ca si eu ma voi muta in chirie, va trebui sa o dau si imi va fi foarte dor de ea
Noi in curand plecam sa o sarbatorim pe mamica mea, a fost ziua ei saptamana trecuta, deci trebuie sa trebuie sa ma imbrac si sa ma aranjez. Am umblat ceva ca sa-i gasesc un buchet frumos de flori, sper sa-i placa si ei
Va pup!
16+