Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Neata, burtici!

Am si eu o intrebare, e posibil sa imi dea suturi de pe acum bebeii? Sau gazele pe timp de sarcina se simt ca pocnituri?
Mancasem mult mult de dimineata si ma simteam ca un mic butoias, iar de cateva ori am simtit, sus, cum ceva pocnea si imi impingea toate organele, iar jos am simtit cam ce ar trebui sa fie aripi de fluturasi (ma rog, mie mi se pare pterodactil :))) acum sunt in dubii, dar diseara ma duc la doctor si o sa vad ce fac ei acolo

Aseara am fost si la dentist ca ma transformam in vampir de fiecare data cand ma spalam pe dinti, concluzia, gingivita de sarcina, mi-a facut dertrartaj si sper sa isi revina acum.

Multa sanatate va urez, e dubioasa vremea, aveti grija

Felicitari Vio pentru reusita Anei si pt curajul lor!

16+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

'Neata si de la mine!

Sunt sculata de la 6 jumate. Am adormit cu Maya pe la 9 si ceva, asa ca nu mai aveam somn. Ieri ingerul meu pazitor mi-a dat o malaise, si am ajuns cu salvarea la spital, unde am primit o saptamana de concediu. Asta ca sa nu ma mai stresez cu colega bolnava .

Afara ninge. Maya o sa fie in extaz. O sa ma duc la 4 sa o iau cu sania de la scoala, daca tot sunt acasa.

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen333

Duduta, eu asa simt cateodata cand trebuie sa am scaun si intarzie, poate e de la intestine durerea.
Asta nu inteleg, de ce sa scada libidoul cand sunt legate trompele? Ca doar nu taie ovarele, hormonii raman. Doar ca nu se mai intalnesc cei 2 sa formeze embrionul. Pe cand in cazul steriletului, se intalnesc si elimini embrionul. Ma gandesc uneori ca uterul meu fibromatos e posibil sa fi actionat ca un sterilet, iar eu tot asteptam sa raman...
Intr-un singur caz cred ca ar scadea libidoul, cand sotul nu e de acord de fapt. Am avut o discutie de genul asta cu al meu, el dupa al 2-lea copil ar fi de acord. Dar, sa vedem ce mai ramane din uterul meu dupa nastere.
Iris, multa sanatate! ZInnat am luat si eu pentru streptococ din col, am inteles ca e bine tolerat de burtici.

Cica scaderea libidoului e un efect psihologic...ca nu te mai consideri la fel de femeie...l-am intrebat pe sot si a zis ca nu prea ar vrea ...

Mami de Bianca 07.05.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Elyana , ce descrii tu personal am ajuns la concluzia ca sunt gaze de fapt... eu simt bebelusa cam 1 data pe zi , dar at e o senzatie care nu-mi lasa loc de dubii...imi tresare inima Poate fiind 2 nazdravani se mai cearta ei acolo si-i simti mai bine , nu stiu ce sa zic ca nu am avut gemeni

Mami de Bianca 07.05.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Buna dimineata,
Azi am morfologia de trimestrul al II-lea !!!! Abia astept.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Apropo de nastere la privat ,am facut o cercetare si am vazut ca la Sanador e cel mai ieftin ,nasterea naturala cu medic primar parca este 2800 dar cu decontarea de la stat ,nu stiu cat o fi fara .La preturi deastea m-as baga si eu sa nasc acolo ,vreau sa dau un telefon sa vedem ce aflu.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+

Buna dimineata!
Vio, Flafi, eu am fost deja la Sanador si sunt in posesia unui draft de contract. Problema ar fi alta: am stat de vorba cu cineva care-a nascut recent si mi-a spus ca a nascut natural, foarte usor, doar ca factura pt diferenta de plata a fost de 3900 ron(dupa "livrarea" bebelusului a fost intrebata daca sa i se faca copilului si testul x, y, etc iar femeia a acceptat pt ca nu si-a mai amintit in acel moment ce test era cuprins in contract si nu s-a oferit nimeni sa-i spuna ce si cum).Deci nasterea naturala de 2800 a costat 3900. In ceea ce priveste avansul, acesta este de 15% din suma(nu se accepta suma integrala).

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Paulinio asteptam vesti bune!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cita_ralu

Miche, la mine este ceva mai dubios deocamndata :)

Eu pana acum am avut card la Medlife, unde aveam un dr la care mergeam si la care mi-am facut toate cele, pana sa ma dumiresc ce si cum, am aflat ca cei de la servici vor schimba clinica cu care coloaboram cu Ragina Maria.

Acum suntem in tranzitie, cardul il primesc pe la sf lunii.

Dar m-am documentat si as vrea sa merg la Doina Mihailescu, am programare la sf lunii, sper sa-mi placa si sa fie ok.

La echo morfo de trim 2 mi-am facut prorgramare la George Marinescu.

Acum astept nerabdatoare cardul :)

Ce bine ca ai semnat, acum nu ne ramane decat sa speram ca se va deconta si suma de 2400 lei.

Buna, Ralu!

Eu mi-am facut eco de trim II la dl doctor George Marinescu. E foarte de treaba si amuzant, dar in acelasi timp atent.

Raluca

S 25+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Neata!

Gata cafeluta? Eu am ramas fara cafea in casa, asa ca beau un 3 in 1.

Paulinio sa ne vii cu multe vesti bune pe final de capitol. Chiar mai inainte ma gandeam cat mai este pana pe 26 cand am programare si eu, ca nu mai pot de nerabdare.

Fetelor, cum e cu decontarea asta de la stat in clinicile private? Ce procent era decontat de stat?

22 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Buna dimineata si de la mine!

Eu azi ma simt cam aiurea, ametita asa si parca am un nod in gat...sper sa-mi revin. Am mancat, am baut, dar m-as baga in pat sa dorm. Din pacate, pana diseara n-am nicio sansa.

Paulinio, te asteptam cu vesti!Bune, evident
Abia astept si eu morfo, saptamana viitoare am.

Eu am abonament la Sanador, dar nu m-am interesat de nastere pentru ca nu am medicul acolo. Am vazut ca sunt preturi ok la nasterile naturale.

Vicky ce bine ca ai scapat de virusata!

Elyana, si eu am aceeasi problema cand ma spal pe dinti...asa am patit si sarcina trecuta.Trebuie sa ajung si eu la dentist.

Va pup

Mergi la inceput