Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

De la H&M am luat pantaloni de gravida marimea 40, eu port 38. M-am gandit ca mai cresc, dar imi sunt in continuare larguti.

Dar ii iubesc cu tot sufletul sunt asa de comozi si ma felicit de fiecare data ca i-am luat :)

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kabecka

Madd si eu imi iubesc blugii de la H&M. sunt fff comozi, eu mai am unii trei sferturi de sarcina trecuta.I-am luat ceva mai mari,ca sa fiu sigura ca ma incap pana la sf sarcinii.Oricum sunt skinny.

Despre nastere, eu am de ales intre Regina Maria si CF2. O sa nasc la CF2, acolo am nascut si prima data si a fost ok. Acum am inteles ca sunt conditiile mai ok decat in 2009 si ca poti sa-ti iei si o rezerva cu plata si sa stea cineva cu tine. Restul rezervelor sunt cu cate 2 paturi.O sa vad atunci ce o sa aleg. Tu la ce medic mergi?
Despre celule, nu stiu. Probabil ca da. Ma informez inca.

Eu il am ca dr pe Mitroi Gabriel. Am zis sa il intreb si pe el, sa vad ce ar zice..Sunt in dubii...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

Eu, pana astazi stateam in dubiu daca sa nasc la Sanador sau la Filantropia.Cu ultimele discutii legate de taierea decontarilor, clar voi naste la Filantropia.Cat despre celule stem, raspunsul este : nu, nu voi recolta pt ca nu cred in utilitate(am citit una, alta si-am vazut si acea emisune "Romania, te iubesc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Vio , daca te trimit la stat , iti dau banii inapoi. La inceput se plateste doar un avans, restul se da dupa ce totul s-a terminat...cu bine !

Flafi , iti recomand sa mergi la superiorul tipei aleia , cu mailurile printate. Si sa pui mare accent pe 'viteza' ei de reactie ,si pe 'profesionalismul' ei.
Se pare ca ei au cativa angajati 'din greseala' si e pacat sa ramana acolo, cata vreme sunt inca multe persoane competente fara servici..

Si dragele mele, indiferent unde vom naste fiecare, mai mult optimism , va rog
Spunea cineva aici (ierta-mi fie uitarea numelui) ca sunt persoane 'binevoitoare' care vor sa povesteasca o intamplare trista, o drama a altcuiva...sau diverse superstitii.
Si eu mai am parte de asa ceva, insa ii rog mai mult sau mai putin politicos sa ma lase in pace

Chiar sambata, o amica era disperata ce de ce ii iau cercei domnisoarei mele... ca nu e bine, ca e prea devreme, etc. I-am raspuns destul de taios sa ma scuteasca de toate parerile care nu sunt vesele si optimiste, altfel nu mai discut nimic cu ea. Si am subliniat ca pentru copilul meu, fac ce vreau eu, nu ce vrea soacra, mama , cumnata, nasa sau vecinu'

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Oh, Paulino ...
Nu spun ca obligatoriu trebuie nascut la privat, dar depinde de fiecare cat suportam umilinta..
Cu toate spagile date la nasterea 'la stat'
Din fericire am stat in spital, in 2004 inainte de a naste doar 5 ore, ca mi se rupsese apa acasa, apoi totul a decurs ca la carte, din punct de vedere medical.
Am avut pile, am dat bani , dar... s-a nimerit sa nasc intr-o noapte extrem de aglomerata , cand stateau bietele femei in travaliu si pe scaun sau doua in pat.
Cel mai bun 'confort ' pe care l-am obtinut, dupa nastere, a fost o rezerva amarata, cu inca doua proapete nascute (cezariene)

De aici a inceput umilinta, cand intrau sotii femeilor , cu unchi matusi , intr-o camera de 9 mp. Sanii imi explodau, si trebuia sa-i las la vedere. Pt orice "acumulare de gaze' fiziologica trebuia sa suport chinuri cumplite, pt ca erau cel putin cate 2 barbati straini in camera.
Apoi umilinta suprema , mersul la sala pentru 'toaleta' sau cum naiba se cheama, la care trebuia sa te chinui sa te urci pe un scaun antic, gineco, apoi un wc jegos...in care riscai sa cazi, de ameteala..
Asta a fost cosmarul 'municipal' 2004...
Poate ca acum s-au mai schimbat lucrurile...in bine !

Citat:
citat din mesajul lui paulinio

VIO, iti dau dreptate. Si eu cochetam la prima sarcina cu nasterea la privat (atunci erau si mai mari scorurile). Apoi mi-a povestit o colega cum a avut probleme la nasterea intr-un renumit spital privat si cum era spre Municipal intr-o ambulanta fara sa stie exact pe unde e copilul... horor. M-am lamurit, am ales direct la stat (banii economisiti mi-au prins apoi bine). Asa voi face si acum. Nu ma duc sa stau la hotel... ma duc sa aduc pe lume un copil sanatos. Si sa fim amandoi sanatosi.
N-am avut nici o trauma dupa nasterea la stat... au fost si persoane f dragute si persoane mai acre... ca peste tot. In rest medicamente au fost... mai putin anestezia cu care am venit eu. (a... si vata, pampersi... dar cumva astea mi s-au parut "firesti")

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 21+

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

ce n-ai zis asta acum doua luni??
Mi-am luat si eu de la H&M cu 2 nr mai mari, din fericire , skiny , dar tot inot in ei...

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Monik, iti iei numarul tau normal la pantaloni. De fapt mie mi-au venit chiar un numar mai mic ... Nu o sa pui nu stiu cat pe coapse, si chiar daca, o sa fie ok.
Eu mi-am luat pantalonii la sf lui oct, si sunt super ok cu ei, si sunt convinsa ca o sa fiu si la sf sarcinii la fel. Si eu am un burtooooi.

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Miche, nu cred ca tine de fata aia, ci de cei de la Juridic. Astept mailul de la ei.

Acum am vazut si eu ce vrea sa faca dl ministru si ca intra in vigoare de la 1 martie! Mi se pare o nesimtire iesita din comun!
Cum isi poate permite el sa hotarasca de unde poate primi o persoana serviciile medicale pt are contribuie?
Vorba ta Miche, in atatia ani nu am beneficiat,a cum ca am nevoie imi spune unde sa ma duc?
Garanteaza el ca serviciile de la stat sunt la nivelul al care ar trebui sa fie?

Pe cuvantul meu imi vine sa ma "dezabonez" de la orice serviciu de stat! Pur si simplu sa nu mai platesc nicio contributie!

23+ cu

Mergi la inceput

Miche fix din cauza unor astfel de umilinte nu vreau sa nasc la stat. In plus nu vreau ca sotul meu sa stea disperat pe holuri sa nu stie ce se intampla, asa cum am vazut multi tati care nu aveau acces la sotie si copil.

Off doamne ce zi proasta am...

Acum citind pe net si vazand ca intra in vigoare la 1 martie chestia cu decontul, mai aberanta mi se pare pozitia celor de la Regina Maria. Ca oricat ar fi o sa le scada clientela.

23+ cu

Mergi la inceput

Flafi, ma gandesc totusi la cumplita instabilitate legislativa din tarisoara noastra draga...
Azi de data o lege , maine e abrogata sau modificata.In cazul asta , nu stiu daca sa ma bucur sau nu

Din pacate , nu putem renunta de tot la asigurarile de stat. Macar pt batranii tarii, care primesc cateva firmituri..

Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Miche, mare dreptate ai! Asa ca fapt divers, la fetite cerceii nu trebuie sa ii cumpere viitoarea nasa? Sau poate sa ii cumpere cine vrea? Ca eu nu stiu cum e ... ca mi-s tanara si nu ma pricep Ma gandesc ca daca ii iei tu e mai fain, ca poti sa alegi ce iti place tie Poate o sa am baiat si nu o sa mai fie "problema" asta cu cerceii

17+

Mergi la inceput