Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
ankylya spune:
hmmm ma ia groaza ce povesteste Miche ii multumesc la Dumnezeu ca nu o sa nasc in romania
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 18+
Miche spune:
Monik , sigur ca nasa poate sa-i cumpere , nu o pereche, ci cate vrea si ma bucur mult.
Dar eu nu oblig pe nimeni, si mie imi place sa iau eu decizii.
Cat despre cercei, la mag Unirea , la You&Me am gasit niste cerceluisi tare draguti si un pic altfel decat cei clasici.
Si o fetita n-are nevoie doar de o pereche de cercei, nu?
Citat: |
citat din mesajul lui Monik86 Miche, mare dreptate ai! Asa ca fapt divers, la fetite cerceii nu trebuie sa ii cumpere viitoarea nasa? Sau poate sa ii cumpere cine vrea? Ca eu nu stiu cum e ... ca mi-s tanara si nu ma pricep Ma gandesc ca daca ii iei tu e mai fain, ca poti sa alegi ce iti place tie Poate o sa am baiat si nu o sa mai fie "problema" asta cu cerceii 17+ |
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
Miche spune:
Cu siguranta NU se intampla tuturor ce mi s-a intamplat mie.
Si am specficat, depinde de limitele de toleranta a fiecarei , in parte.
Sunt convinsa ca s-au mai schimbat lucrurile, dar eu i-am pus sa-mi faca act aditional la contract ca o sa fiu SINGURA in rezerva.
.
Citat: |
citat din mesajul lui ankylya hmmm ma ia groaza ce povesteste Miche ii multumesc la Dumnezeu ca nu o sa nasc in romania ***************** Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 18+ |
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
Monik86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Miche Monik , sigur ca nasa poate sa-i cumpere , nu o pereche, ci cate vrea si ma bucur mult. Dar eu nu oblig pe nimeni, si mie imi place sa iau eu decizii. Cat despre cercei, la mag Unirea , la You&Me am gasit niste cerceluisi tare draguti si un pic altfel decat cei clasici. Si o fetita n-are nevoie doar de o pereche de cercei, nu?
Miche 21+ si Darius (26.11.2004) |
Asa-i! Oricum o sa se plictiseasca de cerceii de bebe! Eu tin minte ca de abia prin cls. a 5 a mi-a luat mama altii, ca deja nu ii mai suportam. Toate fetele aveau cercei ma de domnisoare, doar eu ii aveam pe cei de bebe, erau niste bobite din aur cu toarte, cred ca toate fetitele nascute prin anii '80 au avut la fel. Stiu ca m-am dus cu mama la o bijuterie si mi-a luat la schimb niste rotite. Acum imi pare rau ca nu i-am pastrat amintire ...
Oricum, e fain ca in zilele noastre avem de unde alege
17+
andreeatnc spune:
Buna fetelor!
Apropo de blugi de gravida, mi-am luat si eu unii ieri de la H&M, sunt draguti si confortabili. M-am uitat si la bluze, dar mi s-au parut atat de urate si destul de scumpe avand in vedere ca nu le purtam o perioada indelungata..
Legat de toxoplasma, si eu trebuie sa-mi repet din 2 in 2 luni IgM, sper sa fie bine.
Va doresc o zi frumoasa!
Miche spune:
ne mutam in Brasov?
www.wall-street.ro/articol/Companii/118338/top-preturi-la-nasteri-in-spitalele-private-vezi-unde-este-mai-ieftin.html" target="_blank">http://www.wall-street.ro/articol/Companii/118338/top-preturi-la-nasteri-in-spitalele-private-vezi-unde-este-mai-ieftin.html
Miche 21+ si
Darius (26.11.2004)
doina_1984 spune:
Eu fiind din Cta am si mai putine optiuni existand doar o maternitate de stat si 2 private. La stat au ramas doar 3 dr buni, restul nasc doar la privat. Asa ca in momentul in care mi-am ales un medic renumit clar tre uie sa nasc la privat . Eu sunt acum la dr cu care am nascut si prima dat si am fost ft multumita de serviciile medicale ale lui.
Niste cunostinte au nascut tot la privat, iar copilul a avut ocluzie intestinala, asa ca l-au trimis la stat, iar de la stat la Budimex unde a fost si operat. Asa ca nici la stat, la noi, nu exista dr sau aparatura nececasara in caz de complicatii :(
Nu pot sa ma rog decat sa fie totul bine pt ca in caz contrar clar trebuie sa ajung la Bucuresti.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 19s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Madd11ee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monik86
Hehe! Felicitari pentru burtica! Si mie incepe sa mi se vada asa foarte timid, dar cine nu stie ca sunt gravida, crede ca asa e modelul, cu putina burtica, mai ales ca e situata jos, asa ca toata lumea care stie zice ca o sa am baiat Si eu m-am gandit sa-mi iau o pereche de pantaloni de gravida, ca sa pot sa-i port si mai incolo, mai alesca poate gasesc la reduceri. Dar nu stiu ce masura sa-mi iau, deocamdata am luat doar 2 kg, dar nu stiu pe viitor cat ma mai ingras ... mai ales ca deobicei la mine se depune pe solduri, fese si coapse (eu is un fel de J Lo, da cu sanii mari ). Tu i-ai luat la reducere? Daca nu-s prea indiscreta sau nesimtita, pot sa te intreb cat ai dat pe ei? Cat despre nastere, pt. mine e foarte important sa nasc cu dr meu, el e medic la un spital de stat, dar si la o clinica privata, care din cate stiu nu are si maternitate in Timisoara ... 16+ |
Moni, eu i-am luat la pret intreg, nu la reducere..la ei nu am gasit..plus ca nu am rabdare sa stau sa ma uit prin magazine..am dat 159 de lei..
Eu am luat cam 4,5 kg..acum am de ex 58 de kg la 1,70..si mi-am luat maimea 36..care inca imi vine mare..deci eu zic ca iti poti lua lejer..
17+
Monik86 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Madd11ee
Moni, eu i-am luat la pret intreg, nu la reducere..la ei nu am gasit..plus ca nu am rabdare sa stau sa ma uit prin magazine..am dat 159 de lei.. Eu am luat cam 4,5 kg..acum am de ex 58 de kg la 1,70..si mi-am luat maimea 36..care inca imi vine mare..deci eu zic ca iti poti lua lejer.. 17+ |
Mersi de info
17+
flafi spune:
Nici eu nu stiu ce sa zic cu celulele stem. Cred ca o sa recoltam mai mult ca sa nu imi para rau dupa aceea ca nu am facut-o.
Inca nu imi este clara utilitatea si nimeni nu a reusit sa imi explice in asa fel incat sa o vad. Dar nici nu as vrea sa fie copilul in situatia de a fi avut nevoie si eu sa nu o fi facut...
23+ cu