Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Dragelor, va anunt ca sunt un car de nervi!

Am vorbit acum cu cei de la Regina Maria.

Pe scurt: in decembrie cand m-am vazut cu ei am avut niste observatii legate de anumite articole din contract, ca de ex: maternitatea nu isi asuma nicio responsabilitate inc azul inc are se intampla ceva, este exclusiv vina medicului. Le-am spus ca nu mi se pare corect ca eu fac contract cu maternitatea. Ca maternitatea poate sa ma expedieze la alt spital daca asa considera ei, iar eu am intrebat care ar fi acele situatii.. etc Chestii din astea care din punctul meu de vedere erau de bun simt.

Mi-au raspuns la mail candva pe 20 decembrie cand mi-au explicat aceste clauze cum le inteleg ei, am fost de acors si i-am rugat sa le puna intr-un act aditional la contract.

De pe 7 ianarie tot dau telefon la ei sa ii intreb in ce stadiu sunt. M-au tot amanat. Azi dimineata i-am sunat si pana la urma d-na de la vanzari mi-a spus ca cei de la juridic nu sunt de acord sa modifice contractul Eviden i-am subliniat ca nu e vorba sa il modifice, doar sa faca un act aditionalcu explicatiile respective.
Mi-a spus ca nu sunt de acord.

Pai acum stau si ma intreb... cat de buna credinta sunt ei?

Ce nu inteleg este daca au oferit acele explicatii in mail si am fost de acord cu ele, ce anume ii impiedica sa le puna pe o hartie?

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Doina multumesc de grija ,dar eu nu-mi mai fac griji de vergeturi ca am destule ,cele mai multe sunt pe coapse ,pe burta am doar vreo 3-4 si cred ca inca cateva in plus nu se vor cunoaste .M-am resemnat ca am pielea de calitate proasta si de cate ori slabeam mai aparea cate o vergetura deasta .In sarcina am facut putine ,cele mai multe mi-au aoparut cand am slabit. Ma dau totusi cu crema dar nu in fiecare seara ca mai uit si eu.
Ralucadaca nu e areola si petele alea te si mananca ar trebui sa te vada un dermatolog sa nu fie vreo ciuperca ,ca acum in sarcina transpiram mai mult si umezeala favorizeaza aparitia ciupercilor.
Madd ce ma bucur ca in sfarsit ti se vede burtica !
Eu as fi vrut sa recoltez celule ca la ceilalti copii nu am recoltat dar sotul e impotriva ,el nu crede ca daca recoltam vor putea fi folosite in caz de (Doamne fereste ) boala.
Deocamdata ma mai documentez ,mai citesc poate ma lamuresc cum e treaba cu celulele stem.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Nici eu nu am recoltat celule la primul copil. Acum as vrea sa ma informez mai mult. N-am vazut emisiunea de la PROTV, poate o gasesc pe net ca imi plac emisiunile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Celule stem nici eu nu voi recolta. NU am recoltat nici la Maya. Aici nu se recolteaza (daca chiar vrei poti, dar nu esti incurajat). Daca vrei, poti sa faci don. Asta o sa fac.
M-am documentat mult la prima sarcina, dar sunt incapabila sa va povestesc nefiind in domeniu.

Flafi, din pacate cam asa e cu clinicile private. Acum eu nu stiu cum mai e faza, dar acum 5 ani, multe din tipele de la odiseea Mayei care au nascut la privat, au avut probleme si au fost transferate la stat.
Este o decizie ff grea ...

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Mergi la inceput

Flafi imi pare rau ca nu te-ai inteles cu ei ! Credeam ca birocratie exista numai la stat .Acum ce vei face ,renunti la ei ?
Ankylya o nastere la stat nicidecum nu costa cat una la privat ,acum CNAS vrea sa taie si subventia pe care o dadeau mamicilor carec alegeau privatul.Dar nici cu reducere nu poti sa pui = intre nasterea de la privat si cea de la stat(clar e mai mult la privat).

si acum23+

Mergi la inceput

Eu una mi-as permite sa nasc la privat dar mi-e teama de ce i-au spus lui Flafi in contract :daca apar ceva probleme cu mama sau cu bebe te trimit pachet la stat.Atunci ce platesc ,doar conditiile de hotel de 5 stele ?Bine ,mai sunt niste facilitati :posibilitatea ca partenerul sa stea cu tine sau acces la consiliere in alaptare ,pentru mine nu prea conteaza astea .Daca as sti ca totul va merge struna fara complicatii probabil as naste la privat dar asa am sa aleg statul ,dar deocamdata nu stiu unde ,stau si ma gandesc inca ,ar trebui sa fie Bucur ca acolo e medicul meu dar nu prea sunt convinsa.

si acum23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Buna dimineata, fetelor!
Eu acum imi beau cafeluta cu laptee..
Mi-a fost tare greu sa ma trezesc..In continuare visez mult, ma trezesc de cateva ori pe noapte..si ma simt obosita ziua..
Mi-am luat ieri o pereche de blugi de gravi, de la H&M..Sunt tare incantata de ei..Imi tin de cald bine la spate..nu ma incomodeaza si sunt sigura ca o sa-i port si dupa..mai ales ca sunt marimea 36..
Nu am niciun chef de munca astazi..
Incepe sa mi se vada si mie o farama de burta..e tare simpatica..cred ca in 2 sapt-3 o sa se vada si la mine forma normala..
Legat de unde o sa nastem..nu stiu inca..si mi-e tare greu sa ma decid..eu am de ales intre Medlife si CF2..Voi ce ziceti?
AA..inca ceva..voi recoltati celule stem? Sotul meu e decis sa recoltam dar eu nu sunt asa convinsa..voi ce o sa faceti?
Va pup!

17+

Hehe! Felicitari pentru burtica! Si mie incepe sa mi se vada asa foarte timid, dar cine nu stie ca sunt gravida, crede ca asa e modelul, cu putina burtica, mai ales ca e situata jos, asa ca toata lumea care stie zice ca o sa am baiat
Si eu m-am gandit sa-mi iau o pereche de pantaloni de gravida, ca sa pot sa-i port si mai incolo, mai alesca poate gasesc la reduceri. Dar nu stiu ce masura sa-mi iau, deocamdata am luat doar 2 kg, dar nu stiu pe viitor cat ma mai ingras ... mai ales ca deobicei la mine se depune pe solduri, fese si coapse (eu is un fel de J Lo, da cu sanii mari ). Tu i-ai luat la reducere? Daca nu-s prea indiscreta sau nesimtita, pot sa te intreb cat ai dat pe ei?

Cat despre nastere, pt. mine e foarte important sa nasc cu dr meu, el e medic la un spital de stat, dar si la o clinica privata, care din cate stiu nu are si maternitate in Timisoara ...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Miche si eu stau cu grija pt chestia cu sistarea platilor pt privat, mai ales ca nu am ncio pila la stat, si da ar creste cu 2300 lei!

Am sperat ca este doar o discutie de principiu chestia cu sistarea si prin urmare nu m-am agitat. Sper sa nu se sisteze!

Nu stiu ce sa fac, astept sotul sa ne consultam...

Cred ca o astfel de chestie poate fi raportata la OPC, pt ca refuza din start negocierea contractului. Asta i-am spus si doamnei, pana si cu bancile negociezi, cum adica cu ei nu se poate? Mai ales ca nu era o negociere ci sa imi puna intr-o anexa explicatiile date chiar de juridicul lor.

M-am enervat si ca le-a luat o luna sa imi spuna ca nu vor, pai daca stiau ca nu vor trebuiau sa astepta pana intru eu in saptamna 24 sa imi spuna NU?! Ca doar oferta este pana in saptamna 25.

Nu am nici chef, nici dispozitie sa ma cert cu ei pe chestii din astea, dar mi se pare revoltator.

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

VIO, iti dau dreptate. Si eu cochetam la prima sarcina cu nasterea la privat (atunci erau si mai mari scorurile). Apoi mi-a povestit o colega cum a avut probleme la nasterea intr-un renumit spital privat si cum era spre Municipal intr-o ambulanta fara sa stie exact pe unde e copilul... horor. M-am lamurit, am ales direct la stat (banii economisiti mi-au prins apoi bine). Asa voi face si acum. Nu ma duc sa stau la hotel... ma duc sa aduc pe lume un copil sanatos. Si sa fim amandoi sanatosi.
N-am avut nici o trauma dupa nasterea la stat... au fost si persoane f dragute si persoane mai acre... ca peste tot. In rest medicamente au fost... mai putin anestezia cu care am venit eu. (a... si vata, pampersi... dar cumva astea mi s-au parut "firesti")

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Monik, iti iei numarul tau normal la pantaloni. De fapt mie mi-au venit chiar un numar mai mic ... Nu o sa pui nu stiu cat pe coapse, si chiar daca, o sa fie ok.
Eu mi-am luat pantalonii la sf lui oct, si sunt super ok cu ei, si sunt convinsa ca o sa fiu si la sf sarcinii la fel. Si eu am un burtooooi.

Vicky, Printzesone and BB (24+)

Mergi la inceput