Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
Bobitza_85 spune:
Iubitele , ceea ce am e de fapt... Candida ...
Tantum rosa si canesten si se rezolva:)
Bebe e bine, a crescut, hematomul a disparutdeci e totul suuuuuper!
Sunt asa bucuroasa!!!
Acum am iesit cu sotul sa papam ceva
Va multumesc tuturor pt incurajari. A contat enorm!
Alexandra 8 +
dnapotecuta spune:
Pfff... scrisesem asa un mesaj cuprinzator si inspirat si m-a aruncat din pagina... Oh well... partea cea mai importanta e ca si la noi s-a colorat caruciorul... e albastru!
Alina 15+
olimp spune:
bobitza pofta buna !
ma bucur , ai vazut ca nu e nimic grav
bubuliba pune si tu poze sa ne cunoastem
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
yvyana spune:
Bobitza ma bucur ca totul s-a rezolvat!
Eu sint in butoi inca de ieri toata ziua am avut niste dureri ingrozitoare de burta; si azi vad ca la fel sint, nu-mi mai trec cu nimic; dr mi-a zis ca sa iau tratamentul si sa stau cuminte, dar eu mor de griji, vreau sa stiu cum e bb si pana luni cand merg la spital mai e
Olimp tie ti-a zis ca e toata placenta anterioara? La mine pleaca de pe peretele posterior, acopera in intregime OCI si trece apoi pe peretele anterior, din cauza asta imi da dureri. Si eu sper sa se ridice.
olimp spune:
alina sa-ti traiasca baietelul !
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
15 +
dnapotecuta spune:
Draga Diana... multi multi ani fericiti cu parfum de nuferi Monetieni, cu aventuri pe mari Aivazovskiene, cu relaxari de spa turcesc de pe vremurile lui Ingres si cu exaltari de prime vizite la Prado, Louvre sau Hermitage!
Alina 15+
dnapotecuta spune:
Placenta si la mine e cam jos insa, din ce mi-a zis doc, pana la 5 luni ea migreaza asa ca nu e cazul sa ne facem de pe acum probleme.
Bobitza, candida poate da asemenea neplaceri... asa e cu norocul asta in viata. la unele se manifesta la altele nu... ai avut "bafta" sa intri in prima categorie.
Alina 15+
olimp spune:
yvyana stai cumintica si ia no-spa pentru dureri , da la mine placente este doar pe peretele anterior usor msi coborata dar nu e pelvia ...si da mi-a spus ca o data cu trecerea timpului se va ridica o data cu uterul...nu te stresa nu face bine la bebe...
poti lua Mg b6 si el ajuta la calmarea durerilor de musculatura si chear e indicat in sarcina...
15 +
olimp spune:
cum esti alina ai rezolvat cu concediul ?
15 +