Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
bubulina2401 spune:
La multi ani Diana! :)
Bobitza, eu zic sa stai linistita, ca e un cos. Am mai avut si eu inainte, ma jena vreo 2-3 zile si la un moment dat se sparge si trece.
Oricum, multa bafta la doctor.
Apropos, fetelor puteti sa-mi treceti si mie data nasterii...ca am omis s-o dau la inceput. DN: 24.01.1985.
Va doresc un weekend relaxant!
13+
amaliaro spune:
La multi ani !Diana
Bobitza este alergie de la utrogestan iti spun sigur pt ca am si eu asa cu cat reduc doza cu atat trece
amalia tsakoniati
14+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Adde2510 spune:
Acum multi ani am avut si eu panica asta cu herpesul genital tot de la o bubita/ cos. Dr mi-a spus ca herpesul doare f. tare, nu as fi rezistat acasa inca 2 zile (sau cat a fost pana am mers eu la control). Si daca e luat mai demult, se manifesta, nu sta ani de zile ascuns. Asa ca, fara stres inutil :)
Adde2510 spune:
La multi ani, Diana!
Exista cineva care sa faca sport aici? Ce fel de sport ca sa nu dauneze lui bebe?
diana_popa27 spune:
Multumesc fetelor !!!!
In seara asta "ma petrec"!
Faza cu cojite in nas o patesc si eu ..si imi mai si sangereaza si gingiile cand ma spal pe dinti.
Am uitat sa felicit fetele care au venit cu vesti de la DR!
Felicitari si sarcina usoara!
14+
olimp spune:
bubulina ai PM
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
Mony08 spune:
maitreyi bine ai venit printre noi
Bobitza stai linistita ,eu cred ca este de la utrogestan. Si eu m-am iritat de la el,dar n-am ce face.
La multi ani Diana
betty pentru tuse mai este bun plantusin cu miere,permis in sarcina.
olimp si eu iti spun sa nu te panichezi cu placenta,ca eu la prima sarcina am avut placenta in partea de jos si pana la nastere s-a ridicat.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 14+
Mony08 spune:
Mai stie cineva ceva de marie_83 ? Ca eu tot am asteptat ca poate poate vine cu vesti bune.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 14+
olimp spune:
mony apropo de placenta ar trebui sa ma feresc de ceva stiu eu efort, cei ala nici nu mai stiu cum se face , sau stiu eu ???
bobitza te asteptam cu vesti bune ...
maytrei bine ai venit printre noi
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
15 +
anamaria_22 spune:
buna,sunt o graviduta de 14 saptamani,si vreiam sa o intreb pe stefania la ce doctor merge,amandoua fiind din acelasi oras si cu sarcini apropiate